Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość messy

porozmawiajcie ze mną proszę:(

Polecane posty

Gość pustykorek
dziewczyno cokolwiek zrobisz musisz to zrob ic sama i nikt tego tutaj za ciebie nie wykona , ale jesli chcesz sie dorobic nerwicy , bezsennych nocy, napadow zazdrosci , odczucia odrzucenia , alkoholizmu, klopotow ze zdrowiem , podeptania wlasnego ja , zniszczenia wlasnej godnosci itd. itp. to brnij dalej w ten zwiazek...powodzenia w samoniszczeniu sie

Gość messy
ninka a ja wlasnie zawsze mysle ze to ja juz z psychiką nie wyrabiam i nie ogarniam po prostu tego. zeby on jeszcze miał dziennie taki nastrój i odpały, ale ma je raz na kilka miesięcy i niby jest cudownie ale jak przyjdzie ten czas ze jemu coś nie pasuje to koniec ja znów zamieniam sie w wariatke, która umiera ze strachu:( dziwnie to brzmi.. ale gdyby nie te dni to naprawde zlego słowa bym nie powiedziała na niego:(

Gość messy
Alena contortionist staram się z nim rozmawiać o wszystkim i on ze mną też, tylko kwestia taka ze jeśli ktoś z rodzinki mu coś powie to koniec on ma klapki i mu sie nie przegada bo rodzinka jest wazniejsza jezeli maja coś do mnie.. ale jeśli jego sie czepiają to im odpowie swoje itp a jesli juz sprawa tyczy sie mnie to slepo im wierzy..;/ porozmawiam z nim, tymczasem chciałabym zeby juz wkoncu zadzwonil i okreslil sie czy gada ze mną czy nie gada czy o co mu chodzi:(:(

Gość czy ktoś w Twojej rodzinie
miał problem alkoholowy, matka, ojciec?

Gość Powiem tylko tyle
Messy nie sugeruj się tym,że większość facetów od znajomych jest taka.Usiądź i porozmawiaj z twoim o tym co cię niepokoi i jak to przeżywasz.To nie jest tak,że zmarnowałaś 4 lata.Nie będę ci odradzać ,ale pomyśl o tym,czy w przyszłości takie zachowanie nie zmieni go w furiata i wtedy zaczniesz się bać,a nie żałować lat.Będziesz w takich momentach szukała kogoś z kim będziesz chciała spędzić inne chwile itp.

Gość messy
perła z lamusa - ja nie dziękuje cozywiście. Po;lskie realia są okropne już któryś rok siedzę w domu i mam dość, człowiek chciałby pójść do pracy, zająć się czymś i myslec o czyms innym niz tylko jednym.. on ma dobrze bo pójdzie do pracy, robi te 9 godzin, potem do domu to potem zmeczony spac i sie mu nic nie chce

Gość messy
Dziewczyny i teraz zadzwonił i już jest okej... boże ja nic z tego nie rozumie wlosy sobie wyrywam a on po dwóch dniach zadzwoni i chce po mnie przyjechac i jutro na ten wyjazd... co robic? porozmawiac dzis z nim o tym wszyskim? mam ochote spytac go ile dla niego wogóle znacze itd...;/

Gość Powiem tylko tyle
Tak zapytaj go ile dla niego znaczysz ty,a ile to co jego rodzina na ciebie mówi.No zadzwonił i happy a za kilka tygodni chętnie poczytamy jak to znowu cierpisz :P

Gość messy
nie nikt u mnie nie ma problemu z alkoholem - jedynie brat babci ale to juz taka dalsza rodzina..

Gość messy
dziewczyny pogadam z nim i jutro albo w sobote wam napisze jaka odpowiedź otrzymałam itp.. wezme go w obroty na powazna rozmowe bez pobłażania..

Gość messy
z jednej strony sie ciesze ze sie odezwal wkoncu ale z drugiej strony jestem wsciekla i z nim pogadam ! dziekuje dziewczyny za rozmowe, wiecie duzo mi to daje ze moge przed kims sie wyzalic..... wiem ze duzo sama sobie szkodze ale bede pracowac nad tym.. poslucham perły i zaczne zajmowac sie swoim hobby, zaczne wiecej czasu spedzac ze znajomymi... moze pomoze, moze nawet jako od niego odwykne..;/