Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytutyutyuttyuty

jestem skończona i chyba się zabiję;(

Polecane posty

Gość ytutyutyuttyuty

czy uważacie że LO to nie miejsce dla chorych umyslowo(wstydliwych)?tam trzeba pub referaty przedstawic itd..?

Gość SamotnyLat27
w liceum skupiałem się na nauce :> doły związane z samotnością przyszły znacznie później - pod koniec studiów

Gość ytutyutyuttyuty
no ale czy myślisz że mam szanse sie tam utrzymać bez wychalania się??strasznie mnie to sresuje mam nerwicę i nie moge tego robic dla wlasnej psyhiki nawet,a czasami nauczyciele chcą żeby coś przedstawic a ja co mam jako jedyna nie chcieć

Gość gruba dziewczyna:D
dlaczego???dystans troche dos iebie miej. Ja uwielbiam prezentacje lekcje itd, na studiach przed cxalym robie prezentacje robilam ze wszytskich mozliwych przedmiotow i to w obcym jezykow( a sala pelna zmij). Musisz cos z tym zrobic! Pracuj nas soba, zglos sie na mala prezentacje na ochotnika wybierz temat ktory cie interesuje, no i przygotuj sie , zaprezentuj mamie tacioe fikcyjnym wymyslonym ludziom, ubierz sie wygodnie badz pewna siebie. Jesli sama siebie nie bedziesz lubic inni na pewni ci w tym nie pomoga.

Gość ptasiek nastroszony
to moze sie naucz obslugiwac reserwuar i zostan pissuardessa , odciazysz budzet rodzinny

Gość ytutyutyuttyuty
jacy wy okropni jesteście>...nie moge tego zmienić bo to nerwica i to potężna mam coś z mózgiem jestem chora i koniec kropka.a na studiach prezentacje chyba konieczne nie są?

Gość ytutyutyuttyuty
jacy wy okropni jesteście>...nie moge tego zmienić bo to nerwica i to potężna mam coś z mózgiem jestem chora i koniec kropka.a na studiach prezentacje chyba konieczne nie są?

Gość ytutyutyuttyuty
up

Gość ytutyutyuttyuty
up