Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna23253211122

MÓJ FACET WOLI KOLEGOW!! POMOCY!!

Polecane posty

Gość bezradna23253211122

dzisiaj moj chlopak sie obronil.. przez ostatnie tygodnie nie mial dla mnie czasu bo sie uczyl i non stop jezdzil do szkoly zalatwiac sprawy zwiazane z pracą u promotorki... jak juz wspomnialam dzisiaj mial obrone.. myslalam ze przyjdzie do mnie z szampanem a potem wspolnie bedziemy oblewac. Jak spytalam co dzisiaj robimy to on ze jutro do mnie przyjdzie bo dzisiaj jest zmeczony i najwyzej wyjdzie z chlopakami a jutro na spokojnie spotka sie ze mna.. soryy alee zeby spotkac sie z chlopakami nie jest zmeczony ale jak juz ze mna to tak ? ;/ .Osobiscie gdybym sie obronila to chcialabym z nim swietowac a pozniej z kolezankami a nie na odwrot.. zreszta chcialam dzisiaj wyjsc z nim i chlopakami ale widocznie on woli wyjsc sam z nimi.. chyba ma prawo byc mi przykro ?

Gość bezradna23253211122
aaa i napisalam mu smsa zeee fajnie zee jest zmeczony i moze wyjsc z chlopakami a ze mna to juz nie a on mi odpisal 'nie musimy byc razem' ;/

Gość bezradna23253211122
nikt sie nie wypowie ? :(

Gość poma rańcza
a czego oczekujesz??? odpowiedź masz już zawartą w jego sms-ie

Gość biala_czekoladka
ja sie wypowiem, koles chooj jak kazdy, co on mysli ze jak sie obronil to juz wielki pan z niego, a olej go, jutro mu napisz ze wychodzisz z kolezankami albo masz inne plany, jutro kochana to on bedzie kaca leczyl i znow nie przyjedzie....

Gość bezradna23253211122
no tak ale nie rozumiem czemu tak napisalam 'przeciez nie musimy byc razem' tak jakby mu juz nie zalezalo ;/

tragizujesz jakby cie zdradził albo co najmniej dziecko innej zrobił. daj mu żyć, a pogadaj z nim jutro na spokojnie bez foch

Gość bezradna23253211122
dwie minuty drogi.. nie wdzielismy sie tydzien wiec myslalam ze dzisiaj bedziemy swietowac wszyscy razem ja i jego kumple.. przeciez ja mu nie zabraniam pic

Gość biala_czekoladka
no to nie wiem, mozesz to przemilczyc, jesli to taki jednorazowy wyskok jesli bylo ich kilka olej go, i co ze dwa lata, znajdziesz innego....

Gość bezradna23253211122
w niedziele byla podobna sytuacja.. wyszlismy razem.. spotkal kolegow i poprosil mnie zebysmy przelozyli spotkanie na jutro czyli ( poniedzialek) a w poniedzialek mi napisal ze nie przyjdzie bo ma duzo nauki i na czwartek sie nie wyrobi to po choooj mi tak gadal skoro wiedzial ze ma nauke to mogl w niedziele siedziec ze mna a nie wychodzic z chlopakami

Gość bezradna23253211122
gdybym go tak bardzo nie kochala to bym go dawno kopnela w tylek ;) moze macie dla mnie jakies radyy ? nie chce jeszcze konczyc zwiazku.. chce zeby sie zmienil.Rozmowa nic nie pomoze bo jak z nim gadam na powazne tematy to on mi mowi ze pierd*le w kolko i to samo ;/

może jeszcze nie dojrzał i tyle. jak woli kumpli i to się już powtarzało, to znaczy że parcia na poważne związki nie ma

Gość bezradna23253211122
dodam jeszcze ze mam 18 lat a on 25 ;/ wiec to dziwne alee wydaje mi sie ze to ja bardziej traktuje nasz zwiazek powaznie niz on

faceci poważnie związki zaczynają traktować przed 30stką ostatnio, ty przed maturą, on po studiach - jak dla mnie duża rozbieżność

Gość bezradna23253211122
ehh ;// to co ja mam zrobic? olewac go ? nie wiem dajcie jakies zlote rady bo ja juz nie mam sily..

Gość bezradna23253211122
to ze mam 18 lat to nie znaczy ze jestem dzieckiem.. jak na swoj wiek jestem bardzo dojrzala na pewno bardziej od niego.. uwiazywac? on ma duzo wolnosci.. inne pary spedzaja ze soba czas 24 na dobe myy widujemy sie raz.. dwa razy w tyg

Gość bezradna23253211122
to po co ze mna jest i mowi ze mnie kocha?

ja się z moim widywałam raz w tygodniu, jak się chajtnęliśmy to miałam 28 on 31 i nikt nikomu nie robił wyrzutów, że za rzadko, że inne pary 3 razy w tygodniu, serio weź na wstrzymanie

Gość bezradna23253211122
i nie przeszkadzalo Ci to ze mial dla Ciebie czas raz w tygodniu ?

Gość polak potrafi
wiesz, niektórzy faceci wolą kolegów i musisz się z tym pogodzić. to też są porządni ludzie, według who jest z nimi wszystko w porządku.

nie - wiedziałam że dużo pracuje, zresztą ja też pracowałam i mieliśmy czas tylko w weekend. dzwonił za to codziennie, choćby tylko powiedzieć dobranoc :)

Gość bezradna23253211122
to nie jest normalne;/ ja chocbym sie umowila z kolezanka i on by chcial sie ze mna spotkac to bym odwolala spotkanie zeby sie tylko z nim zobaczyc.. to jest moim zdaniem milosc

Gość bezradna23253211122
no wlasnie widzywaliscie sie chociaz w weekend... a my widzimy sie w sobote.. w piatek on wychodzi z chlopakami a niedziele ma dla siebie bo twierdzi ze chce odpoczac

Gość ma cię w dupie
jasno to widać. a czemu mówi że kocha? bo liczy że pobzyka. i tyle.