Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka***

CZY TAKA CZERWONA KURTKA JEST ŁADNA I CZY

Polecane posty

kup to co Ci się podoba i tyle, skoro jest w sklepie to znaczy, że dla ludzi, zależy też co z czym założysz, jakie kolory nosisz...matowe są ładniejsze niż takie błyszczące i właśnie w tych drugich się rzuca człowiek w oczy

Gość agnieszka***
ale ja mam 175wzrostu i od uda w dół jestem szczupła,tak samo od połowy żeber w góre. Czasem założe futerko krótkie i kozaczki na szpilce których mam z kilka par i kolorów ale na codzień biegam w wygodnych rzeczach. Bo na codzień to ja jestem przedewszystkim mamą. Jeśli o wyjscia chodzi to mam w szafie cały przekrój. Chce coś do piaskownicy do parku na karuzele itd.

no własnie prawdazawszeciezaboli_24 - ja się zgadzam z Tobą w 100%... autorko, kup co uważasz i nie pytaj się o zdanie bo ktoś poradzi Ci np inaczej niż Ty uważasz i będziesz niezadowolona a to Ty w tym będziesz chodzić przecież

Gość mama K
bardzo wieśniacka

Gość agnieszka***
Ja go tylko zapytałam czy uważa że ta kurtka jest ładna? on się przyjżał i odpowiedział że fajna,ładna i kolor ma ładny-powiedział,lubie czerwony -dodał.

Gość agnieszka***
Rany -no jak jest bardzo wieśniacka to ja już jej raczej nie kupię Wydawało mi się że jest ładna i że moja talia się tam ukryje bo mam podobną ciemną i dobrze mnie maskuje

Gość agnieszka***
ale ja chce wiedzieć co sie ludziom podoba bo ja już wiekowa jestem i mogę się nie znać. Ile macie lat? Ja 35

Gość agnieszka***
Ja generalnie uważam się za zbyt starą by się znać i zbyt grubą by na zkupy chodzić.

Gość agnieszka***
Tak wiem są takie kobiety-zazdroszcze im tego

Moja rada .Nie kupuj sobiie takich jaskrawych kolorow wedlug mnie nie do kazdej kobiety w twom wieku pasuja . I odpusc sobie kurtke pikowana bo one poszerzaja . Moze inaczej zadam pytanie jaki fason kurtki Ci sie podoba? krotka dluga? plaszczyk? bombka?

Gość agnieszka***
Ja mam w pasie chyba przeszło 100cm nie wiem tak strzelam ale nawet jeśli nie to coś b.blisko A po reszcie nie widać że mam nadwage-wyglądam jak w permanentnej ciąży.

Gość agnieszka***
a co waszym zdaniem będzie mi pasowało?

Gość agnieszka***
No w sumie każde moje ubranie jest na kształt takiej bombki ale co w takim razie mam kupić na tą zimę żeby to miało ręce i nogi.

Gość agnieszka***
ręce mam szczupłe biust duży 85d

na allegro jak się dobrze wybierze i się przyjrzy konkretnej rzeczy to można samemu stwierdzić czy jest warte zakupu czy nie, ja z jednej lub dwóch rzeczy byłam niezadowolona na kilkadziesiąt zamawianych

Gość agnieszka***
Tak ja podobnie,ale same widzicie -czerwien połączona z błyskiem-bym sobie gola strzeliła do własnej bramki)

Gość agnieszka***
hm Podoba mi się i nie świeci się ale czy ten ściągacz nie podkreśli mojego braku talii?

http://allegro.pl/pikowana-bombka-tulipan-swietna-kurtka-plaszcz-i1922897054.html http://allegro.pl/r-fashion-nowy-dwurzedowy-plaszczyk-bombka-m-i1906896668.html http://allegro.pl/ch-nowy-elegancki-wloski-plaszczyk-bombka-szary-l-i1909185788.html ( najbardziej polecam sama go kiedys mialam) ty masz biust d a ja mam H ja miesiac temu w polsce kupowalam sobie kurtke kobiety o 12 na shoping weszlam o 4 wyszlam .. zmierzylam tyle kurtek ze az JAK ZNALAZLAM po 3 godzinach to sie rozplakalam jak dziecko ..

Gość tratarawedrt
raczej podkreśli talie :P co do czerwonego koloru ,to nie zgadzam się z poprzedniczkami,jestem ZA ,ale postaw na matowy kolor ,nie błyszczący ,bo doda ci lat

Gość czarnawdowa5
do obory bym jej nie zalozyla

Gość Lisavietta
wszyscy chodzą teraz w czymś takim. Dłuższe , krótsze, niby różne kolory a wszystko jednakowe i do dupy