Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ołowłyło

Co jest ze mną nie tak? POMOCY BO JUZ WPADAM W KOMPLEKSY...:-(

Polecane posty

Gość Ołowłyło

Mam 19 lat w zyciu bylam na kilku randkach ale kurcze.... Gdy jestem z chłopakiem sam na sam jakos nie mam z nim o czym gadac.... Gdy jestesmy w wiekszej grupie jest ok ale sam na sam... Po prostu nie jestem tak wygadana jak wiekszosc moich koleżanek.... Nie wiem czy to moja wina ze jestem malomowna ale po prostu wtedy mam pustkę w glowie.... czy moze nie trafilam na kogos kto nadaje na tych samych falach co ja? To nie jest tak ze siedze w domu i nic nie robie. Ja po prostu kocham sport i język angielski i to na nie poświęcam wiekszosc czasu a to raczej nie są tematy do szerszej rozmowy....

Jak nie sa ... pewnie ze sa Jestem troszke podobny ... rowniez nie moge znapac kontaktu bedac sam na sam z kobieta choc to juz zalezy od 2 osoby bo jezeli ma jakies zainteresowania to rozmowa na dany temat zawsze sie znajdzie... Rowniez wole bardziej sluchac ... ale spokojnie wkoncu znajdziesz osobe z ktora bedziesz mogla pogadac swobodnie Otworz sie bardziej na ludzi ... chodzi mi tutaj o rozmowy na kazdy temat

Gość huncwocik*
A masz bliska przyjaciółke? Umiesz gadac z kims sam na sam? ;-) Moze jestes mruczkiem, a może nie trafiłaś na swojego... a co z tymi facetami? nie zabawiaja rozmową??? A rozmawia sie o wszystkim po prostu...

Gość bezczelne kórdópele
a po kiego jakies glupie gadanie zrob mu laske i po sprawie!!!

Gość Ołowłow
Z tym ze ja nie lubię rozmawiać o sporcie... Uwielbiam biegać i grać w ręczną siatkówkę i kosza ale nie lubię o tym rozmawiać bo mnie to nudzi.... Mam dwie kolezanki z którymi nadaje na tych samych falach i gadam z nimi o takich pierdolach ze hoho... Dzisiaj na przyklad przez prawie pol godziny gadalysmy o sznurówkach -tzn nie na poważnie tylko różne zarty wyglupy itd... Ale ja je znam od kilku lat a z kim nowo poznanym jakos mi tak ciężko..... No i ogolnie z ludźmi raczej średnio sie dogaduje. Poza nimi dwiema (z nimi to świetnie....) kurcze ja tez zdecydowanie wole sluchac.... Albo robic cos aktywnego np jazda rowerem czy cos tyle ze teraz idzie zima i juz jest mniej okazji do uprawiania sportu....

Gość polak potrafi
niepotrzebnie się stresujesz gadanie jest mało ważne.

Gość W czym problem ?
Rozmowa bez słowa Z tobą choćby pomilczeć jakże jest ciekawie gdy siedzisz cała piękna przy swej małej kawie I podnosisz filizankę nie nazbyt wysoko jakbyś chciała sprawdzić czy jeszcze jest po co Włosy twe kochane oczy twe kawowe jakże cię podziwiam w tej cichej rozmowie