Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie co bedzie u mnie

kiedy zaczely sie robic wam rozstepy w ciazy i w jakich miejscach? o ile macie

Polecane posty

kiedy zaczely sie pojawiac w ciazy?

Gość zimna...........
mi sie nie zrobily, a przytylam 22kg do 8 tygodnie, po tym szybko schudlam - bo w 3 miesiace i nie mam rozstepow. patrzac na kolezanki widze, ze na kazdym etapie ciazy moga sie one pojawic. duzo zalezy od genow, warto tez nawilzac skore.

smaruje sie mustela 9, wiem w sumie jak maja byc to beda, a tak bym nie chciala tych rozstepow, jestem chuda, mam juz maly brzuch, narazie nic, ale brzuch tez nie za wielki

w 1 ciąży zaczęły się robić w 37 tygodniu. dosłownie w kilka dni cały brzuch przeryty :( na szczęście tylko brzuch. nie przytyłam jakoś tragicznie dużo, bo 12 kg do końca ciąży, smarowałam się, masowałam, ćwiczyłam, jeździłam na basen, a wyszły i tak. w obecnej ciąży na razie nowych nie ma. ciekawe jak to teraz będzie.

my to mamy z tymi rozstepami :/ kurcze, zeby dalo rade temu zapobiec, a tak na prawde nie mamy wplywy, kremy cos moze pomoga, zlagodza, ale cudownego sposobu nie ma ;(

Gość kaskadaaa
mi pod koniec ciąży wyskoczyły małe na boczkach a w czasie karmienia piersią gigantyczne na piersiach:*(

kaskada duzo przytylas?

Gość kaskadaaa
ponad 20kg:) ale szybko schudłam

w sumie, ani waga jaka sie pryzbierze podczas ciazy,aani waga przed ciaza, nie maja znaczenia, nie ma reguly niby bardziej narazone kobiety z jasniejsza cera i otyle, ale ten nie zawsze, no zobaczymy, w sumie co bedzie to bedzie :)

a co tam ja jestem dumna ze nie zrobiło mi sie nawet pół z połowy rozstepu.... :) a waga sama zeszła po porodzie od tak juz po tygodniu

a co tam ja jestem dumna ze nie zrobiło mi sie nawet pół z połowy rozstepu.... :) a waga sama zeszła po porodzie po tygodniu

Gość Mi pojawily sie
W 8 tygodniu ciazy na piersiach bo bardzo szybko zaczely rosnac mimo iz smarowalam sie juz od 5 tygodnia ciazy Potem okolo 5 miesiaca zaczely pojawiac sie na biodrach i posladkach do konca zostal mi juz tylko miesiac i na razie nigdzie wiecej nie mam Przytyc do tej pory to malo przybralam bo7 kilo Moze to geny:O

Gość na pocieszene
ja nie miałam żadnego a urodziłam bliźniaki a smarowałam się co 2 dzień zwykłą oliwką bo nie cierpię takich ceregieli

geny geny geny