Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

benormalgirl

Dhcę normalnego faceta!!!

Polecane posty

Mam 24 lata i mam chyba pecha do facetow...jak mi sie podoba jakis to ja mu nie , a jak ja sie jakiemus podobam to on mi nie,,,,a pragne zaznaczyć ,że tych drugich jest multum... I czasami mam wrazenie ze powinnam sie zmusic do bycia z kims z kim nie chce byc w sensie ze mnie nie poiaga on ani fizycznie ani charakterm tylko po to by byc z kims....bez uczucia zakochania a chyba wazne by byc z kims do kogo sie cos czuje....

Gość wiedziałem, że na tym forum
oj tam oj tam :)

nie wiem mam metlik w glowie. Nie żebym była brzydka ani jakaś miss świat, bo za taka się nie uważam.Jak każdy mam wady i zalety :) .Wydaje mi sie ale to nie jest takie ohh jestem naj naj ,że jestem miła dla oka tak zreszta sadza inni faceci ,że jestem ładna .W zasadzie zaakceptowałam swój wygląd parę lat temu dopiero gdy inni faceci zaczeli dostrzegać to ,że jestem ładna , bo kiedyś w to nie wierzyłam.

Ok, ale wygląd nie jest wszystkim koleżanko, powiedz lepiej jaka Jesteś :)

Nie szukam byle kogo by mieć ot tak.... Dawno nie byłam zakochana co dla mnie jest oznaką ,że nie stworze związku z kims do kogo nic nie czuje .A jak wiadomo na samym sexie związku się nie zbuduje....

Charakterystyka tak jak na j.polskim w szkole :) wyglad zewn, cechy charakteru, itd

Chodzi mi o Twój charakter, o to czym się interesujesz, jakie masz ambicje ? :) Też szukam normalnej dziewczyny, ale jeśli miałbym z nią tworzyć związek to myślę, że wygląd, mimo, że ważny, to jednak nie odgrywa tutaj najważniejszej roli ;)

jestem wysoka szczupla blondynką . mam kobiece kształty mimo tego ze jestem szczupła. Jaka jestem z charakteru? miła sympatyczna , ale zarazem nie dam sobie wejść na głowie i wiem czego chcę od życia. I jeśli chodzi strefę zawodową prywatną to jeszcze daje sobie z tym radę Mam 24 lata i utrzymuje sie sama. Ale jeśli chodzi o sprawy damsko męskie to jest dla mnie od zawsze jakiś dramat. :( Przez długi okres życia uważałam sie za nieatrakcyjną , a teraz gdy odzyskałam wiarę w siebie przez ludzi ktorzy dali mi odczuć ,ze jest z moim wyglądem wszystko na miejscu itd . to nie moge spotkac normalnego faceta na swojej drodze.

To dobrze, że Jesteś miła, ale stanowcza :). Co jest Twoim hobby ? Ja z pracą nie miałem nigdy większych problemów, też miałem problemy z akceptacją tego jak wyglądam. Niektóre dziewczyny mówiły, że wyglądam dobrze, co mnie trochę podbudowało. Też miałem zawsze problemy z relacjami damsko - męskimi, w sumie nigdy nie miałem dziewczyny. Mam 22 lata, niedawno poznałem bardzo miłą w pociągu i wymieniliśmy się nr, może coś z tego będzie :)

Jeśli chodzi o mój wygląd to kiedyś on był fatalny bo ważyłem 130 kg, schudłem 30 kg i nadal mam sporą nadwagę, ale nie jest tak źle. Jestem dość wysoki mam ciemne, długie włosy :)

Interesuje się wieloma rzezami. m.in. fotografią , językami obymi z którymi wiąże swoja przyszłość zawodową , lubię sport w lato pływanie i nurkowanie a w zimę jazdę na nartach . No więc zaczynam czuć się dziwnie . Może powiem tak ja nie szukalam nigdy faceta. Byłam tylko w jednym związku i to też z przypadku bo to ja sie jemu spodobałam. To oni zawsze szukali mnie. Np dzis bylam na randce z facetem ktory miał moj nr gg z czata gdy bylam tam rok temu.Ale nie odpowiada mi. On bardzo nalega na spotkanie w najbliższych dniach bo zrobiłam na nim dobre wrażenie ale to nie jest to . Inny facet jaki mnie poznal no co z tego ze z wygladu byl nawet ok jak był bez szkoły średniej ....rany boskie czy ja zawsze musze takie dziwne przypadki w swoim życiu przyciagać? :(((

Masz po prostu pewne wymagania, których większość kobiet nie ma. Ja się spodobałem kiedyś dziewczynie, która nie była zła z wyglądu, ale pieprzyła jakieś totalne farmazony, a potem się okazało, że nie wiedziała kim był Lenin ;). Ja interesuje się najnowszą historią polityczną, psychologią, biznesem, bardzo lubię pływać, chodzić na siłownie i na saunę, na nartach jeździć nie potrafię, planuje nauczyć się w końcu tańczyć :P. Wydaję mi się, że ciężko jest trafić na kogoś wartościowego. Nie ma sensu szukać kogokolwiek na siłę, ponieważ desperacja może mieć nieprzewidywalne skutki :).

Śpij dobrze, nie smuć się i postaraj się jak najczęściej uśmiechać, pa :)

a ja czasami mam wrazenie ze jestem z innej planety. nie wiem czy kiedy kolwiek znajde jakiegos faceta by być z nim w związku a potem założyc rodzinę Też mam kilka planów ktore zamierzam spełnic co do mooich zainteresowań , ale jak wiadomo kwestia pieniedzy ...

Myślę ,że kazda osoba zarówno jak i facaet jak i kobieta którzy nie chcą byloe jakiego życia rowadzic chca dopasowac partnera do siebie by być w miarę szczęśliwą i normalną parą.

Gość fena
mam podobnie, zaczynam myslec ze mam pecha w miłości, trafiam tylko na toksycznych facetow i dziwne zwiazki

Gość fena
tez trafiasz na samych nienormalnych facetow:)

Gość fena
wypad duchu

A DZIŚ napisał na gg ze mu sie podobam i ze mogł by mi cos od siebie dac....ale mi się on nie podoba jest starszy o 9 lat i wogole nie w moi typie....

przeciez nie moge czegos budowac na sile bo komus sie podobam.... albo na sexie jak mialam w poprzednim zwiazku , bo to nie wrozy nic dobrego przynajmniej dla mnie....i czasami mam wrazenie ze powinnam byc taka zimna suczą bez uczuc i emocji i tylko patrzec na kase i wyglad .

Gość Pappaj
ja jeszcze zostałem...

Gość Djesel
Po co Ci facet ? Ja np nie potrzebuję dziewczyny bo niby po co. No może fajnie by było jakby taka ssala mi kutasa ale można przeżyć bez tego