Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrice83

Powiedziałam żonie kochanka że mamy romans ;/

Polecane posty

powiedziałam suko wara od mojej rodziny debilu co nie u mniesz inaczej to rodzinę obrażasz ???

Gość gość
malowana ty patologiczna k***o j****a co siedzi w fajansie bo jesteś bezdomna blaza i ludzie śmieci ci na łeb wywalają hahaha

boli prawda pedałko j****a przez kondona cie robili dlatego jesteś taki nie dorobek :d idz konfidencie na policje :d

Gość gość
malowana twoja matka to taka sama k***a jak ty a ojciec to właśnie męska d***** i pedał jednocześnie co go w d**e walili jak tylko się schylił hahaha

hahaha :d tobie lekarz potrzebny :d idz do psychiatry :d patologia haha idz wymyslać historie gdzie inndziej :d no nie normalna :d jak się chwalisz to znaczy że to puste gadanie ma cię w d***e suko :d dowartościowujesz się sama męska dziwka ma cie za nic woli dupać inne hahaha :d śmiech śmiech śmiech

Gość gość
malowana ty k***o j****a po dziwce i pedale. teraz już wiadomo dlaczego jesteś taka nienormalna hahaha

Gość gość
MALOWANA czy wzięłaś dziś psychotropy? Piszesz cały czas sama ze sobą raz z gościa a to znowu MALOWANA . Mylisz się raz piszesz małymi literami to znów dużymi myślisz , że co ,że jak nie będziesz brała leków to ominie Cię psychiatryk. DNO I WODOROSTY z tego Twojego pisania, żałosna jesteś babo-chłopie.Mam coś więcej jeszcze napisać o Tobie? A kysz s.....aj z tego forum.

woli pierdolić inne ty jego prywatna kufwa nie istnieje status żony suka prywatna tak :d będziesz na starość dupę mu myć i wszystkie spleśniałe resztki po kochankach l :d on cie zajedzie prz garach a kochanki przy porządnych mężach będą kwitnąć a ty zostaniesz taka zajechana i brzydka :) dam ci rade lepiej się rozwiedz :d

Gość gość
patologia i toksyczny związek to koorestwo które ty tu popierasz malooowana a nie małżeństwo i rodzina bebilko

Gość gość
Ale tak to jest od nadmiaru bycia kochanką popieprzyło Ci się w głowie. Zrób odgrzybienie organizmu może się poprawi na umyśle.

Gość gość
spierdalaj kurwo malowana pod latrnię a nie mowisz żonom co mają robić. takie ścierwo jak ty dla zon jest nikim

Gość gość
malowana twoja matka to k***a a ojciec pedał hahaha

Gość gość
Cały czas próbujesz sobie udowodnić jakie kochanki są dobre tylko pytam się po co? A ja zrobię co zechcę, bo jestem szlachetna sama w sobie.

Gość gość
zdychasz k***o na kafe a nie kwitniesz:D:D:D

Gość gość
Obyś nie zakwitła pleśnią:)Bo za parę lat nawet pies nie będzie Cię chciał osikać.

Gość gość
dmucha to się takie d***** jak ty a z zoną się kocha. już ci raz to wyjaśniłem denna blazo

Gość gość
sama idź do lekarza jak cię pesda boli zdziro :D

Gość gość
Ta malooowana to porzucona kochanica i chyba myśli, że dyskutuje tu z żona byłego kochanka :D

Gość gość
malowana zawieź matke do lekarza żeby jej p**de zaszył bo tam już czołg wjedzie i się obróci wokół własnej osi hahaha

Gość gość
Z Tobą coraz gorzej napisz adres wyślę karetkę pogotowia.

Gość gość
Malooowana daj namiary na siebie to chętnie zobaczymy wariatkę na żywo :D

Gość gość
nie masz kochanka bo cię głupia k***o w d**e kopnął hahaha

Gość gość
Pisz adres zamieszkania póki mam ochotę zadzwonić na pogotowie dla twojego dobra.

Gość gość
on cie zajedzie prz garach a kochanki przy porządnych mężach będą kwitnąć a ty zostaniesz taka zajechana i brzydka usmiech.gif dam ci rade lepiej się rozwiedz :d xxxxx Ja właśnie kwitnę przy swoim mężu a ty gnijesz paskudo na kafe co widać słychać i czuć na odległość :D:D:D

dużego ma penisa bo ja nie wiem a ty wiesz lepiej ode mnie skoro układasz historie :D żegnam cie patologio :D ludzie z patologi lepiej zachowują się niż dzieci z bogatych rodzin mam mało rozumu przestań oceniać ludzi i szanuj ludzi bo trafisz na kogoś kto ci da nie żle popalić rodzinę czyjąś obrażąć to już granica złamana suko :D

Gość gość
dziś spoko ona niedługo zdechnie. już jedzie padliną na odległość :D

nawet nie wiesz jak wyglądam :D uuuu :) dobra jesteś dawaj dalej to się pośmiejemy :D

Gość gość
tak tak malowana masz matkę k***e i ojca pedała hahaha

Gość gość
lepiej dzielić się żonatym czy zajętym facetem niż wiązać się z kawalerem! Jak facet jest wartościowy to jest lub był w związku i wtedy można o niego się starać. Najlepsi są żonaci i najbardziej wartościowi! Sama się z takim spotykam i seks z nim jest super jego żona może być duma z niego.

Gość gość
Mąż zatroszczył by się o dobro swojej żony i podał psychotropy, by nie wypisywała urojonych historii na kafe.