Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjoijoij

kiedy sa wyprzedaze kurtek i plaszczy??

Polecane posty

Gość lkjoijoij

?

już są ! Własnie wczoraj kupiłam taką dłuzszą puchowa kurtkę w reserved , przecena z 279 na 179 zł . Miałam na nią oko już miesiąc, ale nie było jeszcze zimno wiec nie kupowałam i stówka została w kieszeni :) Przecenione sa prawie wszystkie modele . Koleżanka mówiła ze w C&A też przeceny . W styczniu pewnie też będą , ale jakieś ochłapy . Np. czapki dzieciecej na zimę juz nie uwidzisz w sklepie , bo wszystko wyprzedane ...

Gość natka443
Wiem, że na stronie www.salesandshopping.pl dużo moich koleżanek znajduje promocje, też mam zamiar z tego serwisu częściej teraz korzystać.

Gość Aga the brown
Wyprzedaże na kurtki już się rozpoczęły:) na szczęście w outletach wyprzedaże trwają przez okrągły rok! Dziś wybieram się po kurtkę do Big Stara do Outlet Center Lublin, gdzie wszystkie kurtki damskie i męskie są o 40% tańsze!!

Gość gość
Na allinside.pl jeżeli chcecie jest bardzo dużo kurtek oraz płaszczy za niską cenę. Polecam. często robię tam zakupy i jestem zadowolonym klientem

Gość Zuziaczzek
U mnie w Lublinie w Outlet Center jest promocja na softshelle :) Ostatnio obkupiłam się strasznie na przecenomanii, uwielbiam tam chodzić!!

Gość anitaanna
jest jeszcze promocja na buty w LPP :) no i spodnie big stara, fajna akcja za niecałą stówkę mieć dżinsy. jakby co to w lee cooper jest też ta promocja kaskadowa.

Gość gość
Ludzie, jakie żenując reklamy :O Ja wczoraj kupiłam sobie kurtkę w C&A za 100 zł, z 300 zł przeceniona i kozaki w CCC przecenione ze 100 zł na 30 zł I ogólnie się trochę obkupiłam w "zimowe" ciuszki :)

Gość gość
jeśli szukacie jakiś fajnych czapek zimowych z przeceny ot warto do tego sklepu zajrzeć https://kamea.pl/pl/c/WYPRZEDAZ/29. ja noszę od nich komin a jeszcze mam komplet czapka + szalik. Bardzo ładne rzeczy mają i naprawdę cieplutkie

Gość gość
jeśli interesują was tez męskie kurtki i płaszcze to warto wybrać się do tego sklepu http://www.sabak.pl/. Mają bardzo eleganckie płaszcze z wełny i tkanin bawełnianych. Mój maż kupował tam kurtkę wiosenną i bardzo dobrze nam nim leży mimo, ze nie ma postury jak model.

Gość Kasiaaaaaa7777
A jakie macie upatrzone kurtki? ja się zastanawiałam nad puchową (z pierza) w Reserved albo taką ładną granatową w Orsayu :) mam nadzieję, że już w wyprzedażowych cenach upoluję którąś z nich w Centum Janki ;))

Gość Karolinka445
Puchowe kurtki są super, bardzo ciepłe :)) na taką zimę, jaka nam się szykuje będzie świetna ;)

Gość Blancka44
Jeśli szukacie dobrej oferty kurtek i płaszczy to wystarczy w internecie troszeczkę poczytać. To przecież skarbnica wiedzy no przynajmniej dla mnie. Podążam tym samym z duchem czasu i dzięki temu mogę znaleźć dla siebie najlepsze ceny. Bardzo ciekawie wygląda to na stronie internetowej http://www.ceneo.pl/Kurtki_i_plaszcze_damskie gdzie zapoznamy się z ofertą właśnie takich ubrań i to w najlepszych dostępnych cenach. Nikomu nie trzeba przecież przedstawiać platformy ceneo która służy do porównywania różnych sklepów internetowych.

Gość gość
Ja jak szukam jakiejś promocji, albo jakiejś konkretnej rzeczy to zawsze lukam najpierw na zrabatowani.pl bo nie dosc, ze jetsem na biezaco z promklami to jeszcze mam cashbacka! Zyc nie umierac!

Gość gość
Ja kupuję na PitbullOutlet kurtki. Promocje są tam cały czas, bo sprzedają rzeczy z poprzednich kolekcji więc polecam sprawdzić www.pitbulloutlet.com/shop/kurtki