Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulabay

Jaki to TYP?

Polecane posty

Gość Lulabay

Ładna, kobieca, z klasą, bez nałogów, z bogatej rodziny, z dobrą pracą równocześnie studentka, miła i czynna, skromna i nieśmiała (choć mogłaby sobie dużo o sobie myśleć) a mimo to ciągle sama... Co może odstraszać facetów?

Gość Lulabay
Wcale nie ma dużych wymagań :) to, że jest zajęta to fakt! musi sobie jakoś wypełnić samotność, ale ostatnio zwierzyła mi się, że wcale nie jest z tym szczęśliwa... I nie wiedziałam co jej poradzić! W końcu to chodzący ideał! Wszyscy faceci się za nią na ulicy oglądają... Ale żaden nie zagada... A jakby tylko chcieli ją bliżej poznać to zrozumieliby, że nie tylko jest ładna ale i mądra. Niepojęte to dla mnie... Faceci niby szukają ideału a w końcu wiążą się z szarymi myszkami (jak ja :P)

bo taka bejb to moze miec kazdego wiec w tym co sie zakocha to bedzie a facet wtedy co ma zrobic jesli sie w niej zabuja : ) pozniej sie obawia ze jakis dzolera ja poderwie albo co

Gość Lulabay
Już się zakochiwała, ale Ci faceci ją olewali! Dlatego pytam, czemu???

Gość okulejszyn
to ze nie istnieje:D

widocznie zakochiwała siew takich ktorych byli dupkami badz byli niedostępni albo po prostu maja inne wyobrażenie kobiety : )

Gość Lulabay
O litości, mam przyjaciółkę, której chce pomóc... Miałam nadzieję, że mi pomożecie... Widzę, że dla Was to równie nie pojęte jak dla mnie... Tak sobie myślę- może wynika to z tego, że nie jest przebojowa? I czeka, aż to chłopak zrobi pierwszy krok a Ci się boją takich dziewczyn?

Gość Lulabay
fiku mikuuu, to co sugerujesz, żeby w sobie zmieniła?

Gość bezczelne kórdópele
co moze odstraszac facetow? moze masz malpi ryj po prostu

Po to żebyś się pytała na kafeterii :P Może to wygląda tak z zewnątrz, może woli założyć fundacje i pomagać. Nie chce się wiązać na siłę. Może jak napisałaś nie jest przebojowa lub po prostu nie chce, żeby ktoś jej pomagał...

Gość Lulabay
Wiem, że chciałaby już kogoś mieć, jest ostatnią singielką w naszej paczce i czas to zmienić- a mam nadzieję jej w tym pomóc : D Jak myślicie jaki facet bedzie dla niej odpowiedni?

Gość tak myślę.........
Słyszałam o sobie podobne rzeczy..... Co chwilę słyszę od kogoś, czego to o mnie faceci nie mówią, ale jakoś nie udaje mi się stworzyć stałego związku. Przyjaciele i dalsi znajomi co chwilę mi mówią, że albo świetnie wyglądam, albo świetnie gotuję, albo mam ciekawe zainteresowania.... ale i tak często brakuje mi pewności siebie. Znów sama, przed trzydziestką. Myślę, że jest kilka powodów. Po pierwsze właśnie to, że ci przyzwoici faceci się boją, uważają, że taka relacja jest ryzykowna... po drugie: słomiany zapał - oni zawsze na początku są zachwyceni, widzą ładną dziewczynę, mówią, jaka jest idealna, tworzą sobie jakiś nieprawdziwy obraz, a potem okazuje się, że ona jest normalna, że ona też potrzebuje miłości i niewiele więcej.... Wreszcie po trzecie: nie zwiąże się z każdym, ma pewne wymagania, chciałaby z kimś być, ale nie za wszelką cenę. Myślę też, że to kwestia szczęścia. Czasami nie trafia się na takich facetów, jak by się chciało, a właśnie ja też jestem z tych, że nie zrobię pierwszego kroku....

Gość Lulabay
Hmmm... to może być przyczyna- teraz faceci nabrali wiele kobiecych cech- np. chcą aby to kobiety zabiegały o ich względy...A dziewczyny: a) nieśmiałe lub/i b) znające swoją wartość lub/i c) wychowane w przekonaniu, że to chłopak powinien się starać o dziewczynę i robić pierwszy krok, nie odwrotnie- nie będą szukały na siłę chłopaka, tylko jak to niektórzy określają "czekają na księcia", co oczywiście jest jedynie metaforą, bo chodzi tu o zwykłego chłopaka, który będzie chciał o tą dziewczynę po prostu zawalczyć!