Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniq22

dziwny "przypadek"

Polecane posty

W sumie to nie wiem od czego zacząć, ale zacznę od początku... Niecały miesiąc temu poznałam starszego od siebie o 2 lata faceta. Ja mam 22, on 24;) Poznaliśmy się na jednym z treningów. Początek znajomości - jak początek każdej innej. Wymieniliśmy się nr telefonów. Nie robiłam sobie nawet zbyt dużych nadziei. Sama niedawno zakończyłam bardzo długi związek... Któregoś dnia zadzwonił do mnie, z zapytaniem, czy nie wybrałabym się z nim na kawę... Dodam, że było już dość późno - po 21... Odmówiłam zatem, tłumacząc się zmęczeniem. 3 dni później znów spotkaliśmy się na treningu. Koleś najwidoczniej bardzo się nudził. Non stop przychodził do mnie i pytał czy pomóc mi w czymś, zagadywał, dość często z podtekstami. Niby delikatnie, a jednak... Zainicjował też dotyk, gdy powiedziałam, że ręka bardzo mnie boli. Po treningu spotkaliśmy się jeszcze przypadkowo w korytarzu za szatnią. Zapytał, czy nie wyskoczyłabym posiedzieć z nim i jego kumplami do pubu. Odmówiłam, gdyż byłam już umówiona ze znajomymi i nie chciałam dać plamy;) Udałam się do drzwi, on za mną. Zaproponował, że odwiezie mnie do domu, bo i tak musi chwilę na kumpli poczekać. Zgodziłam się. Rozmowa bardzo się kleiła, on co jakiś czas komplementował mnie. Polubiłam go. W sumie, spodobał mi się nawet. Napisałam ostatnio do niego z zapytaniem, co u niego. Zaproponował mi kolację. Zapytał o miejsce: u mnie, czy u niego... Ustaliliśmy spotkanie u mnie. Następnego dnia miał zjawić sie u mnie. Niestety nie dał żadnego znaku, nie napisał że nie przyjdzie, bo coś mu wypadło. po prostu nie przyszedł... Nie rozumiem tego faceta - umawia się ze mną, sam pierwszy proponuje spotkania a potem się nie zjawia. Wydawać by się mogło, że 24 letni facet powinien nieco poważniej podchodzić do takich spraw...

Gość kalkulka
ale mi to dziwny przypadek, poprostu cie zlał