Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość wróg publiczny
fajne są ;p

Gość polana dzika
mariola tak sobie klikamy, od tematu do tematu, pogadalabym o rzeczach "mocniejszych" ale tu sama mlodziez hehe

polana dzika dzieki za tak mile słowa, ale skarbem to ty jesteś boś niezwykle wartosciowa kobieta :)

Gość wróg publiczny
ale sobie słodzicie ;-)

Gość polana dzika
haha ja? no patrz , nie pomyslalabym, :D tak wirtualnie to czujesz czy jak mariola-generalnie wszystkie, grochowka bywa troche ,ze tak powiem kontrowersyjna:P:P:P":D no ale lubie rosolek, pomidorowa, ziemniaczana z miętą, hmm krupnik, kapusniak---wszystkie :) oprocz chlodnikow

Gość polana dzika
ale pojebany swiat------taka wycieczka tez moze byc romantyczna:D a co, czasem nawet bukiety sa w biedronce:):D

polana dzika ale poj**any swiat------taka wycieczka tez moze byc romantyczna a co, czasem nawet bukiety sa w biedronce przelicz róże zawsze jest jedna mniej niz napisane w biedronce :-D

Gość wróg publiczny
a są potwierdzam ;-)

Gość polana dzika
a king mial byc o 17 i co ? i pewnie sie z Quis umowili ,ze nie beda pisac, moze nowy topik zrobili:D

Gość polana dzika
oo nigdy nie kupowalam , ani nie liczylam , dziwne a tam slodzicie, tak sobie milo piszemy, zreszta wszyscy:) ja tam juz zajeta,wiec nikomu nic nie grozi:

Gość wróg publiczny
zdradzili nas ? o nie jestem oburzona!

Gość polana dzika
tak wlasnie dumam sobie, co to bedzie jak przyjdzie prawdziwa zima, chyba juz calkiem sie zanudze w domu wieczorami, zwlaszcza z nudzacym sie malym lobuziakiem, wrrrr, dzis sie przeszlam do sklepu, wyjatkowo , bo zawsze autem choc niedaleko, no i zamarzlam :P po wypowiedziach:D no spoko, podbudowales mnie, bo z moja samoocena bywa roznie

Gość polana dzika
quis przeziebiona, ale cos tu smierdzi haha, zartuje,taki zbieg okolicznosci , chcialabym sobie zrobic cos z wlosami, i nie wiem co, macie jakie srady? mam ciemny braz, pocieniowane do ramion, i podobaja mi sie te rozjasnione koncowki, ale chyba sama nie dam rady, zreszta pewnie ciezko bedzie, bo sa mocno koncowki zafarbowane na ciemno, w ogole mialamm zapuszczac bo juz mialam ponizej lopatek, ale musialam podciac, w ogole mnie wkurzaja moje wlosy, jedyne co mnie cieszy, to to,ze sie swieta zblizaja, uwielbiam je:)

Gość wróg publiczny
u mnie dzisiaj zimno ;-) Iza czytaj książki i oczywiście będziesz rozmawiać z nami ;-)

Gość polana dzika
i do tego jak zawsze wieczorem, nachodzi mnie na cos dobrego i nie wiem na co,

Gość wróg publiczny
ja też uczciłam to sobie dzisiaj mandarynkami (swięta) a może na boba a jakie maż włosy proste czy raczej falowane ?

Gość polana dzika
ee nie na boba, grzywka u mnie odpada, i taka dlugosc tez, musze miec pocieniowane bo mi sie pusza koncowki i mam ich duzo, chodzi mi bardziej o kolor, ale na ciemnych to trudne zrobic cos nowego, musialabym chyba poczekac az odrosnie naturalny kolor a wlosy mam lekko falowane

Gość polana dzika
czlowiek byl glupi,ze farbowal, chyba mialam na glowie wszystkie kolory, od czerwieni po blond:)

Gość wróg publiczny
można czekać aż odrosną ale można też co jakieś 3 tyg chodzisz do fryzjera żeby robił ci pasemka o ton jaśniejsze i jaśniejsze aż do efektu jakiego będziesz chciała uzyskać ;-)

Gość polana dzika
ale pewnie by sie zniszczyly, a mi ost bardzo wypadaly, to nie chce ich dodatkowo obciazac, ale zobacze, bo mi sie juz nudzi, chociaz ponoc najlepiej mi w tych co mam zreszta mojj maz, to pewnie by nie zauwazyl jakbym przyszla lysa od fryzjera L:D faceci-- no wlasnie wszyscy zwiali od nas-zly znam, musimy zapodac zdj cyckow :P

Jestem :P Czesc Wszystkim. W szczególności witam nowe osobowości ;) Dementuje plotki :P od godz. 16 sledze topik, ale nie biore udzialu :P wroci moj facet :D musialam, podac korytko i umyc plecy :classic_cool: co do K :P nie wiem czy mial byc do 17 czy od 17. przyznaje -nie skumalam :O:P

nie no ja ciagle jestem tylko po prostu nie znam sie na farbowaniu kobiecych wlosow i dlatego sie nie udzielam:)

Gość wróg publiczny
jak to faceci , szumu na robią zakręca w głowie i uciekają a gdzie king gdzie jula ? pewnie nas zostawili i sobie tylko mejle ślą ;( a tam napewno zobaczył by różnice gdybyś była łysa ;-)

Gość wróg publiczny
V dobre dobre ale czytasz to ? jula ja sie obrażam!

Gość polana dzika
no moze by zauwazyl, ale chyba mu to wisi :P co jecie na kolacje o ile jecie,zapodajcie jakis pomysl, poki mloda godzina:P quis-az tak nudno na topiku bylo?:D

Gość wróg publiczny
v -- jesteś moim idolem że pszerbnołeś przez to ;-) iza ja ostatnio jem tylko obiad przez cały dzień to nie wiem co możesz zjeść