Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bańka wstańka 27

krótki poradnik jak zbajerować faceta!

Polecane posty

Gość qwes
A jak jest z facetami? Nie chodzi wszakże tylko o sex...Co działa na facetów? Co sprawia że tracą dla dziewczyny głowę na pewno nie perfumy, na pewno nie makijaż ... Dziewczyna musi być chętna i facet powinien to czuć

- mi się wydaje, że ważne by kobieta miała jakąś swoją wlasną część życia która dawałby jej radość i spełnienie, chodzi mi tak ogólniej rzecz mówiąc o swojej pasji/hobby,np tj. sport - taniec, pływanie, bieganie, tenis, wędrówki górskie, wspinaczka, szachy czy łyżwiarstwo, czy rower czy cokowliek innego albo zwiazane z umiejetnosciami, np. nauka jezykow, lepienia garnków, decupage, własna biżuteria, gotowanie, żonglerka E tam. Szkada waszego czasu na takie aktywności. Wystarczy, że dziewczyna ładnie wygląda i nie gada głupot :-)

Gość kobietka:)
Ja myślę, że chodzi o to, żeby oni nigdy nie byli wszystkiego do końca pewni... Jak się rezygnuje z siebie, ze swoich pasji, to nie jest dobrze, ale z drugiej strony czasem warto im pokazać, że się coś zrobiło specjalnie dla nich..

No i zależy też w jakim sensie, mam tę głowę stracić :P Generalnie, myślę, że większość facetów widzi sprawy w 2 "barwach". Chce się spotykać dla seksu albo dla czegość więcej (uczucia) i seksu. Tylko dla seksu, to właściwie niewiele trzeba, jeżeli kobieta jest w miarę ok, a i to niekoniecznie dla niektórych :P, a jeżeli nie tylko dla seksu - tak jak napisałem w poprzednim poście.

kobiety potrzebuja oparcia-sily, mezczyzni potrzebuja docenienia i kobiecosci :) a tak naprawde kazdy traci glowe dla innych walorow kobiecych, kazdego co innego przyciaga, czasem wystarczy blysk w oku i juz jest jej ;)

Gość Rurkiewicz
Ja lubię dziewczyny, stanowcze które wiedzą czego chcą, dadzą się sobą zaopiekować jednocześnie. Ogólnie teraz jestem w takiej sytuacji (3 lata ponad bez związku) że mógłbym być pantoflarzem i pieskiem mojej Pani. Wystarczy, żeby mnie pociągała fizycznie i umiała rozmawiać, starała się kleić gadkę. Nie znoszę prowadzić monologu. Mnie uwiodła by wtedy gdy jednocześnie dawała mi ze sobą kontakt fizyczny jak i słowny. Nie oszukujmy się, nie szukamy koleżanki. Raz poznałem taką która miała w cholerę planów na przyszłość, a nie skończyła 18 lat, pełno pasji i gdy z nią gadałem nie widziałem wizji żadnego faceta. Także zbyt wiele pasji nie jest pociągające. Bo pasję ma się jedną bądź dwie.

Gość Rurkiewicz
Zapomniałem. Czasem gdy podoba mi się kobieta może mnie uwieść tańcem. Także jak na parkiecie podbijesz i będziesz dawać z siebie całe uczucie w tańcu to byś mnie urzekła :). Chyba dlatego ludzie spotykają najczęściej się w klubach, a nie na ulicy ;)?