Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arschenika

czy ktoras z was jest zwiazana z arabem lub islamista?

Polecane posty

Gość Arschenika

albo zna taka kobiete? czy jestescie szczesliwe? pytam sie bo w zyciu bym sie nie zwiazala z kims takim, staram sie nie miec uprzedzen ale nasluchalam sie duzo negatywow ze tacy mezczyzni z kochanych i wyrozumialych staja sie pozniej bijacymi tyranami itd ale moze sa wyjatki, wiec chce je poznac

moze i sa wyjatki, ale czemu chcesz sie przekonywac na wlasnej skorze? to cos jak totolotek, obstawiasz i czekasz na wyniki.zazwyczaj przegrywasz. jestem zdania ze w zyciu trzeba dazyc do ulatwiania sobie wielu spraw, i po te jest ten facet zeby ci w tym pomogl. wiec po co brac faceta-zagadke zeby sie na wlasnej skorze przekonywac ze sie tylko z nim ograniczysz. takie moje zdanie, wybaczcie..

Ja wybaczam, Zono Domowa ;) i popieram w calej rozciaglosci. Inna mentalnosc, inne wychowanie i zasady, jak dla mnie - nie do przeskoczenia.

Gość dobre.....
a potem taka kobieta jedzie do kraju idealnego męża, a tam zostaje własnością męża, nigdy,

Gość Arschenika
zono wlasnie ja bym nie chciala sie przekonac nie zaryzykowalabym bo pomimo tego ze nie lubie oceniac ludzi po pochodzeniu, wyznaniu religiojnym itd to zbyt wiele negatywow sie nasluchalam natomiast kazdy kij ma 2 konce i chcialam sie upewnic czy sa takie kobiety ktore sa w takich zwiazkach szcezsliwe i to nie tylko na neutralnym terenie ale rowniez w kraju swojego meza czy partnera

na pewno istnieja szczesliwe kobiety, te ktorych facet odcina sie od swojej kultury, rodziny i religii i staje sie "nowoczesny" albo kiedy kobieta ma taki charakter ze lubi byc podporzadkowana facetowi. co pierwsze zdarza sie bardzo rzadko, ale zapewnie zdarza ale to juz nie mozna powiedziec ze to islamista, a to drugie juz czesciej, rozne sa charatery :)

Gość Arschenika
u niego w kraju to faktycznue musialaby byc taka co lubi byc podporzadkowana ale dla mnie to problem natury psych a nie swiadomy wybor szacunek nalezy sie kazdemu a w tym przypadku respektowana jest wola jednej strony glownie

Gość Takaaaa jednaaaa
Jeszcze nie upadlam na glowe, zeby sie w takie bagno pakowac.

najgorsze jest jak arab uzna ze obrazilas jego honor. to wtedy mozna dostac kose. ogolnie jak nie jestes silna fizycznie to nie polcam. araby to szczurki i czasami te grube baby daja sobie z nimi rade.

Gość liuljwe
na pewno istnieja szczesliwe kobiety, te ktorych facet odcina sie od swojej kultury, rodziny i religii i staje sie "nowoczesny" Tak, i czesto po kilkunastu latach zycia jak Europejczyk, kiedy juz wszyscy przekonali sie, ze jednak nie mieli racji, ze muzulmanin moze jednak zyc wedlug zasad zachodnich, ow czlowiek zabiera swoje dzieci na wakacje do rodzicow do kraju islamskiego i juz nie wraca. Ile bylo i jest takich przypadkow?

Gość annnaaaaaododikdjdnednbebne
Jako ze od jakiegos czasu stalam sie singlem z odzysku,postanowilam zalogowac sie na portalu randkowym badoo.com nie sadzilam ze kogos poznam,mysle tutaj o czyms powaznym,ale postanowilam przeprowadzic pewnego rodzaju eksperyment socjologiczny,gdyz jak autorka rowniez zachodzilam w glowe,co nasze rodaczki cisnie namietnie w lapy kolesi z 3go swiata.....i tak wiec moge sie rozpisywac,ale pokrotce zwiaze to w pare zdan Moglby powstac poradnik broszura dla naiwnych kobiet europejskich w ktorych bylby opisany sposob na podryw kazdej z tych ras...murzyni,pisza ze nie chca nic od ciebie,niemalze ich nie interesujesz jako kobieta,chca byc wylacznie przyjaciolmi,sex dla nich nie ma znaczenia,bez prawdziwej milosci,bla,bla,bla oprocz tego kreuja sie na zagorzalych chrzescijan,co tydzien kosciol itp....po ktoryms tam dniu pisania,jednak chcieliby sie spotkac,ale nie nalegaja,oczywiscie kazda rozmowe zaczynaja zapytaniem o moje dzieci,z detalami ciagle wypytuja sie co one robia,udajac troske niemalze ojcowska,lipa,kant i pic na wode...tak rozmawia KAZDY z nich ,w zasadzie roznia sie tylko imionami,a to co pisza jest identyczne pomimo ze sa obcymi sobie ludzmi...... Wszelkiej masci Arabusy ciapaki i inni islamisci,natychmiast sluza ci pomoca,oprocz przyjazni,chca cie odrazu zawiezc gdziekolwiek potrzebujesz,z miejsca chca ci ugotowac obiad,(zeby po obiedzie powiedziec jak cie kochaja) a przy deserze miec juz zaliczone zareczyny a przed sniadaniem dziecko w drodze,ja to nazywam ,,milosc instant w pigulce,, Dla wyjasnienia z zadnym sie nigdy nie spotkalam,chyba by mnie skrecilo gdyby ktorys z nich mial mnie dotknac,hanba! Jedynie wiaze moje wirtualne znajomosci i tresc o jakiej pisze z historiami kobiet ktore daly sie w te brednie wkrecic. Jak murzyn da ci spokoj tak islamista arabus ciapak,gdy mu pokarzesz ze cie nie interesuje,wtedy wlasnie z niego wylazi to co naprawde o nas mysla,nie musisz mu pisac nic,wystarczy ze milczysz,dla niego to juz zielone swiatlo zeby cie zmieszac z blotem ,nazwac polska dziwka,szmata itp...bo to naprawde o nas mysla:))))nie spodziewajcie sie dziewczyny po facetach z 3go swiata wersalu i kultury....dlatego wlasnie u nich wlasnie jest ten 3ci swiat i to sie nigdy nie zmieni

Gość annnaaaaaododikdjdnednbebne
na zakonczenie tego tematu polecam wszystkim zainteresowanym owymi ,,typami,,zeby sprobowaly podobnego eksperymentu,najlepiej zakladajac jednoczesnie kilka ,,lipnych,, profili dziewczyn zaopatrzonych w fotki sciagniete z internetu,zeby zobaczyc ze oprocz tego co pisalam wczesniej,nie sa wyjatkowe jak owi panowie usiluja im wmowic,ow wybranek bedzie pisal w tym samym czasie te same teksty do wszystkich tych dziewczyn pod ktorych profilami bedziecie zalogowane....moze to wam nieco otworzy oczy i umysl na ich praktyki:))))

Gość kasztanwa jedza
podoba mi sie ten eksperyment !!! zaloze sie jednak, ze nawet po przeczytaniu twojej wypowiedz nadal znajda sie takie naiwne ktore napisze "Ale moj Mahmed/Tafiq/Sayid/Amir itp jest inny". Mnie zadziwia wrecz naiwnosc niektorych kobit, ktore daja sie omotac tym niewyzytym parobkom z 3ego swiata! Powie wam taki wypastowany kochac pare I love you a wam sie odrazu nogi rozszerzaja w zapraszajacym gescie...

naprawde to jest poprosu straszne co sie dzieje. Oni oszukiwa ucza sie od kolyski i jedyne o co im chodzi to SEX I WIZA. moze i kasa tez. Polskie prawo powinno zabraniac Polkom wiazac sie z Arabami. Bylam w Maroku 3 razy, lubie ten kraj jest inny ale za Chiny ludowe nie zwiazalabym sie z Arabem. mialam okazje doswiadczyc ich lisiej przebiegosci

na czym to polegalo? ja uwazam ze to zjawisko bardzo dziwne. moze to te czule slowka. ja tak nie potrafilbym raczej. problemem sa polki ktore sie z nimi wiaza w EU. w UK polki sa na 1 czy 2 miejscu jesli chodzi o pakich. to bardzo dziwne. ja raz zlapalem kumpela jak szla z brudasem szybko sposcila glowe w dol. nie rozumiem tego. a moze to ta pogarda spoleczna je rajcuje? w tych hotelach to te starsze polki buszuja glownie.

chociaz ja wam powiem, ze mam jednego przyjaciela z bangladeszu, ale w zyciu (!) bym sie z nim nie zwiazala i on o tym doskonale wie. Ale lubie go jako kumpla. Arabowie jednak sa inni od ciapków. Oni to potrafia zamieszac w glowie, oj uwierzcie mi Panowie, oni sa uczeni tego od kolyski. Po pobytach w maroku wiem, ze Araby chca tylko 3 rzeczy od Polek: a) wiza b) sex c) kasa Nie wiem jak mozna byc taka naiwna i w to wierzyc. Ale z drugiej strony Panowie, to po czesci Wasza wina! Slodzcie nam troche wiecej ! :))

Gość znam bardzo dobre malzenstwo
islamskie z b. Jugosławii -ona pracuje na uniwersytecie, on ma firme, zyja bardzo zgodnie i szczesliwie, on w niej zakochany, maja dorosłe dzieci ( wszystkie na/lub po dobrych swiatowych uniwersytetach. cala rodzina wyjatkowo serdeczna, goscinna, kochajaca sie no i pełne równouprawnienie.

Gość ksdgalakaksk111
fetha,jestes prymitywnym kretynem,twoje wypowiedzi siegaja najnizszego dna,czysta patologia...wiec majac do wyboru kogos takiego jak ty lub murzyna,lub araba wybralabym to drugie....nie jestes wart nawet tego zeby siedziec na wyspach i dymac owce,nadajesz sie do utylizacji,przynosisz wstyd gatunkowi ludzkiemu a napewno przez takich jak ty polscy faceci maja beznadziejne noty,jestes poprostu obciachowym dnem,i nie wypowiadaj sie na forum publicznym bo czytajac to jest mi za ciebie wstyd,jestes zenujacy w swojej glupocie

Gość nie generalizujecie tak
ci od wiz i kasy to ubodzy Arabowie z Płn. Afryki, są jeszcze Arabowie z Bliskiego Wschodu i to już zupełnie inna bajka :)

Gość fetha czy zeta 48
to typowy polski burak bez wyksztalcenia zaloze sie ze jest brzydki i chodzi byle jak ubrany z piwskiem w reku a po angielsku potrafi powiedziec tylko yes i no nie ma dziewczyny bo nikt na niego nie zwraca uwagi a jak sie odezwie to tylko umie wyzwiska i przeklenstwa rzucac zreszta widac to w kazdym beznadziejnym temacie ktory tu od miesiecy zaklada

Gość do wyp powyzej...1234
Ja go raczej typuje na wulgarnego,opitolonego na lyso (z oszczednosci zeby na fryzjera nie wydac,gola sie maszynka jeden wiesniak drugiego),glupka,wypowiedzi zywcem z poprawczaka,bo na 100% jest dumnym wychowankiem osrodka opiekunczo wychowawczego,lub podobnego syfu dla takich mlodocianych spolecznych degeneratow.Nienawidzi polskich kobiet,bo w kazdej z nas widzi swoja matke ktora pewnie sie puszczala i chlala z menelami,teraz jako dorosly widzi z jakiej patologii sie wywodzi,ale juz nie jest w stanie nic z tym zrobic wiec wchodzi na rozne fora i pluje jadem...nie chca go zarowno Polki jak i inne kobiety,niezaleznie od pochodzenia i religii zadna takiego scierwa na karku nie chce miec,co dodatkowo powoduje jego frustracje