Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta też 40+ teraz

Podaj dłoń...chociaż dotknij

Polecane posty

Gość Do Kobiety...
Musisz być piękną kobietą, jestem tego pewien. Czy można z Tobą popisać pozatym miejscem? :-)

Gość Fajny temat
Tak jak autorka szukam dotyku ale dłoni kobiety. Jestem męźczyzną.moze Ty autorko podasz mi swoją dłoń?

Gość ninka-ja
Czujesz się samotny?

Gość kobieta30+ :)
no raczej, inaczej by go tu nie było

Gość Fajny temat...
bardzo samotny. Dodam jeszcze ,że sam.

Gość ninka-ja
To tak jak i ja.

Gość Fajny temat
Ty Nino jesteś autorką tematu?

Gość ninka-ja
Nie. Aiutorki nick- Kobieta też 40+ teraz. Ja zajrzałam na ten topik bo podpisuję się pod jego tematem.

Gość Kobieta teź 40+ teraz
Dzień dobry:-).dzisiaj wcześniej witam Was ,bo kawa i kawaliska szarlotki juz czekają.(serio). Strasznie to to słodkie.Mroźno za oknem, zima tuz tuz. Nino-skoro podpisujesz się pod tym tematem to znak ze masz podobne mysli i pragnienia jak moje:-). B51-juz w pracy?ja dzisiaj urlopuje.

Spodziewaj się gońca z ciastem i kawą w termosie:-)u mnie dzisiaj kawa domowa

Gość ninka-ja
Witam:) 40+ Tak, mam podobne myśli i pragnienia Może do mnie też dotrze posłaniec od Ciebie? Miłego dnia wszystkim:)

Za małą mam wiedze w temacie kardamonu,myslałam źe to dodatek do alkoholu i środek leczniczy;-(. Szara reneta,taka stara zardzewiała jablon z mojego ogrodu. A jabłka do ciasta w sam raz. Nino- Tobie specjalna przesyłka z załącznikiem:-).

Spróbuj kawy z kardamonem, bardzo ciekawy smak, mozna dostać mielony , szarlotka z renety to jest właśnie to, te stare odmiany jabłek są do tego najlepsze, miłego dzionka dla wszystkich. I uśmiechajmy się jak najczęściej :)

Marzenia są bezcenne,a czasami trzeba odwagi aby je miec.:-) B51.chetnie takiej kawy napiłabym się. Usmiech koniecznie:-)

W sumie ostatnio nic innego nie robię tylko spełniam swoje marzenia, fajna sprawa :)

Ja tez kilka marzeń przepchnełam,ale są tez takie o których nie śmiem marzyc. Chcesz pieska? Mam kilka do oddania.:-)

Może i bym chciał, kiedyś marzyłem, ale żona jest w tej sprawie stanowcza, żadnych zwierzątek :/

i nie bój się chcieć, im więcej chcesz tym więcej dostajesz, tak zwykle bywa :)

Dzięki za utwor,trafiony i zatopiony:-). Czuje się jak ten motyl,ale moje marzenia są bezcenne i nie rezygnuje z nich. Ty budujesz dom a ja buduje sobie spokoj. Co do zwierząt zwlaszcza psow,nie wyobrazam sobie domu bez nich. Są wierne i oddane.

Zaintrygowałaś mnie,"budujesz sobie spokój", to moze się odnosic do wielu rzeczy :>, ale nie wnikam :), jesteś budowlańcem więc napewno sobie poradzisz :D

Juz popisałam się tutaj kunsztem budowlanym hihihi. Jaki spokój? Moze kiedys powiem. Kisisz kapuste czy kupujesz gotową? Ja właśnie zmagam się z kiszeniem. Chce ten wolny dzien wykorzystac jak najlepiej.:-)

Kupuję gotową, ale niedawno zaproponowałem żonie że moze zrobić, ale nie spotkałem się ze zrozumieniem. Ale ochota mi nie przeszła :>. Ale za to wczoraj kupiłem kawał szynki bez kości, marynuje sie w lodówce. Dzisiaj rano nastawiłem bigę na ciabattę i wieczorkiem będzie wielkie pieczenie :). A do kapusty wrócę, nie będę się pytał :D

Gość zupełnie inna
Kobieto 40+, jesteś dwa lata starsza ode mnie, a wydaje mi się,że ze 20.Jak niektórzy tutaj na forum niedawno budowałam dom, mam wielgachny ogród i jestem pełna optymizmu. A w tobie jakby życia mało. Jak przekłuty balonik

Mam super przepis na gotowane mięso. A kapustę potraktuj jak marzenie. Pewnikiem zrealizujesz. Jestem kobietą dziwakiem tak mowią znajomi i rodzina.nie idę na łatwizne. I dlatego kisze kapuste,pieke chleb.:-). Lubię to.

To podaj :), też lubię robić takie różne rzeczy, Bozia nie dała talentu plastycznego, więc staram się ciśnienie twórcze wyzwalać w inny sposób, zawsze kupa zabawy i satysfakcji :D

Zupełnie inna- ani balonik ani przekłuty.:-)