Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona!_!

Czy ten zwiazek przetrwa?

Polecane posty

Gość zawiedziona!_!

Spotykam sie od niedawna z taki chlopakiem, ale on nie lubi mowic o sobie. Nie wiem dlaczego. Dzieli nas tez 55 km od siebie. Ja mam 162 wzrostu, on 184 i niektorzy mowia ze jestem za niska do niego. Podobno ktos go widzial z inna tam gdzie mieszka, nie wiem co o tym myslec.

Gość zawiedziona!_!
co ma znaczyc ten usmiech?

Gość Eleeene
usmialam sie z tego wzrostu i kilometrow.Masz poczucie humoru. Problem jest tu jeden-czy prawda jest ta inna w tle?

Gość zawiedziona!_!
napisalam o tym wzroscie i km bo moja kolezanka powiedziala mi wczoraj, ze nie mam sie dziwic, ze sie tam spotyka z kims, skoro rzadko sie widujemy i nie pasujemy do siebie, bo ja jestem za niska ( powiedziala, ze pewnie poszukal sobie lepszej laski i glupio mu o tym powiedziec)

Gość myślęę więc jestem
Oj tam przestańcie sie nabijać dziewczyna prosi o radę:-) więc moja jest taka daj sobie spokój

Gość zawiedziona!_!
mam go zapytac, czy sie spotyka z kims jeszcze? czy uwaza ze nie pasujemy do siebie?

Gość myślęę więc jestem
W ogole sie do neigo nei odzywaj. Jak będzi emu zależalo to sam napisze zadzwoni. A jak nie to znaczy że ten życzliwy który powiedział że widział go z inna miał racje..

Gość zawiedziona!_!
myslisz? sama nie wiem... on raczej nie zadzwoni, nigdy nie dzwonil. nie pisal. potem zawsze mowil, ze czekal na moj odzew

Gość zawiedziona!_!
a o tym wzroscie to prawda? czy chlopaki naprawde dobieraja dziewczyne wg. wzrostu? chyba charakter sie liczy tez

Gość myślęę więc jestem
EE tam facet który czeka tylko na odzew dziewczyny nigdy nei traktuje jej poważnie. Jakby mu zależało to by dzwonił pisał bo by tylko myślał o tobie a tak to strata twojego czasu. Daj sobei spokoj i poszukaj innego

Gość zawiedziona!_!
czyli to koniec wg ciebie, tak myslalam, szkoda tylko ze powiedzial tego wprost, nie wiem wszystko bylo ok a tu nagle The end ;(

Gość zawiedziona!_!
mialo byc nie powiedzial

czujesz się niedowartościowana i nijaka z powodu swojego wzrostu i jego możliwego braku zainteresowania? DZiewczyno, nie spinaj się, niech on o ciebie powalczy, jesli mu zależy. Poznasz faceta po czynach a nie słowach.

Gość myślęę więc jestem
Lajna82 nie wierze że jej to doradzasz:-) Przed chwilą miałaś podobny problem:-)

No i właśnie problem się rozwiązał i jestem przez to ciut mądrzejsza i doświadczona zyciowo więc się dzielę tym dla dobra społeczeństwa:}