Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowana.28

co z tą nogą? czy to żylaki czy gorzej?

Polecane posty

Gość zrezygnowana.28

witam, na poczatku napisze,ze mam 28 lat, nie mam nadwagi, nie choruje na jakas przewlekla chorobe, nie pije , nie pale itp jak bylam w ciazy 4 lata temu, zaczela mnie bolec prawa noga w lydce, ale tas poradycznie i to sie powtarzalo itd rok temu bol promieniowal do uda, dretwialy mi palce, najgorzej w nocy zrobilam przeswietlenie,ale nie lydki, lecz odcinka ledzwiowego kregoslupa, wyszlo mi ,ze mam spore skrzywinie, wizyta u neurologa...no bedzie bolec, ma prawo bolec i uciskac (nawet nogi nie obejrzal) spoko, w lato byl spokoj, a od wrzesnia masakra:( boli mnie noga ,ze nie moge chodzic, po wysilku, sama lydka, widac na niej duza zyle, nie wypukla,ale ciemno niebieska bardzo widoczna, nie mam obrzeku, zaczerwnienia tez nie mam:( ale tak boli i piecze , w nocy noga jest jakby nieczula, nie ma pozycji ,w ktorej jest ulga, czasem skora jest wrazliwa na dotyk poszlam do rodzinnego....no jakies masci i tabsy na poprawe krazenia, a ja juz nie wyrabiam, dzis boli i piecze boje sie ,ze to jakas zakrzepica, albo juz nie wiem, czuje ,ze problem bagatelizuja lekarze, a ja juz sie wstydze isc i prosic, o jakies badania mial tak ktos doradzcie cos ???

Gość zrezygnowana.28
chodze, tylko ma wrazenie,ze mlodego czlowieka nie biora na powaznie, a nie chce wyjsc na hipochondryka, jasne,ze moge isc prywatnie,ale przeciez, nie o to chodzi, bo kazda wizyta, badanie itp a nie jestem znowu jakas megazmozna, a juz i tak chodze prywatnie do okluisty...u neurolga tez bylam bo normalnie sie czeka i czeka, jak ide do mojej rodzinnej to widze jej mine, prawda jest taka,ze ja nie panikuje, tylko ciagle boli, a tak naprawde nie mialam nic robione oprocz metody na oko..i taki strzal, a moze te leki pomoga chcialam zapytac czy mial ktos podobne objawy, itd, co robil, moze cos "podpowiem"lekarzowi

Gość zrezygnowana.28
? i jak nikt nie wie nic?

Gość zrezygnowana.28
tylu tu ludzi i nic? kurcze tak liczylam,ze ktos mi cos opisze, jakies objawy itp, bo ja sie nakrecam strasznie, i boje sie , tesciowa ma wykryta ostra zakrzepice, i tak samowolnie o tym mysle, bez porownania, bo ona z nadcisnieniem, otyla i po 50, po terapii hormonalnej, ale wiecie psychika dziala

Gość poikjnhb
up