Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieter :)

Czy rudy facet może być przystojny? / Czy jest wredny? /Poradnik dla rudych ^^

Polecane posty

Gość Pieter :)

Witam! Na poczatku przepraszam za brak polskich znakow, moze to byc dosc obszerna lekturka a nie mam sily bawic sie w polskie znaki :D a wiec zaczynamy. Wiem ze bylo troche tematow typu "czy rudzi sa wredni" "..czy moga byc przystojni.." itd. ale nie bylo czegos typu PORADNIK JAK BYC SOBA MAJAC "INNY" kolor wlosow :) Zaczne od tego ze mam 23 lata, i owszem jestem rudy ( no coz taki sie juz urodzilem), kiedy bylem jeszcze maluuutki bolalo mnie kiedy dzieci (male sa okrotne kazdy to wie) mnie wyzywaly ,czasem nawet nie zdajac sobie sprawy ze to boli :) RUDY MOZE BYC PRZYSTOJNY ;) nie musisz byc niewiadomo jak bardzo pewnym siebie(chociaz czasem to plusik) po prostu zyj jak kazdy inny, uwierz to nie kara ze masz taki kolor wlosow ;) kazdy brunecik czy blondynek to pieknis? Oj nie ;) Wazne jest zeby inni nie widzieli ze robisz z siebie 'ofiare' wtedy z pewnoscia to wykorzystaja , ktos cie meczy w szkole? Sieknij mu w pape, zobaczysz ze nastepny juz tak nie powie ;) Do 3 klasy gimnazjum bylem wyzywany, pozniej kiedy zaczalem 'mezniec' i sie bronic to sie skonczylo ;) Jesli twoi znajomi , czy ludzie beda mowic do ciebie po imieniu,czy po ksywie innej niz RUDY to jestes WYGRANY, masz ich szacunek!! W gimnazjum co roku na walentynki dostawalem jako jedyny minimalnie po 15-20 walentynek, przy czym moi koledzy po 1 ( najczesciej od wychowawczyni) mozna ? MOZNA! Czym przyciagalem dziewczyny ? Uprawiaj sporty, badz soba, wypracuj szacunek u rowiesnikow , jesli nie beda mowic do ciebie przy lalkach RUDY to zobaczysz roznice ;) Nie czuj sie gorszy bo nie jestes, ja zawsze mowilem ze mam zlote wloski ! I moge nimi placic jak zlotem ! :D a brunet to co ze swoimi moze? Cholera wie czy to jego,czy jakis pies zgubil czy Pani sprzataczce spadlo to ze szczotki : ( Od zawsze uprawialem sporty, najpierw zespolowe, pozniej sztuki walke, skonczylo sie na silowni i co mam teraz? Wyrzezbiona klatke,ladne sportowe lapki i uda do tego dobrze sie ubieram ;) Mam niebieskie oczy, 181cm wzrostu, jestem zabawny i wrazliwy. Nie narzucaj sie dziewczyna, tak robia frajerzy ! Zobaczy ze zachowujesz sie jak glupek. Przyklad? Jest ich wielee ! np. Idziemy na impreze z towarzystwem, ida z nami nowo zapoznane dziewczyny - i standard oblepione przez moich kumpli z kazdej strony, a co ze mna ? Nic, ide obok i mam to gdzies ;) jak to najczesciej sie konczylo? A przykladowo tak, ze po powrocie do domu mialem na gg od niej wiadomosc, zaczynalismy ze soba pisac a potem dostawalem zaproszenie np do kina ;) (PODKREŚLAM ABY NIE BYŁO - nie piszę tego aby podnieść swoją samo ocenę , żeby nie było ze narcyz ze mnie ^^ , pamiętajmy o tym że piszę to dla kolegów o tym samym kolorze włosków co ja,aby im żyło się lepiej i żeby nie traktowali tego jako przekleństwo, niektóre teksty mogą okazać się narcystyczne -jednak chcę pokazać że chłopak o rudych włosach też może) Jaka jest prawda ... otoz taka ze bylem z modelkami , cheerliderkami , najlepszymi 'laskami' ze szkoly , a przeciez rudy jestem nie? Oczywiscie , byly sytuacje kiedy bylem ( i czasem dalej jestem) skreslony od samego poczatku - ale to znaczy jedno, ze taka panna jest PUSTA skoro skresli cie tylko z powodu koloru wlosow! Mozesz sobie ja od razu skreslic, i przejsc dalej. Nie tnij sie na 'lysa pale' bo bedziesz wygladal jak RUDA PALA, tnij sie tak jak ci sie podoba, a nie zeby nie bylo 'widac'. Ja chodze z irokezem boczki krotko bujna grzywa i jazda :) Podkresle ze NIGDY W ZYCIU NIE PODSZEDLEM DO DZIEWCZYNY I NIE ZAGADALEM JAKO 1 a mialem w zyciu (wstyd sie przyznac) ok 50 dziewczyn , a mialbym 2x tyle jesli nie odmawialbym tym ktore mi sie nie podobaly + bylem w 2 powaznych zwiazkach 3 oraz 2 letnim co daje nam tak naprawde nie duzo czasu jak na tyle kobiet. Mozna? MOZNA !! :D Prawda jest taka, ze nigdy dziewczyn nie podrywalem :) same pisaly, zagadywaly - owszem kiedy jakas sie ladnie usmiechala ja puscilem usmiech i szedlem dalej, bywalo tak ze ona szla za mna .. :) Widzicie jakie teraz sa mozliwosci, sympatie,fotki,fb itd. zaloz konto a co za problem? Moze spotkasz jakas fajna dziewczyne, i wcale nie musi wiedziec ze masz rude wlosy ;) spotykalem sie z ok 10 dziewczynami z internetu- z czego tylko 2 powiedzialem "Heej sluchaj ale wiesz ze ja jestem rudy?" Jak odpowiadaly? Wiem i co? (kobita z klasa) , "To nie ma znaczenia" itd. jesli juz im to pisalem to po dluzszym czasie pisania, kiedy wiedziala ze jestem zabawny itd. lubila mnie, tak czy owak nie odmowi ci spotkania w takim momencie ;) bo widzisz, tu sie kolor wlosow nie liczyl - spodobales sie na fotce ktora moze byla troszke nie wyrazna czy cos np mi na fotkach gdzie jest troche ciemniej wychodza ciemne wlosy i w zyciu by nikt nie powiedzial ze to rudy , w zime ciemnieja, w lato jasnieja itd. Dziewczynie na pierwszy rzut oka sie spodobales, potem popisaliscie kilka dni moze tydzien , dwa- i juz wtedy wyglad staje sie mniej istotny, bynajmniej ja tak mam :) Na spotkaniu staraj sie byc pewny siebie, nie poruszaj tematu swojego koloru wlosow itd. a na koniec nie mow TO CO, WIDZIMY SIE JESZCZE? Podziekuj za spotkanie, wroc do domu i poczekaj ;) odezwie sie zobaczysz :) nie pisz pierwszy (sory dziewczyny :P) od razu bedziesz dla niej baaardziej atrakcyjny :) powaznie, moze i pomysli hm niby rudy..ale co, nie spodobalam mu sie czy cos ? Taki pewniak z niego ..hym..a napisze.. :) Wiele uwaza ze mam to 'cos' , dostalem 2 roboty tylko i wylacznie dlatego ze mialem rozmowe z mloda dziewczyna ktorej najwyrazniej w swiecie sie spodobalem :) (ofc nie gadalem jak jelop ale wyglad tez sie przydal :)) ) Lapalem sie tez trudniejszych wyzwan ! Podryw kolezanek siostry itd. ( to juz drugie kata : D) poziom trudnosci razy dwa , rudy + starsza kolezanka siostry .. mozesz WSZYSTKO Dogada ci gruby ze jestes rudy? To tez mu dogadaj, "Ja sie tak urodzilem,wyboru nie mialem a ty? Sam spasles sie jak swinia" UPRAWIAJ sporty dla samego siebie, z czasem to zaprocentuje zobaczysz :) atletyczna sylwetka przyciaga, oczywiscie nie wszystkich ale widac ze o siebie dbasz a nie siedzisz w domu i zamulasz, placza mamie w rekawek ze jestes rudy. Wiec tak .. pieprzenie ze rudzi sa gorsi, nie moga byc przystojni, madrzy,( ze niby sa wredni) to gadanie glupot wszystko zalezy od ludzi, a od malego dzieciaki wyzywaja rudych robiac z nich ofiary. I wlasnie przez takich ludzi + puste panienki z opalonymi mordkami i tipsami rudowlosi bracia ! :D Maja czasem problemy z dziewczynami:) Ale nie jest to niemozliwe ! Dla jednej jestes brzydalem,a dla innej bedziesz ciachem. Dla jednej johnny dep jest ciachem,dla innej TUSK :D Jesli jednak, myslisz ze jestes rudy ale, spasles sie ( wez dupe w troki i zrob cos ze soba) nie dbasz o siebie (no stary..) wolisz kupic sobie gre na ps3 niz nowe buty bo przeciez jeszcze 2 sezony przesmigasz.. to cudow sie nie spodziewaj.. Jesli jednak jestes po prostu rudy to nic straconego :) przyjdzie twoj czas, i jak Wujek pieter znajdziesz swoja ukochana :) Dla przypomnienia, internet to CUDOWNA RZECZ :) pamietaj ze tam nic nie ryzykujesz , piszac do dziewczyny nie wysmieje cie w twarz ^^ sam po ostatnim burzliwym zwiazku zalozylem sobie sympatie or smthing, i dziennie przynajmniej 5 oczek dostane :) tak tez poznalem kobiete z ktora mam sie spotkac za 2 tyg po jej powrocie z zagranicy, czy nam wyjdzie ? Hm, bardzo bym chcial ;) czy kolor wlosow bedzie mial znaczenie? Biorac pod uwage,ze mam w profilu napisane JASNE MIEDZIANE to chyba nie pomysli ze blondyn ze mnie ^^ czy sie boje ? Pewnie! Wczesne dziecinstwo zrobilo swoje ! Uraz zostanie na zawsze , dlatego jesli czyta to ktos mlodszy (sory za przeklenstwa) to mam nadzieje ze bedziesz uczyl sie na moich radach i z czasem na kazde spotkanie bedziesz szedl 100% pewny :) Na koniec, prosilbym bez komentarzy typu --- > narcyz,taaa rudy przyszedl sie pocieszyc! itd. jestes ciekawy jaki mam odcien rudego?;) jak wygladam? No problem napisz a wrzuce jakas fotke i uznasz sam czy rzeczywiscie bylem w stanie miec jakas partnerke :) Zycze wam wszystkim powodzenia i pamietajcie na milosc boska ze to nie byl nasz wybor,i nie jest to NIC zlego!! Z tym sie da zyc you know? I to baaaaaaaaaaardzo dobrze !! : DDDDDDDD Oczywiscie zapraszam do komentowania ( jesli ktos bedzie mial czas i ochote przeczytac te wypociny) i wypowiedzi na temat pytan z tematu :) 3majcie sie

Gość łysa Halinka z Warszawy
Siwe to wredne, szatyni fałszywi, a bruneci są fałszywi i wredni na raz! Rude to grzeczne, dobre i spokojne!

Gość rumianek z miodem
łysa Halinka z Warszawy Halka, idź przedmuchaj kota to może ci przejdzie :P

Gość tez mam wloski na piersiach
lubie rudych:)

Gość b.m.c
rudzi maja odblaskowe rzesy i brwi :(

Gość wfwefw
Może.KIlka lat temu straciłam głowę dla rudowłosego chłopaka.Trwa to do dzis.Przeszedł się korytarzem,a ja musiałam go poznać

Gość pedro pedro
mój chłopak jest rudy, i jest to najkochańszy chłopak jakiego miałam zawsze mogę na nim polegać

Gość Julek 123
czesc , mam 18 lat i 195 cm wzrostu , tez mam rudawe wlosy tak jak kolega , jedni mowia mi ze jestem rudy a inni ze nie .. nie wiem co o tym myslec ale nie lamie sie i popieram slowa kolegi . tak sie wam tylko wydaje a jednak wiele dziewczyn stracilo dla mnie glowe niektore kochaja sie we mnie do dzis . rude wlosy to nie przeklenstwo i nie ma co sie z tego powodu zalamywac . nie chce robic z siebie miglanca bo nie o to mi chodzi ale tez dbam o siebie modnie sie ubieram i nosze takie fryzury jakie mi sie podobaja .. nie wstdzcie sie tego chodz wiem czasem to boli jesli cie ktos wyzwie ale jezeli tak jest to olej ich bo to nie sa prawdziwi koledzy czy kolezanki , nie maja do ciebie szacunku.rudy chlopak tez moze byc przystojny , wiem po sobie moze nie jestem jakis nie wiadomo co ale widze po sobie bo przeciez gdyby tak nie bylo nie interesowalo by sie mna tyle dziewczyn . badzcie mili , smiejcie sie z tego ze ktos was wyzywa i czujcie sie wyjatkowi mowiac ze nie jestes taki zwykly koles . :) do mnie np nikt nie mowi RUDY tylko po imieniu albo ksywie . aktualnie pisze do mnie dziewczyna ktora mi sie bardzo podoba i moze cos z tego bedzie. widzicie , mozna , naprawde , jesli tylko sie chce :)

Gość BodyOfZeus
Kolega jak najbardziej ma racje. Haha jestem rudy i co z tego ? Myślicie, że rudzi są gorsi ? :D na Niektórych 'przystojniaczków' czarnych, brunetów i blondynów to bym sobie mógł najzwyczajniej napluć. Jestem przystojny nie raz to słyszałem, od pięknych kobiet. Ale wiecie co sie liczy, liczy sie to, czy o Siebie dbacie, a nie ku*wa, użalacie nad sobą. Stary stajesz przed lustrem i patrzysz co możesz w sobie zmienić , twarz... brwi, fryzura, zarost jakieś peelingi, maseczki itp ale przede wszystkim liczy sie ciało :) Każda dobra dupa lubi umięśnionych facetów i to wam polecam, Fitness siłownie, jakikolwiek rodzaj sportu który kształtuje sylwetke :) Jak bd mieć ciało jak grecki bóg to więszkośc z tych gąsek które udają królewny bd sikać jak tylko dziwgniesz koszulke i zobacza kaloryfer hahaha, może to śmieszne ale tak jest. A tym bardziej, jak bd większy to Ci którzy sie z Cb śmiali zaczną mieć do Cb szacunek choćby ze strachu :) . Imprezy .. Polecam jak najbardziej łatwo zagadać, łatwo sie odblokować, łatwo coś wyrwać. I oczywiście pewność Siebie to potężna siła ;) . Jak laska zobaczy, że sie czaisz i nie umiesz z Siebie slowa wydusić to tez nie będzie chętna wskoczyć Ci do łóżka. Musisz mieć przede wszystkim w******** na zdanie tych którzy są dla Cb pionkami :) Stawiasz sobie cel u mnie to np bylo : Forma, Kasa, D**y, Auto , Seks ;) i robisz wszystko, żeby ten ****** cel zrealizować, a jak sie nie uda :D To co z tego, czym sie załamiesz ? Im więcej bd obcowal z d**eczkami tym bardziej bd ogarniał temat . A jeżeli szukasz Panny na stałe, to uwierz mi, ale jest od groma dziewczyn które chcialby byc obdarzone prawdziwym uczuciem :) Tylko trzeba wziąć sie w garść i zagadać, choćby wlasnie na tym *****ym Fb zaczpke zrobić i napisać wiadomość . Potem to już z górki ;) Powodzenia

Gość gość
No może bo sama jestem ruda "D

Gość gość
Rudzi faceci to podludzie.

Gość gość
Autorze ale gadke to ty masz

Gość gość
Mi też się rudzi podobają, ale nie spotkałam takiego i mam chłopaka bruneta ;) kiedyś na basenie widziałam dwóch chłopaków rudych i byli bardzo przystojni i podobali mi się... Mój brat jest rudy, ma mieszany rudy z jasnym blondem ;) a mój dziadek Św. Pamięci, który był rudym był bardzo przystojny ;)

Gość yxyx

50 dziewczyn i 2 związki no serio ? czy autor musiał sobie udowodnić że jest atrakcyjny taką ilością dziewczyn ? tak, rudy może się podobać, ale znaczenie ma osobowość.