Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta też 40+ teraz

Podaj dłoń...chociaż dotknij

Polecane posty

Cóś mizernie ostatnio, pada, więs zapraszam na kaffe i rogaliki z powidłami :) 40+, Ninka, miłego dnia :)

Gość ninka-ja
Witam:) U mnie o dziwo nie pada, choć zapowiadali. 40+ pewnie zapracowana Spokijnego dnia.

Dzień dobry Kochani :-) U mnie tysz pada nawet mocno. Ninuś napisze na maila wiecej . A Bulba tak kusi tymi rogalikami i uśmiechem jak rogalik:-)

Gość ninka-ja
Cześć:) Pewnie zarobieni jesteście. Miłego dnia:)

O poranku nieco mrożne lecz nie "zimne" dzień dobry:-) Jeszcze kilka ciężkich roboczo dni i będzie spokojniej. Kawa już się szykuje zapraszam Kochani . Ninuś, jak z tym Mikołajem? B52 pewnie grzeczny chłopiec...i Mikolaj nie zapomniał o nim:-P

Gość ninka-ja
40+ ale z Ciebie ranny ptaszek:) martwiłam się wczoraj Twoim milczeniem odnośnie pracy, nie udało się:(, może następnym razem pójdzie lepiej mikołajowi dziękuję za buziaki dobrego dnia:)

Cześć Dziewuszki, Mikołaj dla mnie był taki szczodry jak jeszcze nigdy, dal mi to o czym marzyłem od dawna :) a Wam Dziewuszki życzę, żeby Wasze życzenia zawsze się spełniały. Buziaki i miłego dnia.:)

Kolego Sympatyczny...zdradzisz coś więcej? Bo jak nie to zacznę się domyślać...a domysły sa różne różniaste.

Gość ninka-ja
40+ możemy tylko Bulbie pozazdrościć tak szczodrego Mikołaja. Też jestem ciekawa cóż to jest:) 40+ u Ciebie wszystko ok?

Dostałem gorącą kochaną duszę, która teraz będzie stała obok mnie, na samą myśl o niej robi mi się ciepło na sercu i musze się uśmiechać. Życzę Wam tego samego Dziewuszki :).

Ninuś, jest dobrze tylko do @ nie mogę sie przybrać:-) B51 chyba mielismy tego samego Mikołaja . Ciekawe czy podzielil po równo? :-)

Gość ninka-ja
40+ jak nie masz czasu to nie ma sprawy:)

A tu cisza ...pewnie Was śnieżek przysypał:-P Ninuś z tym czasem to wiesz jak jest... nie liczy się z nami. Ale coś tam naskrobałam, niech wie drań że ja tez czasami go ignoruję ( czas oczywiście) Bulba zaczyna się ociągać, nie wierzę że się zakopał w śnieg u ;-) Nawet kawy nie ma z kiem wypić. Ej.... poprawić mi się tutaj.

Gość ninka-ja
Cześć, jestem:) Bulba też napewno się znajdzie. Dzięki za @ Spokojnego dnia:)

Jestem, nic mnie nie zasypało, doktorów z rańca załatwiałem :) Miłego dnia Dziewuszki, uśmiechu żeby zrównoważyć brak słonka za oknem :)

I są my w komplecie. Bulba , tego słońca jak na lekarstwo, a ja ciepłolubna jestem ...:-) Chociaż wszystko ok ? z tymi badaniami? Ninuś dobrze,żeś uśmiechnięta. :-)

To tak samo jak z Mikołajem, trzeba zaczekać :P A z tym Mikołajem, jeżeli się uda a wszystko na to wskazuje, to łatwo będzie pamietać o rocznicach :D

Widzę że jakaś Ważna - Ważność w tym prezencie była. Twoja radość jest naszą radością. Niech się spełnia. :-)

Gość ninka-ja
Widzę, że my wszyscy dzisiaj uśmiechnięci:) I bardzo dobrze. Miłego 'po pracy'.

Gość Podaj dłoń...chociaż dotknij
Moi Mili...jak mam zagadać coby was z norek wyciągnąć? Bulba jakby go kto zaczarował, i nam sie tutaj obija. A Ninka tez zaczarowana. Ja sie nie poddaję i co raz tutaj coś skrobnę :-) Miłego dnia :-)

hahahahaha i mnie zaczarowało...skopiowałam nie nick a tytuł tematu .. :-P

Cześć Dziewuszki, Ninka słonecznych uśmiechów dla Ciebie:) A dla 40+ chyba korkociąg, bo taka zakręcona :) Całuje Wasz Dziewuszki :)

Gość ninka-ja
Cześć:) Ja od rana w drodze. Jedna przychodnia, potem druga, wszędzie trzeba swoje odsiedzieć. Nie ma lekko. Miłego weekendu:)

Ninuś ...a co Tam :-( ? Patrz jak Bulba do nas ładnie sie zwraca ...dziewuszki. Kilo landrynek za takie słowa ;-) Uśmiechu i spokoju na weekend i nie tylko ślę . :-)

Gość ninka-ja
40+ wszystko odpukać ok. Bulba, za landrynkami też nie przepadam, śliwka w czekoladzie to jest to:)

40+, zupełnie zaniedbaliśmy temat i Ninkę, wstyd mi za nas, Nineczko, 40+, ściskam Was mocno Dziewuszki:) i przesyłam same gorące uczucia na te chłodne i mokre dni :)