Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blonnikowaa

Skuteczne odchudzanie z błonnikiem

Polecane posty

Gość blonnikowaa

Witam drogie kafeterki. Mam świetny preparat na odchudzanie i jest niezwykle skuteczny :). Z wagi 72 na 65 przeszłam w ciągu miesiąca przy lekkiej diecie i ćwiczeniach kilka razy w tygodniu ;). Zaleta jest taka, że ten preparat jest zdrowy, stosuje się go przy diecie i od czasu do czasu można odstąpić od diety i "zaszaleć" :). Ćwiczyć także nie trzeba wiele po 4 razy w tygodniu wystarczy. Produkt to błonnik z ananasem + CLA z firmy BioGarden. Można go kupić w aptece. Stosuje się go od 6 do 10 tabletek dziennie zawsze 30 min. przed posiłkiem, popijając dużą ilością wody. Zmniejsza apetyt, nieco przyspiesza metabolizm i redukuje tkankę tłuszczową. Nawet jeśli nie widać pierwszych efektów na wadze, to można zmniejszyć się wizualnie :) Pozdrawiam i gorąco polecam :) blonnikowaa

Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu Chiński meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Adipex NOVOSLIM, ASYSTORSLIM i itp. TO TOKSYCZNE CHIŃSKE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów.

Gość gość
a ja bez preparatów schudłam 7 kg licze kalorie i ruszam zadem

Gość Kamilkaa J
A ja na odchudzanie stosuję dietę od dietetyka, ale właśnie dzisiaj zastanawiam się nad kupnem takich tabletek http://dermalab.pl/134,african-mango.html . Nie wiem, czy na nie się zdecydować, bo żadna z moich koleżanek ich nie stosowała. Ale czytałam sporo pozytywnych opinii o tych tabletkach i chyba je w końcu kupię. A co wy o tym sądzicie?

Gość Wojka
Ja połączyłam ćwiczenia z błonnikiem i efekty są zaskakujące. Odstający brzuch zniknął, czuję się lekka i pełna energii. Na stronie Mapy Zdrowia jest dużo informacji na temat tego jak oczyścić organizm. Polecam lekturę ;-)