Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ElizaZorzeszkowa

Grubi faceci maja szanse na miłosc,grubaski nie

Polecane posty

Gość ElizaZorzeszkowa

no nie moge,mam dwoch kumpli -obaj wygladaja jak kulki z konczynami dolnymi i gornymi,jeden ma od roku zone,drugi sie zareczyl wlasnie......ja zostalam odrzucona wlasnie z powodu nadwagi (ze 20kg mniej niz oni maja) moja kolezanka przezyla niemila randke bo na zdj byla doslownie 3kg chudsza czemu faceci sa tak plytcy,a kobiety zakochuja sie naprawde w grubych? :(

Gość kasia98919191
facet gruby ma same zalety :) wierny,bo inna go nie chce,zazwyczaj pantoflarz :)

Gość tez nie koniecznie ja
bo faceci to wzrokowcy a kobietom wystarczy poczucie bezpieczenstwa i stabilonosc emocjonalna ogolnie faceci to chuje :)

Gość seeker84
kiedy do was babska dotrze ze z grubaska wstyd sie pokazac :(

a z grubasem to juz prestiz ? ;)

Gość SamotnyLat27
Dla mnie to też zagadka :D Wszyscy moi koledzy i znajomi z widoczną nadwagą już są po slubie, choć muszę przyznać, że ich żony raczej nie grzeszą urodą, ot takie szare myszki, przeciętne, ale za to bez nadmiaru kilogramów. Kiedyś czytałem, że wszystko leży w instynkcie. Kobieta otyła ma mniejsze szanse na donoszenie ciąży, a faceci to podświadomie wyczuwają. Otyły facet nigdy nie zajdzie w ciążę więc jego ten problem nie dotyczy. Istnieją takie państwa w afryce gdzie sytuacja jest odwrotna. Grube kobiety cieszą się większą popularnością. Bierze się to stąd, ze tam ciężko o pożywienie i z kolei chuda kobieta miałaby większe trudności z donoszeniem ciąży. W afryce cenią sadełko :)

Gość seeker84
znam fajna gruba dziewczyne,ale dopoki nie schudnie to nie ma u mnie szans,jakbym sie mial z nia pokazac,no cos ty

kobieta otyła ma szanse przeoczyc ciaze w wsrod faluajacych fałd

Gość paczekzdziurkąą
czas sie pakowac do afryki :D

Gość Sanders29
u otyłych dziecko może być podduszone przez fałdy tłuszczu i ma 20% szans na urodzenie się z cukrzycą

Gość ElizaZorzeszkowa
faktycznie kobiety moich kolegow nie naleza do miss swiata,ale wygladaja na mile i ogarniete umyslowo trzeba tez odroznic nadwage (ja) od chorobliwej otylosci (oni) wlasnie dlatego mi przykro,jakie to niesprawiedliwe a potem sie dziwia czemu dziewczyny maja bulimie

Gość ElizaZorzeszkowa
kolego,w zwiazkach nie tylko chodzi o płodzenie,zreszta szczuplosc nie gwarantuje zdrowego dziecka skoro chamsko komentujecie ze kobieta nie zauwazy w łluszczu dziecka to ja sie pytam jak taki gruby facet widzi swojego ptaszka jak od dekady nie widzial swoich stop?!

ale bulimia tez nie zwiekszy twojej a trakcyjnosci :O napisz nam co dzisiaj zjadłas ,wliczajac w to wszytko :) takze napoje gazowane, przekaskie itde :) nie wystarczy wiecej ruchu ? i mniej spozywanych kalori?, jeslli chcesz schudnac bilans musi byc na minus jesli utrzymac wage na zero itak do końca życia !! zadne tam diety cud ! które rozregulowuja metabolizm !

Gość ElizaZorzeszkowa
nie o to mi chodziło,poprostu mnie wkurwil moj kumpel stwierdzeniem"teraz musisz wziasc ty sie do roboty i znalezc meza" czy on nie ma lustra? :/

Gość XXLkaAnia
sami widzicie jakcy ludzie sa nietolerancyjni dla grubych kobiet,tutaj na kafe,a co dopiero w realu,dlatego kolesie unikaja puszystych zeby nie pasc ofiarami docinkow,zlosliwych komentarzy chlopak mi zaproponowal zwiazek,ale dyskretny,bez wychodzenia na miasto :(

Gość Sanders29
nie widzi :) a jak gruba kobieta widzi swój otworek? też nie widzi tutaj jest remis a argumentu o cukrzycy i podduszeniu płodu ni jak nie przebijesz

Swojego czasu, kiedy byłam naprawdę sporą dziewczyną (około 72 kg przy 163 cm), usłyszałam, że powinnam się wstydzić swojego wyglądu, tuszy i nigdy nie zagadywać do mężczyzny, bo to jest dla niego obraźliwe, że taki wieloryb do niego gada. Nie jest to fajne przeżycie.

Nikt nie mówił, że życie jest fair, od kobiet wymaga się idealnej figury chociaż to nam jest ciężej ją utrzymać...

no tak to juz jest niesprawiedliwie urzadzone wszystko ale jesli nastałaby era glodu to tylko takie jak ty mialby szanse na przezycie chudzi ludzie ze szybkim metabolizmen wymarliby z braku pozywienia ;)

Gość Sanders29
Idąc ulicą jakoś nie widzę tego, żeby kobietom było tak trudno wagę utrzymać :> Najszybciej przybierają na wadze mężatki (pewnie mają mało seksu i nadrabiają jedzeniem po godzinach)

Gość ariselinnnada
hahha

Gość bezcenna rada
w zyciu nei wzielabym sie za grubego faceta, to tyle w tym temacie

Gość Wiecie co, mam 164cm
waze 78kg, niedawno wazylam 88 i nie mam problemow z powodzeniem!!! faceta mam, wielbicieli mam...