Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerahela

Jak sobie radzic z zazdroscia??

Polecane posty

Gość szczerahela
Pani Czkawka... nie wiem czy mysle ze on moze sie z nia przespac czy spotkac czy zakochac. Trudno mi to zinterpretowac. Boje sie ze odejdzie bo nie umiem z usmiechem przejsc nad tym do porzadku dziennego, ze go tlamsze, wprowadzam nerwowa atmosfere. Ja nie MYSLE ze to milosc. Ja WIEM!

Gość cała polska pali koty
ale czy czekanie na jego doroslosc ma sie wiazac z tym ze nie mam sily na zycie i popadam w apatie a dlaczego zamieniasz sie w czekanie? Wykorzystaj ten czas dla siebie. Nigdy nie chciałas nauczyć się samby? Albo hiszpańskiego?

Gość szczerahela
Problem lezy w tym ze nie mam ochoty zyc, nie mowiac o sambie czy hiszpanskim.

Gość szczerahela
W prezencie swiatecznym kupujemy sobie karnety na silownie, wiec moze tam sie wyzyje... chciala bym KRZYCZEC!!!

Ja nie MYSLE ze to milosc. Ja WIEM! a wiesz ile jest rodzajów miłosci? jest miłość rodzicielska i braterska, jest miłość erotyczna i agape. Polecam Fromma Hej, helka weż się za siebie i nie bądź psem cerberem

Problem lezy w tym ze nie mam ochoty zyc, nie mowiac o sambie czy hiszpanskim. depresja. polecam psychiatrę i leki - przynajmniej na chwię aż ci się na tyle poprawi że będziesz miała siłe wyjść i poszukać dla siebie pomocy

Gość szczerahela
Pies cerber mi sie spodobal :) WIem... wiem ile jest rodzajow milosci. Tyle ilu ludzi na swiecie. Kazda inna, kazda na czym innym sie opiera, a my tylko nadajemy im inne nazwy. CHCE BYC DLA NIEO DOBRA I USMIECHNIETA ZONA!!Chce wiedziec jak to zrobic pomimo tego ze w glowie klebia mi sie zle mysli.

Gość szczerahela
psychiatra? myslalam o tym. chyba pora wziac to bardziej pod uwage.