Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość gtthyht
nic nie lubię ,ale zawsze marzyłam o romantycznym wieczorze i mimo 16 lat małżeństwa nigdy go nie było :)

Gość . King
Quis leget haec -- dlaczego zalegam na kafe? Wcześniej byłem na zawodach i nie chciało mi się nigdzie wyjść a pozatym niedawno rozstałem się z dziewczyną i nie wiem co mam zabardzo robić. . .

Gość wróg publiczny
King----jeśli sprawa jest zamknięta to najlepiej starać się zapomnieć ,wiem łatwo powiedzieć ale próbuj ;-)

gtthyht --- i w tym momencie przestałam marzyc :O wlasnie naszla mnie refleksja :P przypomnialam sobie co robilam jak bylam w waszym wieku :D :D :O nie pytajcie co !!! nie przyznam sie :P

Gość wróg publiczny
hee w skrócie burzliwe życie młodego człowieka ???

Gość . King
Quis leget haec - - - no przyznaj się co robiłaś w naszym wieku ja już chyba wiem co . . . Ty nie dobra ty :) jeżeli chodzi o sprawy se . . . . To nie tylko ty robiłaś to w tym wieku.

Gość wróg publiczny
no właśnie przyznaj się ;-) ja to chyba jestem jakiś wyjątek .. teraz czuję się pominięta ;-(

Gość wróg publiczny
zaraz zgorszysz całą kafeterię ;-)

Gość . King
Wróg - - - czy ja wiem ze burzliwego człowieka. . . Jedyne co mnie przygnębia to ze nie mogę wrócić do byłej dziewczyny, z którą było mi najlepiej, była spokojna, nie paliła nie piła, dobrze się uczyła. No ale rozstaliśmy się jeszcze musiałem płacić za to tzn moi rodzice musieli zapłacić karę za mnie jak chcecie to mogę powiedzieć o co chodzi . . . :)

king --co to se... ??? masz na mysli sex ??!!! wiesz lubię nazywac rzeczy po imieniu i lubie konkrety :D ;) nie, nie sex chociaz pojawil sie przy okazji. kierowala mna ciekawosc. jesuuu nie powiem wam tego :O bylam gorsza od swojego faceta :O

Gość wróg publiczny
Quis leget haec ty maż mówić!! a tym bardzej Ty king ja już siadam wygodnie aby was czytać ;-) king może nie potrzebnie cierpi a ty Quis może tylko przesadzasz .. no czekam mówcie ;-)

Gość wróg publiczny
znam ludzi którzy robili bardzo dziwne rzeczy porównamy ;-)

Gość . King
Quis leget haec - - - powiedz, piszemy jak byśmy się znali ze sto lat to powiedz ;) co Ci szkodzi ? Chociaż tak mniej więcej :)

Gość wróg publiczny
no właśnie ty kingu też mów ja czekam , czekam ;-)

Gość polana dzika
King-super, balam sie ze masz 13:) jestes mega fajnym facetem jak na swoj wiek:) i powiem wam, ze to czeste, ze tacy mlodzi mezczyzni sa przefajni i lepsi niz starsi pod wieloma wzgl i nie posadzac mnie,ze chodzi mi sex, itd no a ja faktycznie musialam zajac sie malym, kapiel, leki itp, maz tez wrocil, nawet pozytywnie mnie zaskoczyc:) nie po alko ::P doczytam co sie tu pisalo :P

Gość polana dzika
no pisz pisz:P:P ja np w wieku 17 lat.. nie bylam juz dziewica, i pamietam na moja 17 zaliczylam zgona :D a rok pozniej bylam juz zakochana.....i tak trwa to do dzis, 10 lat omg

Gość . King
Wróg - mam napisać co zrobiłem i z jakiego powodu rozstałem się z dziewczyną?

Gość polana dzika
King yhy napisz, w ogole pisz duzo, poczulam przy tobie takie wirtualne odmlodzenie :P

Gość wróg publiczny
polana dzik widzisz jak miłlo ze mąż jest w "dobrym stanie" warto próbowac rozmawiać. próbowac ile maz lat ?? ;-) king oczywiście że mówić powiem nie skromnie zemnie to ciekawi lubie słuchać opowieści ludzi lub je czytać-)

Gość polana dzika
ja ? mam 28 lat, stara jestem no ja tez lubie sluchac, pod warunkiem, ze jest to szczere, prawdziwe i ma sens :)

ja w wieku 18 lat przespałam sie z facetem do ktorego nic nie czulam. kierowala mna ciekawosc. facet byl starszy o 12-13 lat. chcial zwiazku, stabilizacj, domu i dzieci. ja --- imprez i wolnosci. skonczylo sie na tym ze zakochal sie we mnie a ja kopnęłam go w dooope :O myslalam co bedzie jak bede miala 25 lat a on prawie 40 :O ps. byl moim 1 :D nie zaluje

Gość . King
Wcale nie jestem taki dobry :-D zaraz się przekonacie;). A więc pewnego pięknego dnia jakieś 4 miesiące temu szedłem sobie wieczorkiem do kumpla. Idę sobie jak zwykle, słuchawki muzyczka patrzę a tu na przystanku moja kochana dziewczyna sobie siedzi z jakąś koleżanką, a obok niej jakiś koles, podobno miał 19 lat i się dobierał do mojej dziewczyny gdy to zobaczyłem to takie nerwy mnie złapały ze szok. więc długo się nie zastanawiając dobiegłem do gościa no i co by tu opisywać troszkę mu szczenkę przestawiłem i kilka ząbków mu wyleciało :-D moja dziewczyna była wystaszona, odprowadziłem ją do domu a na następny dzień pokłuciliśmy się o to ze pobiłem tego gościa i się rozstaliśmy. A moi rodzice musieli płacić jakąś grzywnę za pobicie 1500 zł ;-) i takie życie :-D

Gość polana dzika
no bo bylas mloda , i wtedy wiele spraw nie bierze sie na powaznie, ja tez sie wyszalam przed tym, znaim spotkalam meza, i nie zaluje, ale czasem mi wstyd:P no i ja np. robilam na poczatku naszego tzw "chodzenia" wiele glupich rzeczy, on byl 5 lat starszy, i duzo wytrzymal i za to mu dziekuje, bo inny by tego nie ciagnal, a teraz juz 10 lat razem nam mija no i sa wzloty i upadki, ale to jak w zyciu nieraz bym go chciala udusic , a tu nagle czyms mnie zaskoczy milym i serce mieknie

Gość wróg publiczny
Quis leget haec ;-) ;-) no cóż ciekawość rzecz Lucka sama nie wiem co powiedz teraz o tym hi hi ;-) polanka wcale nie jesteś stara ;-) !!!

Gość polana dzika
hehe ale cel byl szczytny :) tzn stanales w obronie dziewczyny, ze dobitnie to juz inna sprawa, zaimponowales mi :):) ale nerwowy to ty jestes, impulsywny, heheh mloda krew ale to typowe grzeszki mlodosci, chyba masz niezly cios:P

po tym wszystkim nie moglam sobie nikogo znalezc -- chyba pokuta :O w pewnym momencie traktowalam mezczyzn przedmiotowo :O ok. 23 r.z. obudzilam sie i stwierdzilam ze tak nie mozna, ze trzeba zaczac ukladac sobie zycie itd. poznalam swietnego faceta- zakochalam sie :O jednak on miala ciagle jakies ''Ale'' dotycz. przyszlosci zwiazku---bo odleglosc, bo jego wyjazd do usa itd. rozstalismy sie a moja samoocena osiagnela poziom dna i 7 metrow mulu :O tak, tak... znowu pokuta :O ehh zycie cdn :P

Gość polana dzika
wiecie , teraz jak patrze na 16 , ktore chodza w wyzszych szpilach ode mnie, to czuje sie staro, ale one na sile chca sie postarzec, itd takie dziunie tzw