Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta też 40+ teraz

Podaj dłoń...chociaż dotknij

Polecane posty

Gość Kobieto 40+
chętnie porozmawiałbym z Tobą.Mam nieco ponad 40 i takiej kobiety jak Ty szukam :-*

Gość Kobieta teź 40+ teraz
Dzień Dobry:-) To ,że lubię rozmowy jest jakby dowodem na to że brakuje mi ich w codziennym życiu. Taka jest prawda. Pozdrawiam .

Kobieto 40+,to ze lubisz rozmowy, moze oznaczac ni mniej ni wiecej, ze je po prostu lubisz :) Pozdrawiam :)

Właśnie jem śniadanie chwilka przerwy w pracy. Codziennie wstaję skoro świt a teraz skoro jeszcze nocka ,w pracy kawa w biegu. Dzisiaj wyjątkowo kawa po śniadaniu ok. hejnału krakowskiego. Zapraszam B51. Jeśli lubisz kawę wypitą w towarzystwie. :-) Póki co przystopuj nieco z tym zarabianiem się,

I kolejny pracowity dzień mija,:-) Hihihi juz sama ze sobą piszę , pewnie czas zaprzestać :-)

Gość ninka-ja
Ja czytam:)

Cześć Kobieto 40+, jesteś jeszcze, czy już sobie odpusciłaś?? :) Nowy ciekawy dzień pełen niespodzianek :)

Gość ninka-ja
Witajcie:) Mam nadzieję, że nie odpuściła.

Dzień dobry:-) Nie odpuszczam zwłaszcza jesli coś sprawia mi przyjemność . Co do niespodzianek lubię ale ostatnim czasem coś ich za dużo i niekoniecznie miłych. A tak na marginesie, fajnie że się odezwałeś B 51. Ninko miłego dnia :-)

Gość ninka-ja
Również miłego dnia:)

Może macie chęć napić się ze mna herbaty zielonej z ...opuncją figową? Naprawdę ma ciekawy smak na opakowaniu jest dopisek...Radość smaku i kraina harmonii.Trzeba to sprawdzić. Wczorajsza kawa była niewypałem to może herbata?

Herbatki takiej nie piłem, ale mam ochotę :), lubię opuncję i lubię zieloną herbatkę- pewnie sobie kupię :). A Ty tak nie tyraj :P, roboty podobno jeszcze nikt nie przerobił- żona mi tak mówi jak zaczynam padać :D

Gość ninka-ja
Z przyjemnością się z Wami napiję:) Bulba, Twoja żona ma rację.

No niestety, wiem o tym, ale dopiero następnego dnia, jak się ruszyć nie mogę :> Kiedyś nie umiałem pić zielonej herbatki, zalewałem za gorącą wodą, ale teraz miodzio :D

Gość ninka-ja
To fakt, woda do zaparzania zielonej herbaty musi mieć odpowiednią temperaturę.

Gość ninka-ja
40+ chyba faktycznie zapracowana:)

Troska o drugą, bliska sobie osobę w miarę upływu lat staje się bardzo ważnym ogniwem w małżeństwie. Życzę Wam tej troski i zainteresowania. Niech nie słabnie. Tobie B51 domu pełnego ciepła nie tylko opałowego , a przede wszystkim tego z wnętrza siebie. A Nince? Nie dała sie jeszcze poznać, więc niech będzie tego co dla niej najlepsze. :-)

Gość ninka-ja
40+ zabrzmiało jak pożegnanie mam nadzieję, że się mylę Tobie również wszystkiego dobrego

Też odniosłem takie wrażenie :/ Miała jakieś oczekiwania, nie spełniło się, chyba odeszła :( Oczekiwania były ciekawe, trudne do otrzymania, ale ciekawe, też czasami czegoś mi brakuje, żona "zimny chów" nie dostarcza mi czułosci i bliskości w takim stopniu w jakim tego potrzebuję, ale znajduję sobie surogaty :>, niestety nie każdy potrafi :/ szkoda.....

Załozenie tego topiku było potrzebą chwili. Nigdy wcześniej nie pisałam tutaj ani tez nie miałam swojego tematu. Lubiłam jednak czytać. Ta potrzeba i ...ta chwila nadal trwaja i pewnie tak już będzie aż... Dokładnie jest tak,że "cholernie" brakuje mi tej najnormalniejszej w świecie bliskości. Az wstyd o takich rzeczach pisać otwarcie..bo stara baba powiedzą.... A ponoć na wszystko jest czas i miejsce. Moje poprzednie słowa nie były pożegnaniem, to tylko życzenia. Co do surogatów mam ich wiele ale one nie zastępują słowa, dotyku ... Ech dosyć !!! Zaraz z wypowiedż podciągną pod erotyk i skasują:-)

Hehe, pewnie tak, ale rozumiem ze tu nie o erotykę chodzi :) Ja jestem tylko facet, gruboskórny :P, ale też odczuwam potrzebę bliskości, ten kto to ma nie zauważa tego, ale ten co nie ma a pragnie czuje że życie nie jest do końca pełne...... i tak :>

.....i wrażenie że chyba jednak coś cię w życiu po prostu omnęło :/

Jest sens w tym co piszesz. Mamy jakieś swoje cele ,zamierzenia a po drodze często umyka nam to co jak się póżniej okazuje ...ważne jest. Hm...a moze tak jak w słowach utworu? ...Cieszmy się z małych rzeczy bo wzór na szczęście w nich zapisany jest... I cieszę się z tych drobnostek, a w środku pozostaje jakiś taki niedosyt. Ale tak ma pewnie każdy :-)

Niedosyt ludzka rzecz :D Pisałaś że lubisz czytać to forum, ja też, jak sobie poczytam jakie ludzie mają "problemy" to mi od razu lżej na duszy :) Zy cie jest tylko jedno, czas płynie tylko w jedną stronę a głupio by było oglądajac się za siebie stwierdzić ze się je przeputało.

Mamy mozliwość wyboru( no czasami jest tak że nie ma wyboru) i trudno mieć do kogoś pretensje za to że ścieżki życia pokręciły się nieco. Ale abyś nie myslał ,że juz taka ze mnie gnuśna baba...to dodam że wcale aż tak żle mi nie jest...zawsze moze być gorzej ;-) Dzisiaj piekę szarlotkę, lubisz?

Uwielbiam, ale nie mogę się doprosić :( A sam nie zrobię, jest podział- zona piecze ciasta ja resztę z chlebem włącznie :)

jutro postaram się przemycić kawałek ciasta. Co prawda wirtualnie ale co tam :-) Piekę ciasta , chleb też w mojej gestii jest. Lubię to robić. czas na mnie. Popołudnia miłego życzę:-)