Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lajna82

Co się zepsuło w moim związku???

Polecane posty

Gość ciężarówka:)
przestań się odzywać- czekaj aż sam sobie przypomni:) zadziała

cudownei, radzicie mi wziąć go na przeczekanie? Spróbuję, zaczynam od dzisiaj. Do tej pory to ja dzwoniłam, przyjeżdzałąm, nawiązywałam pierwsza ( z reguły ) kontakt. Zobaczymy co będzie, kiedy role się odwrócą. Zawsze zostaje mi kafeteria i druciki:} Dzięki za radę, a co do tej innej kobiety to teź możliwe, choć mało, on faktycznie jest późno po pracy w domu, w pracy tez same chłopy. Koleżanki ma, ale poznałam większość i są zajęte. Na nową niekoniecznie miałby czas. Eh, życie jak powiedział poeta.

Gość Eleeene
hej.Widze, ze masz dylemat dalej.A ja bym wcale nie brala na przeczekanie, tylko probowalabym -albo zreanimowac to, albo zakonczyc.Po kiego grzyba Ci ta proba proba sil? Co to zapasy sa? A co, jak takie zawieszonie trwalo bedzie w prozni kilka miesiecy-nie szkoda czasu i atlasu?

porozmawiam z nim niedługo, dzisiaj albo przy najbliższej okazji i powiem szczzerze ci mi lezy na wątrobie. Albo nie powiem. To będzie zależało od jego zachowania. tchórz, tchórz, wiem

Gość Eleeene
a co Ty strus jestes?Czemu chcesz chowac glowe w piasek? Jestes dorosla dziewczynka i masz prawo wiedziec, jaka temperatura i widoki sa w twoim zwiazku. Nie lubie glupich, banalnych gierek w zwiazku. Zycie moze byc proste, jesli sami go nie zagmatwamy i nie wprowadzimy miliona niedomowien. Badz kobieto odwazna, nie boj sie mowic o swoich obawach i dylematach.

I to by byłona tyle, zadzwonił własnie, przyjedzie po mnie, nadchodizi chwila prawdy:} trzymajcie kciuki::}

Boże , wydusił z siebie w bólach, że jestem dla niego ważna i nie traktuje mnie jak pierwszej lepszej, a miał podczas tego wyduszania strasznie przerazone oczy:} Ale w sumie jest dobrze, prawie jak na początku. On jest naprawdę przemęczony i zdenerwowany ostanio, a ja już sie nie spinam:} O Pozdrawiam gorąco i życzę miłęgo oczekiwania na święta!

Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, rób to samo co on a przyleci do Ciebie tacy są faceci jak coś im ucieka to gonią a jak samo przychodzi to uciekają.Z doświadczenia ci radzę inaczej już po waszym związku...

wenus, czyli nie o to chodzi by złpac króliczka, ale by gonić go? Święta racja, to nie będą żadne gierki tylko normalne rzetelne urabianie faceta i podtrzymywanie temperatury w związku.