Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Mycha

BUTY - Bydgoszcz

Polecane posty

Hej, poleciłby mi ktoś z Was jakiś dobry sklep z obuwiem w Bydgoszczy? Chciałabym sobie kupić dobre buty (i ładne) dlatego też zaznaczam, że ccc, deichmann i im podobne sklepy mnie nie interesują, szukam czegoś konkretnego. Pomoże ktoś? :)

Gość gbfsverfcd
wojas a jak tanie buty to na dworcowa :classic_cool:

Gość jbhfbnflnbflkf
albo na śniadeckich :classic_cool:

Gość gbfsverfcd
a zapomnialam w galerii pomorskiej w bydgoszczy sa takie sklepy jak badura itp ale ogolnie ciezko

Gość Krawcowa5377
POLECAM CENTRUM AUCHAN

Gość wenus03
W drukarni na dole jest nowy sklep obuwniczy, oryginalne butki ale nie za tanie, na piętrze też są :)

no wlasnie nie ma byc CCC i tym podobne, nie szukam tanich badziewnych butów tylko dobrej firmy :) problem w tym, że nie jestem obeznana jeśli chodzi o polskie sklepy ;)

Gość wenus03
Jeśli chdzi o dobre butki to naprawdę bardzo fajne są w tej drukarni i nie takie oklepane jak na dworcowej tylko że w portwelu trzeba mieć te 200 300 zł albi i więcej zależy jakie buty chcesz...

hmm Wojas i Badura jak na moje oko nie ma tam ładnych butów. Szukam wysokich i na obcasie :)

Gość Krawcowa5377
A ECCO???

wenus03 dzięki :) szczerze dla mnie te 300 czy 400zl to jest minimum, nie chce butów które się zaraz rozlecą, a jakbym chciała buty skórzane to tym bardziej :)

Krawcowa5377 Ecco w ogóle nie w moim stylu Quis leget haec? Oooo takie już lepsze z tego co widzę na stronie :) a nie wiesz może gdzie w Bydgoszczy jest ten sklep?

Wiele rzeczy kupuję przez internet, ale muszą to byc sprawdzone, najczęściej polecone produkty. Ostatnio do moich ulubionych sklepów dołączył pielegnacjaobuwia.pl. Kosmetyki i akcesoria są bardzo dobre jakościowo. Moje buty zaczęły w końcu wyglądac tak jak chciałam.

Gość bydgoszcz1111111
Ładne i dobre buty są w sklepie Mustang na Batorego.

Gość gość
Dobry sklep jest w Toruniu, Vito Rossi - Brooman W galerii ARPOL na ul.Lelewela 33 www.brooman.pl

Gość dajana0009
Ja kupuje w internecie sporo bo można o wiele taniej złapać, na przykład tutaj https://multu.pl/kobiety-home ceny mają mega fajne a taki wybór butów jak nigdzie :) ja często tam sobie coś fajnego zamawiam

Gość gość
jesli chodzi o obuwie tez kupuje w sieci, teraz mozna znaleźć super tanie buty bez wychodzenia z domu. Jak keidys obawiałam się że moze rozmiar będzie inny tak teraz już wiem, że nic z tych rzeczy. Kupuję i tanie i droższe. W zalezności od potrzeb. :)

Gość gość
ja muszę poszukajś jakiś w internecie

Gość gość
dajana0009 ja też bardzo lubię zamawiać u nich buty. Ostatnio multu pokazałam mojej mamie i od razu chciała, żeby zamówić jej 4 pary :)