Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierealistyczna

co mam z tym zrobic?

Polecane posty

Gość nierealistyczna

Hej,jestem tu po raz pierwszy i zwracam sie do was o pomoc. Jestem ze swoim chłopakiem od ponad roku,ale wciąz przeszkadza mi w naszym związku jego była dziewczyna z ktora był 5 lat. Maja se sobą kontakt telefoniczny,gg ,denerwuje mnie to ze ma z nią czasami lepszy kontakt niz ze mna. odnosze wrazenie ze czasami woli jej sie zwierzyc niz mi,poniewaz to z nia w koncu przezyl tyle lat. Momentami mam ochote go rzucic mimo iz nie poznalam jego dziewczyny w sumie to nawet nie mam zamiaru. Na dodatek niedlugo bedą jego urodziny,spedze je razem z nim i zapewne otrzyma od niej zycznia ,boje sie ze z tego powodu moge mu zrobic awanturę. Wkurza mnie równiez ze czasami porównuje mnie do niej co mnie najbardziej smuci. ostatnio postawiłam mu nawet warunek albo Ja albo Ona(mial skasowac wszelkie kontakty z nią, powiedzial ze to zrobił ,jednak wciaz ma zapisany jej nr w komórce). Co mam z tym wszystkim zrobic?chcialam z nim porozmawiac jeszcze raz na ten temat albo on znowu stwierdzi ze jestem za bardzo o niego zazdrosna,a ja sie po prostu boje ze on moze do niej wrócic.

Gość wachmistrz
kot, gdyby pilnował tylko jednej dziury to z głodu by zdechł a tak tu bzyknie i ówdzie i fajnie jest :)