Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to była blondynka_

ile kosztuje przelot do USA

Polecane posty

Gość to była blondynka_

???

Gość taka ja kaaaaja
Zależy gdzie. W lipcu do Nowego Jorku kosztowało mnie 3 tysiące, bilet kupiony 4 mce wcześniej.

Gość to była blondynka_
no co ty gadasz ??? tak dużo ?? a do chicago ?

Gość normalnie porazka jak nic
google.pl

Gość to była blondynka_
najtańsze linie lotnicze klasa 2 mam 2 tys, sądziłam ze to wystarczy na przelot i jakies wyżywienie na poczatku

Gość taka ja kaaaaja
wejdz sobie na strone przewoźników i tam poszukaj, nie mam cennika w głowie :) Czy ja wiem czy tak dużo...bywało ze placiłam wiecej ale zdarzało się też mniej. Najtaniej wyszlo mi 2400 zł w dwie strony, najdrozej ponad 6 tysięcy to zalezy od wielu czynników. Po prostu poszukaj :)

Gość taka ja kaaaaja
Sądze ze nie ma szans na kupienie biletu za 2 tysiące...o wyżywieniu to w ogóle nie ma mowy. No i nie zapomnij wyrobić sobie wizy .

NO a coś ty myślała? za 300 złotych to se możesz lecieć do Madrytu, a do Ameryki to sie leci prze cały ocean :O

Gość to była blondynka_
chyba tak :O no bo jak sa wakacje last minute to macie wliczone cały tydzien z jedzeniem i hotelami za ponad tysiąc takim rachunkiem sie kierując wnioskowałam, ze sam przelot do USA też wyniesie ok tysiąc

za 1000 to mialabys nawet problem ze znalezieniem lotu do Portugalii, a Ty tu o Ameryce piszesz

Gość Oczywiście że
nie szukaj biletów w internecie.Nie szukaj biletów u przewoź ników/linie lotnicze.W ciągu ostatnich kilkunastu lat odbyłem ponad 60 podróży do Chin i na daleki Wschód.Zawsze bilety kupowałem w biurach podróży - najtaniej.Najwyższe ceny/nawet dwukrotnie/są na stronach inrernetowych przewoźników/linii lotniczych.Nie wiem o co chodzi ale taka jest prawda.Bilety kupuję miesiąc przed lotem.

Gość to była blondynka_
a płynął ktoś statkiem ?:P

Te linie to Island Express, ale latają do Nowego Jorku, z przesiadką w Reykjaviku.

Gość gość
Ja juz lecialam ale drogo tam za tydzien przeprowadzam sie do los angeles pieknie tam i razem z chlopakiem znalezlismy dobra prace mamy po 24 lata i tam za miesiac wezniemy slub potem tam naprzeciwko nas wprowadzaja rodzice nie moge sie doczekac . Ale jak ci zalezy to wydasz kazda kwote na przelot.Tam jest duzo fajnych ofert prac .Bedziemy zarabiac 10 000 $ miesiecznie.Podobno tam latwo zdobyc awans.:-) Polecam.

Gość gość
tak .....a świstak siedzi i zawija.......

Gość gość
masz robote w azbeście?

Gość gość
Halo. A czy znajdzie się coś tańszego niż 3000 zł ? Bo tylko takie wysokie ceny widze ;/

Gość maliczka222
Jak dobrze poszukasz to pewnie,że tak ! Obecnie KLM ma w ofercie dość tanie loty do USA tak więc możesz z nimi polecić w cenie 2000 zł. Ostatnio sobie przeglądałam bo chcielibyśmy wybrać się z mężem do Nowego Yorku. Tutaj masz szczegóły: http://klmf.ly/1zjSJuk Nowy York i Chicago są za 2000 zł. W takiej samej cenie jest również Kanada. Toronto za 2000 zł.

Gość gość
no bo jak sa wakacje last minute to macie wliczone cały tydzien z jedzeniem i hotelami za ponad tysiąc takim rachunkiem sie kierując wnioskowałam, ze sam przelot do USA też wyniesie ok tysiąc" lecisz do Chicago/New York z przesiadkami-podróż zaplanowana na tydzień lądowanie na Oceanie jednego dnia i drugiego dnia wsiadasz z wyspy

Gość gość
to zleży gdzie. I co najważniejsze kiedy. Ja zapłaciłem na okazji na http://www.eloty.pl/usa/chicago ale to było miesiąc temu. Na prawie last minute. chociaż ta strona i tak ma najtansze połączenia

Gość damenee
Ja zawsze rezerwuje tanie bilety na stronie http://www.jetradar.pl/?marker=15048 U nich zawsze znajdę loty wszystkich regularnych linii i tanich linii lotniczych, przez co nie muszę sprawdzać wielu stron.