Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaba_!2

FACEBOOK

Polecane posty

Gość Żaba daj link
do Twojej tablicy to powiem Ci co na niej widać

Gość żaba_!2
Tu nie tyle chodzi o moją tablicę, co o tablice tych osób, kótrym dodaje posty.

Gość żaba_!2
Witam, Ponawiam swoje pytanie ! Mam pytanie dotyczące facebooka, a ściśle dodawania postów na tablicy. Jeżeli dodaję post na swojej tablicy, to wszyscy go widzą, łącznie ze mną. A jak dodaję post na tablicy innej osoby, obojętnie czy to znajomy , czy nie , to nikt poza mną nie widzi tego postu. Dlaczego tak się dzieje i gdzie to zmienić ? W swojej ostatniej aktywności na tablicy widzę , że dodałam post np na tablicy Ani, ale Ania tego postu już nie widzi. Pomocy ! Z góry dziekuje za odpowiedzi Dodam, że z dodawaniem komentarzy do czyiś postó na tablicy nie ma problemu - zawsze są widoczne. Ktoś może mi jakoś pomóc ?

Gość też mam to samo
a raczej miałem, okazało się, że niektórzy (losowo wybrani przez nielegalny skrypt) mają obowiązek podania na fb nr telefonu, ja nie podałem i dlatego tak się działo, gdy się tego wszystkiego dowiedziałem, zrezygnowałem z konta w tym śmietniku :o

Gość żaba_!2
Ja podałam jakiś tam nr telefonu. Przyszedł mi ten cały kod aktywujący, ale co z tego jak dalej mogę dodawać tylko komentarze do czyiśc postów, bo postów u innych na tablicy dodawać nie mogę...

Gość żaba_!2
Ktoś z Was ma może jeszcze jakieś pomysły, dlaczego tak się dzieje z tymi postami ?

Gość żaba_!2
dalej mam problem z postami na tablicy, dlatego ponawiam swoje pytanie. Ktoś potrafi mi pomóc ? Zapytałam o to w centrum pomocy fb, ale cisza...

Gość muniiaa
Pewnie w ustawieniach masz coś przestawionego, szukałaś w ustawieniach prywatności? A co do facebooka, gracie w gry facebookowe? a konkursy na różnych profilach?

Gość żaba_!2
Muniiaa, ja mam wszędzie public w ustawieniach, a i tak mimo wszystko mogę tylko dodawać komentarze do postów... Jak dodaje posty, to tylko ja je widzę... co wg Ciebie powinnam zmienić w ustawieniach, bo ja się średnio w tym orintuję. Będe wdzięczna :)

Gość żaba_!2
Mawle, co mi podrzucli ?

Gość żaba_!2
Pomoże ktoś z tym fb :)?

Gość żaba_!2
jest tutaj ktoś ? może ktoś cos doradzić z tym fb, albo napisać, gdzie mam szukać jakiejś pomocy ?