Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeeeee

zaplodnienie

Polecane posty

Gość czeeeee

no wiec mam takie pytanie. Jesli kochalam sie z moim chlopakiem we wtorek i srode(dn plodne) tzw stosunkiem przerywanym a owulacje jakos mialam w czwartek no i dzis jest sobota a mnie tak bolą piersi(nigdy mnie nie bolą może czasem z dwa trzy dni przed @) tylko i czy możliwe że to ciąża? Że by tak szybko mnie bolały czy raczej nie?

To, że ciebie bolą piersi na pewno w tym momencie nie oznacza, że jesteś w ciąży - na objawy jest zdecydowanie za wcześnie. Nie jest wykluczone że jesteś w ciąży - stosunek przerywany nie jest stu procentowym środkiem antykoncepcyjnym, tym bardziej w dni płodne. Zabezpieczaliście się również w inny sposób? Wiesz, że jest coś takiego jak antykoncepcja po stosunku? Można ją stosować jeśli już coś nie wyjdzie, np. pęknie gumka. Na wpadka.pl jest na ten temat dużo informacji. I radzę pomyśleć o antykoncepcji bo inaczej możesz szybko mieć dziecko.

Koleżanka ma rację ją stosując taka metodę antykoncepcji zaszłam w ciążę co prawda dopiero po roku ale zaszłam i teraz jestem szczęśliwa młoda mamusią cudownego synka:-)

Gość pepekii
Też stosuje około od roku z tym że kiedyś to bardziej że tak powiem "dokładniej" ją stosowaliśmy a teraz mniej tzn że teraz np dwa razy pod rząd się tak kochaliśmy i nawet w dni płodne właśnie się teraz tak kochamy he

Gość czeeeee
Żadnego oprócz tego zabezpieczenia nie było

Gość jagododzianka
Dokładnie, nie ból piersi stanowi o ciąży, lecz bardziej stosunek przerywany. Jeśli uparłaś się na takowy, to radzę zaopatrzyć się w tabletkę awaryjną- Escapelle, która ręczę - pewnego razu wam się przyda