Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa blada i kropka

Już zawsze będę dziewicą

Polecane posty

Może i mam "Piratku Fajtłapku" . Na nieszczęście dla Ciebie nie przeszkodzi mi to w tym by, obnażyć Twoje słabości i sprawić, że wrócisz do postaci embrionalnej, gdzie jedyną rozrywką będzie ssanie kciuka. ;)

Gość dupa blada i kropka
po 4 letniej

Gość wójekstaryhueik
a z kim masz mieszkać z taką jak ona co bachora zeskrobie

jak się stanie to oddasz dziecko i po problemie ktoś się będzie bardzo cieszył z bobasa a może się przekonasz widząc go pokochasz i stwierdzisz że się myliłaś nigdy nie wiadomo co będzie w przyszłości. Wiec czemu się bać przyszłości, to uwstecznia.

Gość dupa blada i kropka
Nowy zmykaj do swoje piaskownicy

Gość na imie mi Izabela
mam jeszcze jedną, mozesz poddać się zabiegowi przecięcia jajowodów, to taka permanentna antykoncepcja. Procesu nie da się odwrócić. Chociaz nie wiem czy Polsce takie zbiegi są wykonywane i czy są legalne.

Gość dupa blada i kropka
Piracie może masz rację z tym, że jakbym zobaczyła dziecko to bym inaczej do tego podeszła. na dzień dzisiejszy jest tak, że o seksie myślę, ale po chwili uświadamiam sobie, że co będzie jak zajdę w ciążę. I mi przechodzi ochota

Gość wójekstaryhueik
no debile tylko w dzisiejszych czasach jedzą normalną kolacje w gronie własnej rodziny

Gość dupa blada i kropka
na razie nie mam okazji, żeby z jakimś poprzebywać. Może kiedyś mi sie to podejście zmieni, ale na razie się nie zapowiada.

Gość hveew
zawsze mozesz umowic sie z facetem ktory ma takie samo zdanie jak ty.. W koncu lepiej spac w łózku we 2 niz samemu .. Nawet jesli nie ma seksu ..

Gość wójekstaryhueik
no miłość to dla niektórych zaspakajanie tylko własnych potrzeb szkoda że nie jestem jednym z nich

Gość dupa blada i kropka
w chwili obecnej nie mam drugiej połowy, bo faceci bez seksu jakoś żyć nie potrafią, przynajmniej Ci których ja spotykam :O

Oszalałeś Piratku. To jak kopanie leżącego. I błagam nie myśl o sobie jak o debilu. Lepiej zakręć tu jakąś "kózką" a nie wdajesz się w szranki z jakimś starym łosiem :P 🖐️

Nowy w mieście nic nie rozumiem i tak cię lubię;) dupa blada i kropka seks jest częścią życia i dzięki niemu można się wiele dowiedzieć o człowieku może cię źle odbierali nie rozumieli twojej fobii. Trzymaj się