Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka***

CZY TAKA CZERWONA KURTKA JEST ŁADNA I CZY

Polecane posty

Gość FlalerPaler
Jezeli startujesz na miss zsypu to owszem. W tym roku robi sukces pomarszczony, pomalowany na kurew...czerwony kolor worek na smieci. Jest sliczna, miej w dupie trendy i badz zsoba!

Gość agnieszka***
prawdazawszeciezaboli_24 zdajesz się być pewną siebie osobą Możesz dać link do czegoś co jest twoim zdaniem super?

Gość opooipipo
Dla mnie jest tandetna

Gość agnieszka***
Możecie uzasadniać swoje wypowiedzi i ewentualnie wklejać tutaj rzeczy które wam sie podobają?

Gość agnieszka***
ok

takie kurtki sa teraz modne co nie zmienia faktu ze sa brzydkie i niosa za soba wspomnienie ruskiego bazarku

Agnieszko znamy sie?> czemu mnie nazwalas pewna siebie osoba:)?/ ten plaszczyk na tej dziewczynie wyglada tragicznie ..a ta druga kurtka w ogle mi sie zdjecie nie wyswietla wyslij mi jeszcze ze 2 linki to moze trafisz w moj gust , oczywiscie podeslij to co Ci sie podoba

co Wy na to? według mnie o niebo lepsza od tej czerwonej, proponowanej przez Ciebie bym nie ubrała bo mi się nie podoba niestety

Gość agnieszka***
fajna,ale ja jestem za gruba dla niej(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość agnieszka***
ja mam 44((((((((((((((((((

Gość agnieszka***
A wiecie że ta czerwona podoba się mojemu mężowi? A on jest takim raczej modnym przystojniaczkiem-to ja już nie rozumiem tego.

no weź... ja mam kozaki na obcasie jedne czarne drugie brązowe i brązową torebkę przez ramię, kilka czarnych tez mam:) jejku nie przejmuj się, nadrobisz ładnym uśmiechem:) butki na obcasie odejmą kilka kilo:)

Gość agnieszka***
no ale ja w tej chwili chodze w takiej właśnie kurtce tylko że krótszej i odwrotnie wyszczupla mnie,tzn.w kazdej innej wyglądam grubiej.

Gość zaaaaaaaaaaaaaaab
porawda cie zaboli ta peirwsza jest tragiczna i to za taka cene buahaha jak z bazarku