Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

jaka wedlug was jest kobieta pozadna jakie cechy musi miec ze by spelniac ze by

Polecane posty

Tak, wiemy, Looser już nas uświadomił, ze porządna to taka, która się nie całuje namiętnie d slubu, ze o seksie nie wspomne. trafiłam? Brawo

Gość IMO13859
A czemu się tak spieszysz kolego Krasnalu...no tak...Luzer mógłby Cię ubiec z podobnym tematem. :classic_cool:

Gość IMO13859
Killer - Pindo! :P

Kobieta porządna nie uprawia seksu ani wyuzdanych pocałunków i peszczot do ślubu. Kobieta taka ubiera się skromnie, nie jest wulgarna, nie popłenia aborcji itp.

Gość IMO13859
Killer - ponoć najlepszym balsamem na tęsknotę jest pokazanie CYCKÓW! :classic_cool:

Porządna kobieta nie rozmawia z przedstawicielami płci przeciwnej, to zbyt wyuzdana interakcja, aby mogła mieć miejsce przed obrządkiem małżeńskim. :classic_cool:

Gość IMO13861
Zielona Żabo - a mówiłaś, że masz małe cycki. :P

PP - zgadzam się! mogłaby mimowolnie rozmową podniecić przedstawiciela płci męskiej, a to GRZECH ŚMIERTELNY!!!! :D

Gość IMO13861
Albo co gorsza mogłabyś się sama podniecić - tudzież zauroczyć się seksualnie fotograficznym wnętrzem danego fagasa. :classic_cool:

Gość IMO13861
żaba Letycja "wymagania Kalibana, sam rozumiesz..." Uważaj, bo spodobasz się innym, a nie dla niego panna z nabitym licznikiem - tfu! I nie ważne czy licznik owy teoretyczny - ważne są Arabskie przysłowia. :classic_cool:

Imadełko, przyznaj się, że jesteś zawistny mały skrzacik, co za bardzo nie zachęca prezencją do idealizacji swojego wredotowatego charakterku. :P A nie jakieś tam aluzje. :classic_cool:

Gość IMO13861
Kocico - ja najuczciwszy Skrzacik pod słońcem, dlatego walczę z obłudą wszystkimi siłami zamieszkującymi moje skromne ciałko. :P

PP - spojrzenie i uśmiech to już zdrada! a spojrzenie na gołego faceta/babę na monitorze - piekło gwarantowane, dział wytapiania smoły :D "Uważaj, bo spodobasz się innym, a nie dla niego panna z nabitym licznikiem " spokojnie, jeszcze nie zamontował mi licznika :P

Gość IMO13861
żaba Letycja "spokojnie, jeszcze nie zamontował mi licznika" Zużycie materiału, a przez to 'wizyta' na plugawym wysypisku 'moralności' jest tylko kwestią czasu. :classic_cool:

Czyżbyś zatem sugerował, że przedmiot Twoich ironii nie ma żadnego atrakcyjnego wnętrza? Oj, nieładnie tak kolegę z forumełe obrażać Krasnoludku.:classic_cool:

Żabo droga, biedna Ty moja potępiona koleżanko. Jak Ty w ogóle wiesz co to jest nagość, to ja Ci współczuję ogromnie, bo czekają cię niemiłosierne katusze piekielne- zaliczysz nawet te przeznaczone dla największych zbrodniarzy (ogniste pejcze, przysmażanie czoła na Lucyferowej patelni etc.). :classic_cool: