Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Areeeek22

Mojej dziewczynie nie spodobał sie pierścionek zaręczynowy, przykro mi jest...

Polecane posty

Gość Areeeek22

Moja dziewczyna od roku wspominala, ze marzy o zareczynach i pierscionku. Bardzo ją kocham, więc przez ponad pół roku odkladałem kase i w końcu kupiłem pierścionek za 2,5 tys. Długo go wybierałem, jest z białego i zołtego złota z diamentem, moim zdaniem bardzo ładny. Ale dziewczyna po zaręczynach nie była z niego zadowolona, powiedziała, że wygląda tanio (to jej słowa) i teraz jest wobec mnie jakaś taka zimna. Jest mi bardzo przykro, bo naprawde sie starałem :( Co mam teraz zrobic?

Gość Popros, zeby zwrocila, to wymi
enisz. A jak zwroci, kaz jej wypadac z Twego zycia.

Gość Eleeene
powiem Ci swoja historie.Dostalam tez pierscionek od swego przyszlego meza. Kompletnie nie w moim guscie. Moglam nic nie mowic, ze mi sie nie podoba i go zatrzymac. Uznalam jednak, ze lepiej powiedziec o tym mu. Piersionek sprzedal jako zlomowy a ja wybralam sobie drugi , taki jaki sobie wymarzylam. Moral z tego jest taki, ze jednak czasem lepiej uzgodnic to z przyszla narzeczona.

Gość niedowiaryu
Idź ciapku do niej przeproś na kolanach że nieładny i kupisz droższy i ładniejszy. Haha co mam zrobić??w łeb się jebnąć.

Gość hahahaa677
to ile zarabiasz??ze az pół roku zbierałes?? dziwne ze w ogóle z toba jest.

Gość powinna docenić
powinna docenić i naprawdę przykro mi, ze tego nie zrobiła :( Jesli stwierdziła, że wygląda tanio, to chyba chodzi jej tylko o kase i o to co koleżanki powiedzą. Cóż niedojrzała emocjonalnie panna, bo chyba o coś innego niż pierścionek w zaręczynach chodzi :O

Gość Areeeek22
Dziękuję za wypowiedzi, ale nie chcę jej zostawiać, bo naprawde ja kocham. A z drugiej strony jest mi ogromnie przykro. Zbierałem pół roku na niego, ponieważ sam sie utrzymuję i niestety nie stać mnie na duże jednorazowe wydatki. Może naprawde zbyt mało odłożyłem i powinienem kupić jej coś droższego. Sam nie wiem :(

Gość dobrze moze nie
przykro nam tez arku zle zrobila, ale chyba chodzi jej o kase, a moze pierscionek mimo ze drogi, wyglada na tani ? jaka ta twoja dziewczyna, nie wykoprzystuje cie czasem ? lepiej sie rozstancie jesli mialbys byc popychadlem

Areczku, to pokazuje na czym jej zależy. Na drogim pierścionku, nie na zaręczynach :( Przemyśl to. I nie staraj sie na siłę, bo to nic nei da

Gość dobrze moze nie
nie, arku, 2.5 to juz baardzo duzo moze mysli ze wydales 100 zl na niego ? ja mysle ze dziewczyny powinny wybierac same, w ranicahc rozsadku oczywiscie

Gość wwrrr
To, ze poweidziala, ze wyglada tanio, wcale nie oznacza, ze uwaza, ze za malo wydal! Dorabiacie sobie historie na wzor glupich kafeteryjnych prowokacji. Daj zdjecie pierscionka, moze faktycznie wyglada tanio? Ja mojemu facetowi ciagle mowie, ze moze lepiej zeby nie kupowal pierscionka, bo w moj gust ciezko trafic, a nie chce byc niezadowolona z pierscionka zareczynowego.

Gość hrabiniaBrunświku
Jeśli temat nie jest prowokacją, to chyba jasne, że w tym związku nie ma symetrii w zakresie uczuć. Ty ją kochasz, ona Ciebie nie.

Gość wwrrr
''Na miłość swego życia wybrałeś sobie szmatę, Ona kocha Ciebie, a nie Twoją kasę'' Cos Ci nie wyszlo, poeto :D

Gość Areeeek22
Moja dziewczyna chciała, żeby zareczyny były niespodzianka. Kiedyś pytałem jej, czy nie zechciałaby sama wybrać pierścionka, ale zaprzeczyla.

Gość Eleeene
moze nie chodzi tu o wartosc pierscionka a sam wyglad jego. Moze pierscionek z tego wzgledu zostal nietrafiony. Czy lepiej , by lezal gdzies w szufladzie zamiast blyszczec na paluszku? Ja nie lubie duzych , masywnych pierscionkow, nie lubie zoltego zlota i co? Czy z tego powodu trzeba byloby mnie zostawiac? Porozmawiaj z dziewczyna czemu jej sie nie podoba , zawsze mozna pierscionek sprzedac na allegro , a wybrac wspolnie inny. Najwyzej kupcie tanszy , badz niech poczeka, az uzbierasz pieniadze na drugi. Moze byc Ci przykro, ale to nie jest koniec swiata. Jesli narzeczona jest dobra dziewczyna, to ten fakt nie powinien jej przekreslac :-)

Gość arku to zla kobieta jest
a daleś jej certyfikat, że bryljant prawdziwy? moze ona tak sie zna an biżuterii, że myśli, że białe złoto to srebro, a brylant to cyrkonia. Jakby cię kochała to ucieszyłaby się z pierścionka dołączonego do gumy do żucia :P a tak wyszła z niej pusta lala.

Gość wwrrr
A jak facet kocha, to nie kupi pierscionka nie w guscie dziewczyny, tylko sie postara i dowie, co ona lubi 💤

Gość hrabiniaBrunświku
Użycie słowa "tanio" w tym kontekście nie jest jednoznaczne. Może wygląda faktycznie na tani nie za 2,5tys, a może wygląda kiczowato jakoś. Może trzeba jej było przelać kasę na konto w ramach niespodzianki :D

Gość Eleeene
autorze -my tu o pierscionku zareczynowym, a chyba wazniejsze, jaka ona jest. Napisz nam o niej , czy zasluguje na twoja wielka milosc.Bo ze ja bardzo kochasz to wiemy. Jaka ona jest tak naprawde ?

Gość ghrrrhhrr
Nie rozumiem tego całego szału z pierścionkami zaręczynowymi... Jeżeli chodzi o mnie to wolałabym dostać jakąś taniochę, która jedynie by symbolizowała zaręczyny. Za takie pieniądze wolałabym kupić coś bardziej pożytecznego np coś do domu lub odłożyć.

Gość Eleeene
ladny, wyglada na skromny, ale dla mnie odpadlby .Nienawidze zlota zoltego. Moze wcale nie nalezy widziec tego tak tragicznie.

Gość hrabiniaBrunświku
To prawda. Zgadzam się z postem wyżej. Wolałabym polecieć do Andaluzji zamiast dzierżyć taki sygnet :D Ale ja w ogóle nie lubię pierścionków. Z tego tez powodu nie będę wypowiadać się czy TEN pierścionek jest ładny czy nie. O gustach nie dyskutuje się w zasadzie ;)

Gość Areeeek22
Kiedyś było między nami bardzo dobrze, a jestesmy ze sobą już 3 lata. Ostatnio zaczęła narzekać, że za mało zarabiam, chociaż pracuję i studiuję i naprawdę nie dam rady teraz więcej pracować, brać nadgodzin i tak dalej. A wiadomo, że pracy nie rzucę bo teraz z tym trudno, w mojej obecnej zarabiam niecałe 2 tys. ale sobie radzę, żyję skromnie, wynajmuję tylko mały pokój. Ona jeszcze studiuje, ale mówi, że po studiach na pewno będzie miała bardzo dobrą pracę. Często mnie dołuje.

Gość ghrrrhhrr
a co ona studiuje?

jak na moj gust pierscionek jest ladny. zreszta nie wwazny pierscionek.. jesli bym kogos kochala i ten ktos kochalby mnie moglby mi dac pierscionek i za 100 zlotych. cholerka no, dlaczego wiele kobiet jest takimi materialistkami;/ nie wiem jaka ta twoja dziewczyna jest, bo i skad, ale to jak cie potraktowala bardzo zle o niej swiadczy.

Gość Eleeene
a widzisz , dobrze jak tak zastanowisz sie nad caloscia. Bo ten pierscionek to tylko mala czastka zycia.Liczy sie jaka ona tak naprawde jest dla Ciebie, jakie ma podejscie do zycia i czy jest odpowiednia kobieta do zycia z takim facetem jak Ty. Moze raczej nalezaloby sie zastanowic nad tym, czy Wam razem jest po drodze.