Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edek gumiarz

Zmieniliście opony na zimowe ? Płyn do spryskiwaczy wymieniliście na zimowy ?

Polecane posty

Gość kobieta plus
pojęcia nie masz o budowie i charakterystyce opony zimowej :) albo jakiś mocno strszawy jesteś , skoro takie mity w twojej głowie pokutują:) albo moze twoje opony maja z 10 lat , to wetdy owszem - zgoda ,ze lepiej wodę odporowadza , bo na śnieg i zamrazniętą powierzchnie sie po prostu NIE NADAJĄ :D

Gość ja tylko
wielbiciel - tyle dupku to ja wiem, że można sobie zadzwonić i się zapytać. Ale stwierdziłam że skoro na Kafe siedzi podobno "facet", to po cholerę mam wyrzucać kasę dzwoniąc do pana Mariana, jak uzyskam tu odpowiedź za free, ale przecież wiedziałam że Ty jedyne o czym wiesz, to to, do czego służy opona :D

17:04 ja tylko to jeszcze zdaj sobie sprawę, głąbie kapuściany, że wężyk do Malucha i wężyk do Merca S Klasse będzie miał inną cenę; sądzisz, że siedzi tu jakaś wróżka, która ci przepowie prawdę? dupko? :D

Gość Kamiś'
Kur*a no jak malutka nie widzi różnicy to chooyowy z niej kierowca... W sumie jak nie widzisz różnicy to po co zakładasz zimowe??? A tekst wielbiciela70B mnie rozbawił. Jasne jasne. Różnicy nie widać. Proponuję się przejechać przy przymrozku na letnich. Widziałam takich mocnych zeszłej jesieni. PIerwszy przymrozek a on a pasach zieleni lądowali albo w innych autach;-) Mam nadzieję że mieszkasz daleko ode mnie i nigdy w zimie się nie spotkamy;-)

Gość ja tylko
to jeszcze zdaj sobie sprawę, głąbie kapuściany, że wężyk do Malucha i wężyk do Merca S Klasse będzie miał inną cenę; sądzisz, że siedzi tu jakaś wróżka, która ci przepowie prawdę? dupko To czemu nie zapytasz o model auta, tylko kierujesz mnie do pana Mariana. Może jednak coś niecoś wiesz w temacie wężyków. Mam Kie Cee'd. No to jak, może mniej więcej kapujesz cenę, Czy tylko o oponie wiesz do czego służy :D

Gość Kamiś'
Malutka jesteś bezdennie niemądra.... Nie widzisz różnicy? Na śniegu także? Kobieto może ty tak na prawdę nie ruszasz samchodem z garażu i dlatego nie czujesz różnicy. Generalnie określam takich ludzi jak ty "potencjalny morderca", bo chyba dziecko nie zdajesz sobie sprawy z drogi hamowania.... Gratulacje...

Gość pppass
Ja w tym okresie już raczej zmieniam. Niestety okazuje się, że jeżdżę autem ciężarowym, więc jest to dla mnie bardzo ważne. Opony biorę z techmot.com.pl gdzie często kupuję różne części i ogólnie serwisuję auto Polecam

Gość gość
Już jakiś czas temu, he, he. :) Zmieniałam w warsztacie - http://speedgum.com.pl/ . Zdecydowanie polecam ten serwis, bardzo profesjonalna obsługa na wysokim poziomie.

Gość gość
Własnie na jutro się umówiłem u siebie w mieście http://wulkanizacjalegnica.pl/ Trochę sie zagapiłem, no kto by sie spodziewał śniegu tak szybko.