Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

MILIONERZY na kafe:D

Polecane posty

niemoge nie moge ja pierdole Odpuść sobie troche roboty i odpocznij bo nie pociągniesz długo Jestes pracowita i to sie ceni ale nie samą pracą czlowiek zyje:)Pozdrawiam:)

Gość biedaczka z kraju Tuska
temat o milionerach z kafe a ja biedaczka. Zaraz zaczniecie jatkę skąd mam na internet. Mąż potrzebuje internetu ze względu na pracę. Żyjemy za 2500zl na 4 osoby na stancji. Jak założyłam inny temat to mnie objechali że to prowokacja. Naprawdę tylko niewielu ludzi jest biednych? Wszyscy są bogaci? Pozdrawiam adalis

biedaczka z kraju Tuska Tutaj prawie wszyscy to bogaci Niektorzy na serio inni tylko się rozmarzyli Jaki bys temat nie załozyła to zawswze Ci nawymyślają Nie ma temetu NEUTRALNEGO Ja jestem bardziej biedna niż bogata:P I nie wstydzę się;) Róznież pozdrawiam:)

Gość czy dziecko nadal śpi?
:classic_cool:

Gość pshotka
Mąąz ma swoją firme dochody około 40 tyś miesięcznie mamy synka budujemy dom czy jestem bogata raczej nie dużo odkładam na dom mamy auto audiQ 7 z salonu z domem zaczynamy dopiero ubrania kupuje raczej w normalnych cenach np zara ja i synek mąż troche drożej Hugo Boss

a wiecie co jest z tego najgorsze? raz oplywasz w luksusy, przyzwyczajasz sie do beztroski a potem bach, zrzadzenie losu i zostajesz bez niczego, doswiadczylam na wlasnej skorze. dlatego te pieniadze trzeba umiec szanowac, trzeba umiec uszanowac prace, kazda, nawet jakby sie mialo ulice zamiatac.. sorry za te moje przemyslenia :)

Gość aszadaga
adalis nadal walkujesz ten temat? :D Opanujecie sie :D baby. Po diabla zagladac innym do portfela, dzielic wlos na czworo, zastanawiac sie czy kogos stac czy nie stac na ten nieszczesny wozek. I mam pytanie do was. Padlo tu stwierdzenie, ze ludzie bogaci nie pisza na kafe :D Od jakich dochodow wedlug was zaczyna sie to "bogactwo", kiedy juz nie nalezy pisac na (pospolitej) kafe? :D

aszadaga Hej:)TEmat trochę się rozwinął i zmienił prąd:P Pisałyśmy o zakupach, wydawaniu kasy itp. Także temat się rozszerza Co do TWojego pytania: zależy od punktu widzenia Niekótrym 3 tys to duzo a niektórym 8 tys nie starcza do pierwszego:P Zależy od wieku,wychowania,tego ile kto wydaje i za ile itp.

No jak zauważyłaś temat się rozwinął, pisałyśmy o róznych rzeczach - nie wałkujemy tego samego

Gość aszadaga
adalis :D no wlasnie....jednym 3 tys wystarcza, dla innych 8 malo... Dlaczego wiec nie mozna uwierzyc, ze ktos chce wydac na wozek te nieszczesne 3 tysiaki i juz? Po cholere sie tym bulwersowac, liczyc innym kase, zakladac "bijace piane" :P topiki? Ja tam wrocilam z firmy, wypije kawke i biore sie za wlasne sprawy, we wlasnym domu, z wlasna rodzina :D Te realne. Nie lepiej tak zrobic niz gnic caly dzien na forum?

aszadaga Widzę nie do końca zrozumiałaś o co mi chodzi:D więc jeszcze raz Dobrze ktoś kupuje wózek za 3 tys bo go stać ok Ale w tym samym temacie padają komentarze " ten za 600zł to bubel, tanie gówno, chińszczyzna"(mimo ze wózek solidny i ładny), "tylko 3 tys?!Ja tyle na torebkę wydaję" "Jak Cię nie stać to wracaj do slumsów" Chodzi o to "milionerskie szpanowanie" Nie mogłoby obejsc sie bez tego???I dlatego powstal mój wątek Dla tych ktorzy chieli by sie podzielic spostrzezeniami w tej kwestii Nie wiem moze nawet ponarzekać na zachowanie nowobogackich ktorym moze kasy nie brakuje ale kultury napewno Dlaczego wy szukacie jakiegoś drugiego dna???Wątek jak kazdy inny na tym forum TYLE Ja mam czas i dla syna i dla rodziny i wcale nie przesiaduje na forum non stop:P Dzisiaj udzielałam sie tylko w tym watku bo mam chwilkę dla siebie A niektorzy probuja mnie rozliczac z czasu wolnego

Siedzę na kompie i tak niemal w kazdej wolnej chwili bo tak sobie dorabiam (piszę arykuły, układam testy, sprawdzam testy itp.) więc od czasu do czasu zerkne na swój wątek:)

Gość aszadaga
adalis to o czym piszesz to zwykle trollowanie :D To sa wpisy majace na celu wzbudzenie chorej "dyskusji", klotni i nie wnoszace nic do rozmowy. Ty nie tylko dokarmiasz trolla, piszac z nim na forum ale zalatwilas mu/im wrecz stolowke :D No ale kazdy bawi sie jak umie ;-) Uciekam jak na razie. Mam ciekawsze zajecie niz czcza pisanina.

Gość patrycja1111
czy ktos zna ta strone niketn-shop?

nie wiem :d temat o milionerach, widze ze topik sie kreci wiec sadzilam ze sami milionerzy tu siedza :D

a w ogóle to ściema z tym programem MILIONERZY, bo i tak nikt nie wygrał miliona i nie ma takiej opcji. trzeba odliczyć podatek dla Państwa :D

Gość już myślałam
że będziemy grać w milionerów

Lady Love A rózni:P Milionerzy, pseudomilionerzy, biedni i biedniejsi NArzekajacy na pracę, zarobki czy na brak pracy Wszyscy mile widziani:)

Vampire Bloood Siostra meza z dziecmi juz dlugi weekend zaczela:PNo ale tylko na 2 godzinki wpadla i pojechala do mamusi:P

adalis logicznie rzecz biorac: ktos zaklada temat: Ile zarabiacie? sposrod 200 osob przegladajacych temat 70 nie pracuje w ogole, kolejne 80 zarabia w okolicach minimum krajowego,jest tym faktem zdolowana i nie ma checi sie chwalic tym na topiku, te osoby, ktore sie wpisaly: 10 osob pracuje za granica, ale zarobki przeliczyla na zl zostaje nam jakies 40 osob, ktore szczerze wpisuja swoje zarobki tj. np.zarobki ok. 30 sposrod nich oscyluja ok. 3-20 tys zl, garstka przyzna sie do do prawdziwych lichych zarobkow no i pewnie znajdzie sie zawsze kilka wpisow osob, ktore pewnie wymyslaja :D i tak oto ty Adalis zostajesz z wyobrazeniem w swojej glowie, ze srednia zarobkow w Polsce to ok. 8 tys. zl :D