Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miku nie fikuuu

Mogłam dziś poznać super faceta ale uciekłam !!! :(

Polecane posty

Gość miku nie fikuuu

😭 jechalismy razem autobusem ,gadalismy 20min , siedziałam na koncowym ,on był w szpitalu u lekarza, ciagle mi patrzyl w oczy :( podjechal autobus pytal sie czy wsiadam tez..a ja glupia powiedzialam ,ze czekam na inny :O Jakby to byla dla mnie jakas roznica !! KURVA !!! Stracilam znow swoją szanse !!!!!!!!!!!! 😭

Gość miku nie fikuuu
Żaluje teraz :( Kiedys mialam podobną sytuacje, siedzialam naprzeciwko faceta ktory mi sie podobal ,ciagle mi patrzyl w oczy i ja jemu, nawet sie usmiechnąl a ja glupia nawet nie odwzajemnilam usmiechu tylko wysiadlam z pociagu 😭

Gość miku nie fikuuu
ehh juz zawsze bede sama :( w Internecie siedzą oszusci i zboczency albo żonkosie ablo rozwodziaki 😭

Gość nieprawdziwy pseudonim
to masz już nauczkę na przyszłość. ja też straciłam kiedyś taką szansę i gdybym mogła cofnąć czas, to na pewno inaczej bym to rozegrała...minęło tyle lat a ja nadal żałuję :/

Gość njhvsdfgg
Nic nie straciłaś, jakby był zainteresowany, to by nie wsiadł do autobusu.

Szczególnie taka jedna tak straciła szanse, a teraz ma już chłopaka i pewnie wzdycha do mnie.

Gość aaaaaaaaaaaaah
ja właśnie stracilam szanse..a to przez to ,ze tak mnie oniesmielal ze wstydzilam sie spotkać .. -,-

Gość fajna lala 23
Ja kiedyś szłam wieczorem przez park i stanął przede mną facet i ściagnął gacie. Miał naprawdę wielkiego, ale ja uciekłam. Jak dotąd nigdy takiego nie widziałam. Straciłam okazję swego życia. :-(