Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka***

CZY TAKA CZERWONA KURTKA JEST ŁADNA I CZY

Polecane posty

Gość agnieszka***
Jejku dziękuje wam za pomoc-naprawde gdyby nie wy to nawet nie wiedziałabym jakiego fasonu mam szukać! Będe bardziej zdecydowana na zakupach i chętniej się na nie wybiore. Jednak tej wiązanej w tali bałabym sie jak ognia bo ja nie posiadam talii(((( Mi nawet szlafrok głupio wiązać po kąpieli ((((

Gość tratarawedrt
:O ale ściągacz w talii jest dla osób które jej nie mają ,to taki trick jeśli masz nadwagę ,zwracaj uwagę na materiał ,by nie był błyszczący i najważniejsze kurtka ma wygladać na lekką i ciut za dużą. Co do koloru mozesz poszaleć,jak sie boisz kup sobie czerwony szal i jakąś fajną czapkę .;)

jak kupisz sobie kurtke z wcieciem takkim sciagaczem to od razu nada twemu cialku lepszy wyglad;) i polecam cos co od sciagaczy niejest proste ylko takie na styl bombki .. wyszczupla nogi:) ja ostatnio taka kupilam i jestem zadowolona .. poradzilabym kupic cos kolor stonowany , szary czarny brazowy .. czerowny jest be .. i zle m sie kojarzy .. kto co woli:)

Gość tratarawedrt
czerwony ze złem?z namiętnością ,odwagą :P

Gość tratarawedrt
ups przeczytałam ze ci się ze złem kojarzy :D

Gość agnieszka***
Zawsze najchętniej wybierałam czernie grafity szarości choć w czerwieni wyglądałamm uroczo zawsze ale to rzeczywiście było 14kilo temu((((

Gość agnieszka***
Czyli co..odważne kolory postarzają? Weźmy kobietę około 40 zgrabną i szczupłą-postarzy ją czerwień?

Gość tratarawedrt
haha ja jestem po 30 stce i lubię kolor czerwony ,fiolet :P uwazam ze czarny postarza i to jeszcze w zimie ,kiedy nasza cera jest blada

nie wiem .. dla mnie kolor czerwony na kobiecie ktora ma 40 lat wyglada beznajdziejnie . zbyt odwaznie . Uwazam ze takie kolory sa dla mlodych dziewczyn, owszem wiele starszych kobiet kupuje takie ale mysle ze tylko po to zeby sie odmlodzic co w grucie rzeczy nie daje takiego efektu .. bo jak widzisz taka babke w czerwieni starsza .. co myslisz? bo mnie to odrzuca .. ale to kwestia gustu . jak chcesz to sobie kup ale mi sie wydaje ze to bedzie zly wybor

Gość agnieszka***
ja nie wiem ,jak jużmówiłam nieznam się i mogę popełniać błędy z tego powodu. Ale jeśli o cere chodzi to pamiętam że od dziecka ożywiała mnie czerwień. Moja mama miała na tym punkcie bzika,nie pamiętam juz aż tak dokładnie ,ale bardzo możliwe że ubierała mnie wylącznie na czerwono..i pamiętam jak pewna pani zadała mi pytanie(byłam wtedy w wieku przedszkolnym),,jaki jest twój ulubiony kolor?" Zastanawiałam sie bo po raz pierwszy ktoś zadał mi takie pytanie... Nagle odzywa się moja mama i mówi-czerwony! To było dla niej bardzo ważne żebym nosiła wyłącznie czerwony,bo w każdym innym wyglądałam na zabiedzone dziecko)))tak twierdziła)))

no skoro sie czujesz dobrze w czerwownym to sobie poprostu ja kup i nie mow ze sie nie znasz bo tu nie trzeba na niczym sie znac . Ja tego nie rozumiem .. takiego gadania a bo sie nie znam a bo jestem starej daty Kobitko przeciez masz sie czuc dobrze .. jest takie powiedzenie jak mariolka wpadnie w gowno to ty tez wpadniesz ? tylko dlatego ze mariolka wpadla/ tak samo jest z kurtyka kupisz kurtke taka jak mariolka bo ona sie zna ? :):) kup to w czym dobrze sie czujesz ! to bedzie najlepszy zakup:)

Gość agnieszka***
efekt był taki że jako młoda dziewczyna stroniłam od tego koloru a po 28 roku życia próbowałam to sobie odbić))))))))))))))

Gość agnieszka***
O nie,nie napewno nie kupie! Po tym co tu przeczytałam? -Może nie jestem taką stanowczą osobą,poprostu nie wiedziałam że taka kurtka może uchodzić za wieśniacką-teraz wiem że warto radzić się innych-serio!

Gość agnieszka***
Nie)))) Już było mineło Mając 28 lat miałam figure modelki jeszcze i wyżywałam sie jeśłi o ubrania chodzi a póżńiej przyszedł taki czas że już mnie demaskowali ludzie -to tak po urodzeniu dziecka mi się stało i już nie ukryje 30tki Nie ma się co oszukiwać Był czas że już miałam tą trójkę z przodu ale jeszcze mi dawano 26 27 28,ktoś kiedyś mi nawet 22próbował dać, w każdym razie nie 30-miłe, ale już bezpowrotnie odeszło. Nic tak nie dodaje lat jak nadwaga-a jak się schudnie to pewnie zmarszczki dojdą więc nie ma ucieczki od tej prawdy.

Gość agnieszka***
Dzięki prawdazawszeciezaboli_24 Wpadne napewno! Dzięki za pomoc!

Gość agnieszka***
Wpadne pochwalić sie kurtką jak już kupię;)!!