Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkaa18

moj facet zbyt szybko dochodzi ! :(

Polecane posty

Gość oliwkaa18

Witam! Powiem wprost.. Mój problem polega na tym, że mój chłopak zaraz po wejściu we mnie od razu ma wytrysk.. :( Czy coś z nim nie tak? Generalnie znamy się dosyć długo, a sytuacja się ciągle powtarza.. :( Proszę o jakieś rady.. co dalej z tym robić? czy mam z nim o tym porozmawiać? to dla mnie bardzo krępujące.. Na początku myślałam, że może minie mu to z czasem, a teraz już sama nie wiem.. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji?? HELP! Oliwka

Gość fdsfs
Bywa .. Nie ma okreslonego czasu w ktorym powinien nastepowac wytrysk ..

Gość dwie prezerwatywy nałożone
Na penisa, działa znieczulająco. Spróbuj, może pomoże...

pomysl jakbys sie czuła gdyby wogole nie mogl dojsc, mysle ze to byloby gorsze ;)

Gość oliwkaa18
ma 25 lat.. czuję się nie zaspokojona przez to wszystko.. on się stara, pieści mnie w inny sposób, ale to nie to samo.. :(

Gość to kpina po prostu
Chyba nie jesteś kobietą.

25 lat to powinien już mieć uregulowany czas wytrysku i potrafić go powstrzymać Dlaczego nie doprowadzi cię minetką do orgazmu a dopiero potem wprowadzać penisa Czy mu wymięka zaraz po wytrysku?

kochana ja borykam sie z tym problemem juz jakis czas, czasami radze sobie sama innego sposobu nie znalazłam.

Gość wójekstaryhueik
no za ciasna jesteś trzeba trochę częściej i dłużej nie raz na rok i z jakimś dziadkiem

Gość kiaie
przed wytryskiem mozna mocnos scisnać jądra i pociagnac w dół podobno to skutkuje i wyrysk nie nastąpi

Gość kiaie
albo lód przed stosunkiem... Za pierwszym razem najdłuzej sie dochodzi a za drugim mozna dłuzej ..

Gość kiaie
albo lód przed stosunkiem... Za pierwszym razem najkrócej sie dochodzi ,a za drugim mozna dłuzej ..

To nie jest Twój problem, chyba że przygotowujesz się do tego by mu było dobrze :O Za drugim razem powinno być lepiej o ile sytuacja naprawdę go nie przerasta i będzie wstanie go postawić.

Gość oliwka18
po wszystkim jemu już chyba nie staje... nie wiem nigdy tego nie sprawdzałam.. ;/

Gość doktor bob
oliwkaa proponuje ci randke nie zeby cie wykozystac ale uszczesliwic ja mieszkam w niemczech ale do ciebie to pszyjade tylko napisz tez jestem w podobnej sytuacji czekam

Gość aron
Ciekawe metody.Ściskanie i obciąganie jąder.Nieźle,może jaja drutem podwiązać,też nieźle brzmi.Czy pomoże,trudno wyczuć.Na pewno zaboli,ale wizyta u seksuologa nie boli.Można spróbować zrobić ucisk przewodu nasiennego po niżej jąder przed samym wytryskiem,co powinno spowodować suchy orgazm,a erekcja będzie utrzymana i pałka będzie dyspozycyjna.Istnieją też środki farmakologiczne,które lepiej skonsultować z fachowcem tej dziedziny.

Gość mialemtaksamo
borykałem się z tym od kilku lat ale od 10 miesięcy jestem z inna dziewczyna mlodsza i bardzo atrakcyjna strasznie mnie podnieca wiec z moich 10 minut zrobilo się 5 .prawie przezylem załamanie czulem się jak impotent wstydziłem się i wogole ale zaczelem szukac po internecie cudownego srodka i sposobu. wyprobowalem viagre. spray. prezeratywy. alkohol przed.masturbacje przed. nawet naklonilem dziewczyne na loda przed. każdy sposób dal mi kilka minut więcej ale tak naprawdę sam nie zdobyłem nawet 10 sekund wiec po 4 miesiącach znow odwiedziłem forum i jeden koles napisał ze na to nie ma super srodka tylko trzeba cwiczyc i cwiczy, I wierzyc w siebie być pewnym i po 5 miesiącach intensywnego treningu z moja wiola nastapil dzień w którym za jednym razem dalem jej 3 orgazmy pierwszy przed stosunkiem robiąc jej dobrze i dwa później ja zadnego bo po godzinie bez ustannej igraszki dziewczyna miała dość piekło ja i wogole . na początku myslalem ze to przypadek ale tak nie jest bo od miesiąca po nizej 20 minut nie schodzę. czyli cwiczyc z dziewczyna długo i dużo gdy czuje ze mam dojść a nie chce od razu zmieniam pozycje wtedy cale ciśnienie opada i jak bym zaczynal od nowa. żadne seksu w aucie. wypadow na lono natury innych nie komfortowych miejsc i sytuacji. miekie loze. pokoj z zamkiem , dobry nastrój. muzyka swiece zero stresu wiara w siebie w twoje umiejetnosci i w twojego malego. (a i samemu warto tez pocwiczyc w domu tak zwane przeciąganie wytrysku. naprawdę dużo daje.)

Gość gość
przede wszystkim naucz sie unikac seksu! zwlaszcza w tak mlodym wieku jest bardzo niebezpieczny! wstrzymaj sie kontaktami seksualnymi do ukonczenia studiów/ nauki itp. jesli kocha to poczeka!

Gość gość
to żaden problem!!! Problemem będzie brak wytrysku lub tak opóźniony, że odechce ci się seksu. Czytałam na forum, że nawet 2 godziny posuwania i bez wytrysku, co może zaognić pochwę i dać zamiast orgazmu ból. Rada: 3 wytryski do pochwy i 4. będzie na tyle opóźniony, że Cię zadowoli, bo statystyczny czas szczytowania u kobiety to 10 minut

Gość gość
moj chlopak wklada i nie wykonuje ruchow tylko ja to robie i czasem nawet pol godziny to robimy

Gość aron
Musisz mu jaja drutem podwiązać.

Gość Leszek41
Mój siusiak był nieduży a erekcja słaba wobec tego szukałem coś co by mi pomogło. Poradziłem sobie z pomocą tabletek IQman. Przywiózł mi je kolega ze Stanów. Wpływ tych tabletek mnie aż zaskoczyło, członek jest większy a erekcja silna jak nigdy do tond :) aktualnie mogę działać o wiele częściej, prędzej się regeneruje :)