Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuba

czy ciaza mozliwa?

Polecane posty

Gość buuba

14.09 miałam @. 21.09 odbyłam stosunek analny bez wytrysku i bez prezerwatywy. 04.11 Odbylam krotki stosunek do pochwy bez zebezpieczenia i bez wytrysku. Nic nie wiem o preejakulacie bo go nie zauwazylam, partner tez ale na pewno przez tydzien wstecz partner nie mial wytrysku. Moje cykle to okolo 29 dni. Dzis powinnam miec okres i nie mam. Brak objawow PMS ale u mnie z tym roznie. Jakie jest prawdopodobienstwo ciazy?

nigdy nie masz pewności ze nie doszło do wytrysku najlepiej idź do ginekologa a zęby się uspokoić możesz kupić test ciążowy. Z drugiej strony nie musisz być w ciąży, ale nikt poza gin nie jest w stanie tego stwierdzić najlepiej się nie stresuj bo to może jeszcze bardziej przesunąć okres.

Gość Katrin26
Niby nie ale to nigdy nic nie wiadomo ponieważ dni płodne zaczynają się blisko po ostatnim dniu miesiączki i nieraz jak odbyje się stosune myśląc że nie było wytrysku moim zdaniem to nie możliwe. może był a to o tym nie wiesz a partner albo się nie przyznaje bo nie zdążył wyjąć albo ma tak mało nasienia że go nie zauważyliście.

Gość buuba
ale ten pierwszy stosunek byl analny. czy przy stosunku analnym jest wgl jakas szansa? a ten drugi byl wydaje mi sie w czasie juz nieplodnym. co myslicie?

Gość Katrin26
tymbardziej , że był to stosunek krutki bo jak partner przez tydzień nie miał wytrysku to po takim czasie przy stosunku on szybko występuje.

A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Bo chyba po tej, która zaczęła się 14.09 jeszcze jakaś była. I dzień się jeszcze nie skończył, a Ty piszesz jakby Ci się ta miesiączka przynajmniej tydzień spóźniała. :o

Gość buuba
oj chodzilo mi o 14.10. wtedy mialam miesiaczke. przepraszam. Ale czy przez stosunek analny mozna zajsc w ciaze?

a od kiedy odbyt ma połączenie z macicą? stosunek do pochwowy też miałaś, każdy stosunek niezabezpieczony niesie za sobą ryzyko ciąży, a preejakulat był na 100% bo zawsze jest, to jest rodzaj nawilżenia dla faceta tak jak kobiecie robi się mokra cipka, zawsze przy podnieceniu sie wydobywa i nie trzeba go zauważyć by wiedzieć, że jest

Gość buuba
czyli jest sie czym martwic?

okres Ci się nawet jeden dzien nie spóźnia, więc nie wiem skąd ta panika, zaczekaj pare dni, jak nie dostaniesz to zrob test i bedzie wiadomo