Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość polana dzika
king- niestety mialam "przyjemnosc" probowac, nigdy wiecej

Gość Ja w soboty lubię odpoczywać
Tańczyć się w sumie nie będę uczył, to jakoś żadna specjalna przyjemność nigdy dla mnie nie była. Wole zapisać się na judo i kurs angielskiego :)

Gość . King
Polana rozumiem ze teraz żałujesz ze je spróbowałaś? Też jadłem wcale nie fajne to jest. Wróg - gdzie ona jest? ? !

King-- ja smutna :D musiałbyś mnie poznać :D jestem wesola 365 dni w roku :P to po tacie mam :P a poza tym mam rozweselacz :P polana --- wkurviaja mnie swiete krowy na chodnikach :O sobota i niedziela w tych dniach nie poruszam sie po centrum :O zabójstwo :O ja w soboty-- ojj wiem co to niesmialosc :O tez kiedys bylam. wszystko zamienilo sie kiedy prowadzilam pensjonat. jestem zupelnie inna osoba. dostalam takiego kopa.... :D

Gość . King
Hej Quis gdzie jesteś?

Gość . King
Quis bardzo się cieszę z tego powodu ze jesteś wesoła 365 dni w roku ;) a tak szczerze to bardzo fajne jesteście i nie wiedziałem na takim forum można poznać takie fajnie dziewczyny ;-)

Gość polana dzika
haha ale pranie ci wydadza nawet z oddechem :D Q zazdroszcze , ja nadal walcze z niesmialoscia i niepewnoscia siebie, tylko w obecnosci mojego jakos daje rade przy wiekszych wyjsciach:D KIng- owszem probowalam, to bylo straszne, bylam jakos w twoim wieku,

Gość polana dzika
wrog zaginęle ale naktknela sie na cos na swoim dysku, i sie zagapila :) king no widzisz hehe, chcialabym byc taka radosna, ale jakos nie potrafie

Ja ostatnio w pociągu poznałem fajną dziewczynę, wymieniliśmy się nr telefonów, może coś z tego będzie. Jestem nieśmiały, ale z tym walczę. W sumie to ona do mnie zagadała :D

Gość polana dzika
king a wgl to nawzajem, fajny facet z ciebie

Ja jestem radosny po siłowni, lubię aktywny wypoczynek :). A tak na co dzień mam zazwyczaj w miarę dobry humor, nie cierpię zrzędzenia, ale jakoś wielkiej energii radości z siebie nie wydzielam :)

Gość polana dzika
aaaa, oj ale faceci lubia kobiety po ...moj np korzysta wtedy jak moze :D kolego- wcale nie trzeba byc smialym,zeby poznac kogos wspanialego, kobiety lubia takich, :)

Ja w soboty lubię odpoczywać--- norma :P a ja poderwalam swojego obecnego faceta.ciagle mu powtarzam ze gdyby nie ja --dalej błąkałby sie samotnie po świecie :D buhhaha

Gość wróg publiczny
a kuku wróciłam do was jestem ;-) miło że o mnie pamiętacie ;-)

Gość . King
Może znalazła jakieś zdjęcia . . . Albo filmy . . . . I się zapatrzyła dziewczyna ;) pewnie wróci zaraz do nas ;-)

haha, no to mnie też zagadano :). Ja chciałem do tej dziewczyny zagadać, ale tylko patrzyłem, chyba widziała, że jestem zdenerwowany, bo się uśmiechnęła i zagadała. Potem się świetnie nam gadało.;)

Gość wróg publiczny
Ja w soboty lubię odpoczywać-------- witam Cię widzę że mamy nowy nabytek tu ;-) dobrze że trafiają Ci się na twojej drodze takie wygadane i śmiałe dziewczyny ;-)

Gość . King
Mówiłem ze wróci :-) polana - dziękuję za komplement :D , eh tylko szkoda ze inne nie mogą tego docenić . . . Quis - byłaś już w pralni? Szybko ;)

Gość wróg publiczny
ale jestem w tyle o czym teraz dyskusja o płciach przeciwnych dobrze zrozumiałam ?

wróg publiczny Cześć :) Na razie na jedną trafiłem, zrobiła na mnie świetne wrażenie, mam więc nadzieję na jak najszybsze spotkanie ;)

Gość wróg publiczny
trzymam kciuki aby było tak jak tego chcesz ;-)

Dziękuje bardzo ;)

Gość wróg publiczny
o matko ja wróciłam oni uciekli ;-) Ja w soboty lubię odpoczywać powiedz coś o sobie pogadamy razem zanim oni wrócą ..słucham

Mamy teraz taką dyskusję, zaczęła się ona od tego, że powiedziałem, że nie lubię w soboty chodzić do klubów, bo nie lubię i nie umiem tańczyć, bo jestem nieśmiały. W nocy byłem w klubie i żałuję tego, bo się tylko wynudziłem ;)

Gość wróg publiczny
sam byłeś ? może gdybyś miał jakieś lepsze towarzystwo było by lepiej ?

Przepraszam was, ale muszę na jakiś czas zniknąć, jakieś 40 czy 50 minut, ale potem pewnie wrócę :).

Gość . King
Ja idę do sklepu jak wrócę to napisze :) a jeżeli bym nie wrócił to wieczorem albo jutro czy tam za tydzień jeżeli się spotkamy to na tym temacie ok? :)