Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezdecydowana Exxxx

Doradzcie mi, jak to rozegrać? najciekawszy pomysł wykorzystam

Polecane posty

Rozstałam się z Ex (ja odeszłam), byliśmy razem długo, zaręczeni. Minął już jakiś czas od rozstania i czas najwyższy żebym zwróciła mu pierścionek zaręczynowy. Jest jednak jedno "ale" , mianowicie spotaknie z nim nie wchodzi w grę, nie mam ochoty go oglądać i się z nim spotykać.. Pocztą wysłać - ryzykowne - raczej nigdy do niego nie dotrze.. Przesyłka ubezpieczona - NIE! , nie zamierzam wydać na niego nawet grosza i tak już za dużo (uczuć) zainwestowałam w ten związek. Jakieś pomysły?

Gość nie :P
kurierem- 13 zł.

"kurierem- 13 zł." - Postanowiłam, że nie wydam na niego ani złotówki.. "przekaż przez zaufana osobę" - Rozmawiałam na ten temat z przyjaciółką , ale nie chce dać się w to wrobić. Raczej nie znajdzie się chętny do wykonania takiej misji.

oj tam - wyślij poleconym priorytetem za 4,15 wzwyż w zależności od wagi i nie żałuj mu już tych 5 zł, nie bądź taka, będziesz miała pewność, ze dojdzie a nie przepłacisz :D

Gość przy okazji
sprzedaj pierscionek, z uzyskanej kwoty odlicz koszty przesyłki, reszte wyslij pocztą :)

Gość wrrrrk
żaba Letycja jesteś żałosna zdajesz sobie z tego sprawę? Plująca jadem i beznadziejna forumowiczka, wylewająca frustracje na wszytskich. Żenada

Gość przy okazji
to jeszcze lepszy pomysł. "Na koszt odbiorcy"

Gość ja bym tak zrobiła
skoro cie skrzywdził, nie masz ochoty sie z nim widzieć, on nie nalega na ten pierscionek sprzedaj:) jeszcze zarobisz:)

Gość :, tiaaa
no ja przez kolezanke musze mu kota oddac

Gość D.BillI
sprzedaj - kasę oddaj jakiejś organizacji charytatywnej, a jemu napisz na karteczce co zrobiłaś i wrzuć do skrzynki na listy, bo zakładam, że wiesz gdzie mieszka