Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrice83

Powiedziałam żonie kochanka że mamy romans ;/

Polecane posty

mąż ci potrzebny do obrony bo sama nie potrafisz idz niech cała wiocha ci pomorze tchórzu :D

sama się boisz więc zastawiasz się innymi :D sama swoich problemów nie umiesz załatwić :D proszę cię nie rób scen :D

pożyjemy zobaczymy :D życzę ci jak najlepiej kochana w twoim małżeństwie :) dużo seksu i miłość :D buziaczki baj baj MASZKARO :) :*

wybacz mi że nie jestem osobą ,do której masz żal wylałaś złość na kogoś kogo nie znasz :d

twój facet to damski bokser uuu do gratuluje męża ciebie też bije :D dwóch na jedną c***o tak robią hahaha :D przestań wypowiadać się dwa razy jako gość i udawać dwie osoby :D

Gość gość
Nie mąż mi potrzebny do obrony głupia raszplo, tylko ty się cały czas czepiasz mojego męża w tym wątku i smarujesz takie bzdury, że on sam ma ochotę ci w/y/j/e/b/a/ć w twój świński ryj, a ja poprawię z drugiej strony tak, żebyś dłuuugo nie mogła szczekać. Szanujących się kobiet nikt nie bije bez powodu, ale takie ścierwo jak ty to aż się prosi samo, żeby mieć jadaczkę oklepaną :D

Od ciebie śmierdzi bezradnościom ha ha ha :D niczym się nie różnisz witaj w clubie wole być analfabetą ,niż takim przemądrzałym dziewczyną jak ty matka natura musiała czymś cię obdarzyć skoro nie urodą to inteligencjom nie można mieć wszystkiego coś za coś kochanie :D A tak po za tym na marginesie :) A inteligentnym słoneczko zawsze można być a takim jakim się urodzisz będziesz urody nie zmienisz :) a dziękuję za uwagi że robię błędy na pewno tego się na uczę i będę miała wszystko w pakiecie kochanie :D

Gość gość
malowany zasrańcu dawaj te namiary to ja też ci przypierdziele aż kły pogubisz

czytasz co ja do ciebie mówię nawet nie wiesz z kim piszesz a myślisz że to ktoś inny jak może uderzyć kobietę dziewczyno żadnej kobiety się nie biję głupia jesteś i tyle chciała bym to zobaczyć jak podnosi na mnie rękę to mam odpowiednich kolegów co go wywiozą do do lasu i nauczą że na kobietę się rok nie podnosi

Gość gość
No co jest malooowana? Strach cię obleciał? Tylko nie zwal się teraz w gacie :D

Gość gość
Malooowana do lasu to ciebie na kopach wyniosą, a swoimi ułomnymi kumplami to idź straszyć dzieci w przedszkolu :D

Gość gość
A potem Tobie ktoś go odbierze i tak w kółko.

Gość gość
ale ja nikomu nic nie zabrał

Gość gość
malooowana stara qrwo j****a przeniosłaś się teraz do drugiego tematu o dzifkach? :D:D

Gość gość
boli cię coś czy coś :D

Gość gość
wyżalasz się na forach :D

Gość gość
chora się robisz zwariujesz w końcu :D przykro mi że nie jestem osobą do której masz żal :D

Gość gość
Tylko obelgami rzucasz tak cie boli coś śmierdzi od ciebie słabym człowiekiem co fora ci zostały cioto !! jaka sy jesteś słaba ! życie cię nie kopnęło w dupę porządnie :D

Gość gość
Malooowana k***o d***** szmato itp. ile słów w polskim języku jest to dla mnie konkurencja ha ha i mam problem bo jest lepsza co mam zrobić ona mnie wygryza jest żoną ma męża dziecko potrafi sprzątać gotować ha ha i jeszcze jest piękna i ma dobre serce :) próbuje zmieszać ją z błotem szukam jej wad po to by nie zabrał mi męża jestem tak zdesperowana że jestem skłonna dopuścić się wszystkiego :D wszystko w temacie :D

tak popieram konkurencja :) dla tej pani :D wady szukasz bo ją coś boli że twoje opinie to są bzdury ,które są wyssane z palca :)

idż do psychologa za nim upadniesz za nisko i się nie podniesiesz obraż moją rodzinę bo tylko to potrafisz dobrze wychowana :D żal mi cię ja poczekam aż upadniesz zobaczysz jak jest co to znaczy cierpieć egoistko !