Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin8u6f

Czy znajdę dziewczynę ? - pytanie do dziewczyn

Polecane posty

No wlasnie ... jaka kobieta chcialaby byc z facetem w zwiazku w ktorym to wlasnie kobieta pelni role faceta a facet kobiety ? To kobieta powinna przychodzic do ciebie z problemem i oczekiwac pomocy (co nie znaczy ze facet tez nie powinien) bo wtedy czuje sie bezpieczna i zrozumiana W twoim przypadku to ty potrzebujesz takiej pomocy ... i zadna kobieta nie bedzie przy tobie bezpieczna a glownie o to chodzi

Gość Marcin8u6f
fiku mikuuu Tylko , że jak żyła moja mama to ona zawsze motywowała mnie do działania i do chwili jej śmierci wszystko było ok. tzn. byłem najlepszym uczniem w klasie , na praktykach też mnie chwalono i nawet miałem zapewnienie od szefa że po szkole bardzo chętnie mnie zatrudni. Teraz szukam dziewczyny która tak jak moja mama będzie mnie motywować do działania

Czyli szukasz mamy .... zadna kobieta nie bedzie chciala zostac twoja mama ... ogarnij sie i zacznij sam dzialas

nie wiem czemu tak uważacie ze nie będzie czułą się bezpieczna ja się przy swoim facecie czuje bezpieczna choć są czasem trudne chwile gdzie nie ma kasy albo nie ma zleceń to ja pracowałam nie miałam z tym problemu może przez to co w życiu przeszłam mam takie a nie inne podejście. Nie rozumiem was facet to tez człowiek i tez ma prawo sie wyżalić swojej kobiecie tez ma prawo oczekiwać wsparcia

przecież nie napisał ze szuka mamy tylko dziewczyny która go zmotywuje bo będzie miał dla kogo to robić żyć. Nawet nie wiecie ile może zdziałać sama obecność osoby na której wam zależy i którą kochacie

Gdybym mial dziewczyne to pewnie rowniez zmotywowaloby mnie to do jeszcze wiekszego wysilku aby osiagnac cos w zyciu no ale nie mam a mimo to rowniez sobie radze a mialem troszke podobny problem co kolega ... Ja to odbieram jako wymowke przed checia dzialania bo latwiej jest sie uzalac nad soba niz cos zrobic

Gość Marcin8u6f
matiz00 A twoja mama jeszcze żyje ? Jeżeli tak to nigdy mnie nie zrozumiesz i nie pojmiesz jak się wtedy człowiekowi świat zmienia i całe życie eff Właśnie takiej dziewczyny jak ty szukam - Tylko , że to chyba gatunek który się bardzo rzadko trafia

Nie porownuje twojego przypadku do mojego i nie mowie ze jest taki sam ... ale tez musialem poswiecic kilka lat zycia kosztem szkoly kolegow kolezanek aby opiekowac sie rodzina i tez latwo mi nie bylo

niekoniecznie mam parę koleżanek co uważają tak jak ja ale to spowodowanie jest chyba jaka się miało sytuacje w domu. Musisz zacząć coś robić ja już zajęta jestem ale na pewno jest więcej dziewczyn takich jak ja ale trzeba poszukać nie każda leci na kasę. ale jak maja wybór chłopak z bogate rodziny a biedny to wybór jest prosty bo nie chcą się namęczyć w życiu wola mieć z górki niż pod górkę. Po prostu nie chcą się napracować jak chcesz pogadać to na gg możemy

Wlasnie dalem kolezance do przeczytania ten temat i sama mi napisala ze za bardzo sie uzalasz nad soba ... moglaby byc zainteresowana gdybys probowal dzialac ale ze wolisz stac w miejscu to nie zwrocilaby na ciebie uwagi

Gość ciężarówka:)
mój ma średnie i zarabia więcej ode mnie. Jeżeli Tobie przeszkadza brak wykształcenia- liceum dla dorosłych są darmowe idź i skończ szkołę. To,że Ci się kiedyś pogmatwało życie nie oznacza,że nie możesz tego nadrobić:) Co do prawka. Mój nie ma auta i nie widzę potrzeby nawet ciułać na samochód w Wawie- bo stanie w korkach jest raczej wątpliwą przyjemnością, a jak chcemy gdzieś pojechać kłaniają się PKSy:) Myślę,że ważniejsze są takie cechy jak zaradność, determinacja w polepszaniu swojej sytuacji życiowej nie mówiąc o tym,że dla Twojej kobiety ważne by było jakie wartości wyznajesz:)

Gość Marcin8u6f
matiz00 Czyli rozumiem , że twoja mama żyje. W takim razie nie mamy o czym gadać człowieku.

Ma przyjaciółkę z patologicznej rodziny, zdała maturę, znalazła pracę, potem policealna, stanęła na nogi. Potem spotkała chłopaka i jest szczęśliwa, ale ona nei uzalała sie nad sobą, mimo że nikt jej nie motywował, sama sie motywowała :)

Gość ciężarówka:)
matiz00 co w tym złego,że autor był tak związany z matką? Wiele osób dotyka apatia i brak chęci/motywacji do życia po stracie najbliższej osoby. Znajomy mego męża jest człowiekiem, który w swoim życiu dokonywał zmian, rozwijał się zawsze pod wpływem kobiety z którą był. Pomimo tego,że jego związki się rozpadły- to zostało mu w kieszeni prawo jazdy, ukończony kurs informatyczny i jakieś uprawnienia i zawsze inspiracją tych działań była kobieta. Autor być może potrzebuje kobiety, która jest troszkę dominująca, postawi go do pionu i pomoże w realizacji celu. A znam takie kobiety- sama jestem jedną z nich:)

Tak moja mama zyje i nie obwiniam cie za to ze ja tak bardzo kochales/kochasz Mi akurat bardzej zalezy na mlodszym rodzenstwie i porownujac twoj i moj przypadek to chyba zabilbym sie jak stalaby im sie krzywda... Tak wiec sory jezeli cie urazilem...

Gość Marcin8u6f
ciężarówka:) I właśnie o to mi chodzi :-) fiku mikuuu Bujać to my ale nie nas !!! Jeżeli ta twoja przyjaciółka w ogóle istnieje to ma mamę , nie ważne jaka ta matka jest ale jest

Dobra koncze z toba rozmowe bo szkoda mojego czasu Zycze dalszego uzalania sie nad soba bo chyba to ci wychodzi najlepiej

Gość Marcin8u6f
fiku mikuuu Ja również nie mam konta na facebooku . matiz00 No i pięknie , ponieważ dopóty dopóki masz mamę to jesteś bogatszy od nie jednego miliardera i taka jest prawda fiku mikuuu To daj mi tel. do tej przyjaciółki

Gość Marcin8u6f
Ja też chciałbym poukładać sobie życie ale z dziewczyną byłoby mi łatwiej

Gość Marcin8u6f
fiku mikuuu Na początku być może byłoby tak jak piszesz ale to tylko etap przejściowy

Gość offerma zahasłowany
a jak się nie będzie podobał dziewczynom to nic z tym nie zrobi.

Gość Kas93
Jeżeli masz kompleksy związane z tym, że nie posiadasz prawa jazdy - zrób je, co za problem ? :) Jeżeli źle czujesz się z podstawowym wykształceniem - kształć się dalej, jest tyle możliwości! Przecież człowiek uczy się przez cały życie. Pamiętaj jednak, że prawdziwa miłość nie patrzy na takie "pierdoły" :)). Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Gość zdawkowiec pospolity
"a jak się nie będzie podobał dziewczynom to nic z tym nie zrobi." Ja bym powiedział tak: Nie będzie się podobał dziewczynom jeśli nic z tym nie zrobi i bynajmniej nie chodzi o solarium i mięśnie, ale o osobowość. Ja nie wiem skąd w facetach się bierze ta dziwna świadomość, że trzeba nie wiadomo co reprezentować sobą, żeby znaleźć sobie przyzwoitą dziewczynę. Przecież większość samotnych i nie samotnych dziewczyn chciałaby, żeby jakiś facet podszedł i zaczął rozmawiać. Mężczyzna powinien budować swój świat i nie przejmować się tym, że jednej czy drugiej, dziesiątej kobiecie on się nie podoba. Któraś z kolei zechce do tego świata dołączyć. :)

Gość Marcin8u6f
zdawkowiec pospolity To według mnie wina dziewczyn które szukają ideału lub jak kto woli księcia z bajki a wiadomo , że takiego nie znajdą i przez to tacy jak ja boją się podejść do pięknej dziewczyny i zagadać ponieważ wiedzą , że ONE szukają ideału a ja i mi podobni nimi nie jesteśmy

Gość tyrrtwrfgvb
mi by to nie przeszkadzalo, nie masz prawka, nie szkodzi, ja i tak nie lubie samochodami jeździc, ogolnie nie lubie samochodow. moj chlopak niby ma prawko ale auta i tak nie ma i w sumie mi na tym nie zalezy, zeby mial. nawet ciesze sie ze nie ma bo jeżdzenia autem jest niebezpieczne, tyle ludzi ginie na drodze. a co do wyksztalcenia to ja troche na to zwracam uwage, sama mam studia i dziwnie bym sie czula z kims po podstawowce... no chyba ze bylbys naprawde bardzo inteligentnym czlowiekiem o dobrym sercu, wtedy by mi to nie przeszkadzalo. w koncu ilu glupich ludzi po studiach? wiec nie ma co na to patrzec, liczy sie jakim jestes czlowiekiem i jakie masz pasje. bo jesli np. wolny czas spedzac ogladajac tv, pijąc piwko, z kolezkami... nie czytasz nic madrego, nie masz nic madrego do powiedzenia no to wtedy nie, za niski poziom umyslowy dla mnie... dla jesli mimo braku szkoly duzo czytasz, masz jakies pasje typu malowanie, czy cos, jestes w czyms dobry, potrafisz mowic o swojej pasji, interesujesz sie sytuacja na swiecie, to wtedy jak najbardziej TAK.