Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghtyhtyj

TO SĄ KIERUNKI, KTÓRE CIEZKO SKONCZYC, ALE DAJA WIEKSZE MOZLIWOSCI

Polecane posty

Gość fghtyhtyj

- medycyna -stomatologia -farmacja -pielegniarstwo -położnistwo - prawo -budownictwo - automatyka i robotyka -mechanika i budowa maszyn -ekonomia -finanse i rachunkowosc -teleinformatyka

Gość Mr Gigi
Skonczylem 3 z nich ;-)

Gość Mr Gigi
w policealnej zaocznej :)

Gość yhoijty
To ja jeszcze dodam: -kosmetologia ale TYLKO na UJ na wydziale farmaceytycznym!

Gość alexis z dynasti33
farmacja?? ha ha teraz można zrobić technika farmacji i ich wola zatrudniać bo mniej wysztalceni maja mniejsze wymagadnia co do płacy, a moga wykonywać to samo... mąż mojej siostry jest farmaceutą i chciał prace w aptece to mu powiedzieli wprost ze tylko technikow przyjmują, a mgr na kierownika ewntualnie , ale wszedzie kierownicy juz są

Gość rrraaagtt
TECHNOLOGIA ZYWNOSCI I ZYWIENIE CZŁOWIEKA- ciezki kierunek/.

Gość alexis z dynasti33
ale dlaczego kosmetologia TYLKO na UJ? ja skonczyłam kosmetologie i co to za różnica gdzie? materiał ten sam

Gość alexis z dynasti33
i dlaczego położnictwo? studiowałam to 1 rok i zrezygnowałam! cos okropnego... a moja mama jest po pielegniarstwie i co z tego:| zarobki kiepsciutkie, a pracuje przy operacjach

pielegniarstwo i położnictwo chyba nie są ciężkimi kierunkami, przynajmniej jeśli chodzi o nauke.. poza tym "ciężki kierunek" to pojęcie względne, bo jak ktoś np. lubi chemię, to dla niego chemia czy farmacja to bedzie bułka z masłem, a ciężkim kierunkiem dla niego bedzie np. politologia albo historia..

Gość yhoijty
Kosmetologia na UJ jest na naprawde wysokim poziomie i na wydziale farmaceutycznym, i sa to studia magisterskie 2 stopnia! A nie licencjat na prywatnej uczelni :o wiedza jaka z tamtad wynosisz jest ogromna. Program ten sam ale tylko na papierku. Na prywatnych uczelniach sama teoria, na UJ wiekszosc to laboratoria i seminaria praktyczne z praca z roztworami- kwasami, zasadami, alkoholami i innymi substancjami, z mikroskopami, maszynami (liofilizatory itp) Czy gdzies jest podobny program? Watpie :)