Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia11111111

Czy facet 40lat może kochać 17latke?

Polecane posty

Autorko a załóżmy ze jestes z tym starszym panem dłużej - powiedzmy 20 lat Ty masz 37 lat a on ponad 60 Widzisz siebie u boku takiego dziadka?Będziesz potrafiła żyć bez seksu jeśli nie będzie mógł już się kochać?A może będzie chory i trzeba bedzie mu pampersy zmieniać?JEstes az tak zakochana?

Gość on_38
ibisz to był przykład 1 z brzegu,chodziło mi oto czy on moze śmierdzieć :) Są tysiące facetów po 40 którzy wyglądają odlotowo i nie jedna nastolatka chciałaby mieć takiego. Zresztą drogie Panie od zawsze wiadomo,że starszy facet który wystarcza że o siebie dba (niestety to jest warunek),będzie zawsze dużo bardziej atrakcyjny seksualnie niż jego rówieśniczka.

on_38 Niekoniecznie Tak jak pisałam mnie nie pociągają faceci strasi ode mnie więcej niż 10 lat Więc choćbyś był przystojny to bym nie zwróciła na Ciebie uwagi bo ja nie widze kogoś w Twoim wieku przy sobie za 20 lat:P

Gość on_38
hehehe,mój ojciec ma 60 lat (ale trafiłaś:) i uwierz mi,nieźle sobie daje rade,oczywiście proporcjonalnie do wieku.Ale na brak zainteresowania ze strony 45-50 nie może narzekać.Pamietaj również o tym,że dzisiejsza medycyna czyni cuda :)

ja myślę że może , WIEK TO TYLKO LICZBA a czy jest już normalne to żeby związek tworzyli 30-letni mężczyzna i 18-letnia kobieta? 12 lat różnicy o już chyba nie tak dużo? Ona będzie mieć 30 lat, to on 42. Ona 40, on 52.

Gość Misia1111111
adalis86 jestem aż tak w nim zakochana!!!!!

on_38 :)No masz rację ale wiesz - faszerowanie się nie wiadomo czym by wyglądać jak manekin też nie poprawia sytuacji takiego podstarzałego faceta:P Wybacz jeśli uraziłam:P Nie chciałam Masz swoją wielbicielkę i nic mi do tego Wyraziłam tylko swoje zdanie - bez urazy:)

Gość on_38
Ależ adalis kochana :P między nami jest tylko 12 lat różnicy (jesteś trochę stara,ale może bym to jakoś przełknął,oczywiscie warunek to brak dzieci ijakiś podstawowy wygląd bez nadwagi ani innych tego typu niespodzianek). Możesz mi wierzyć lub nie ale przy moim boku napewno byś się nie nudziła :)

Misia1111111 Tym gorzej dla Ciebie jeśli mam rację Bo jak przejrzysz na oczy będzie bolało No życzę Ci zebyś miała rację ale miałam kiedyś tyle lat co Ty i wiem jak się wtedy kocha:P Na śmierć i życie:P Młoda jesteś i będziesz się uczyć na błędach

Gość jagna123
ja tam wiem, że zawsze będę z młodszym facetem bo jest większy fan a o rodzinie nie myślę

No 12 lat mooooze by jakos uszło:PZależy jak wyglądasz i co masz do powiedzenia:PMyślę ze bym Ci odpowiadała bo mam co prawda 25 lat ale (niestety) wyglądam na 20max:P To rodzinne u mnie - taki dziewczęcy wygląd:P Nie mniej jednak mam męża więc inni mnie póki co nie interesują:P

on_38 A mozna wiedzieć co masz do kobiet które rodziły? Bo ja mam synka 8 miesiecznego Miałam cc I mąż jest zachwycony Wrociłam juz do wagi wyjsciowej, piersi mam wieksze, ciało jędrne jak miałam, zero rozstępów Więc o wygląd kobiety chyba nie chodzi?

Gość jagna123
odo n_38 zabolało cię staruchu to że, jesteś stary? przecież i tak wszyscy to widzą i myślą to samo co ja "stary chuj sobie młodą dupę znalazł"

on_38 A nie pomyślałeś ze z kobietami w swojej kategorii wiekowej miałbyś więcej wspólnego?Więcej tematów do rozmów podobny punkt postrzegania swiata?taka młoda dziewczyna niewiele wie o zyciu

Gość Misia1111111
myślałam że to ja mam problem ze sobą ale wy jesteście gorsze

Gość jagna123
Misia1111111 będziesz miała z sobą problem za 20 lat teraz jest fajnie - ŻYJ CHWILĄ I NIE MYŚL

Misia1111111 Bo Ty masz problem dziewczyno Staramy się tutaj otworzyć oczy Ale tak jak pisałam jeszcze trochę dziecinna jestes i wierzysz w szczera milosc podstarzalego chłopa do nastolatki Nie czuj sie urazona dosadnymi komentarzami tylko przemysl je sobie

Gość jagna123
prawda jest taka że napisałaś ten post bo się trochę martwisz ale żadna kobieta ci nie powie, że dobrze robisz oprócz podstarzałego faceta, dla którego taka sytuacja jest bardzo korzystna między wami nie ma równości, on cię od ciebie uzależni, odbierze ci najlepsze lata, kiedy to powinnaś się uczyć na błędach, uczyć się radzić sobie w życiu , a nie polegać na kasie starucha

jagna123 Masz rację Tylko opinia 38-latka była odebrana z entuzjazmem przez autorkę Mimo tego ze jasno napisał o co mu chodzi w takim układzie - lepiej miec młodą nieuzywaną, naiwną nastkę niż kobietę po przejsciach To nigdy nie bedzie układ pozytywny dla obu stron

Gość jagna123
to może być układ korzystny, ale nie ma w nim równości, a dla mnie to jest ważne - ważne żeby się uczyć żyć, popełniać błędy, być wolnym człowiekiem, niezależnym finansowo dla mnie to jest bardzo ważne, bo mam niepokorny charakter w sumie od starego też się można wiele nauczyć, ale zawsze jest to niebezpieczeństwo, że będziesz tylko uzależnioną D kiedyś miałam podobną sytuację, ale za bardzo się bałam bycia uzależnioną finansowo i nieskorzystałam dziś nie żałuję, bo radzę sobie sama dobrze i to jest najwspanialsze...ta pewność siebie którą zdobyłam

Generalnie to nie ma co się tu produkować bo i tak nic to nie da Autorka i tak zrobi po swojemu bo jest śmiertelnie zakochana:)Kto był w w tym wieku to wie o co chodzi:D Smutne jest to że dojrzały facet może tak perfidnie niszczyć życie młodej dziewczynie

Gość paam
jagna masz rację ! szczyl w jej wieku zapewni jej tyle błędów , ile tylko można sobie zamarzyć :p

Skoro podobają się jej starsi to powinna poszukać sobie 2-5 lat starszego Ale na Boga nie 40 latka!!!!!!!To jest co najmniej dziwne

Gość paam
i wogóle ciekawa interpretacja : jak poznam kogoś kto ma dużą kasę to muszę się natychmiast od niego uzależnić finansowo , ciekawe...

Gość jagna123
ależ oczywiście, bo się przyzwyczaisz do dóbr i usług a nie nauczysz się samodzielnie żyć, bo ci będzie za lekko ale każdy jest kowalem własnego losu - dużo takich krów sie widuje, co myślą że ze staruchem będzie fajnie i lekko

Gość paam
zgodnie z tym co mówisz , za 20 lat będziesz się uważać za stare próchno śmierdzące w dodatku

Gość Korbkaodlatarki
Dokładnie, staruch mówi tak bo mu taki układ bardzo odpowiada. Niby twierdzisz, że tak ją "nawet" kochasz, a wybrałeś ją z powodu "obleśnych" bab 30+ z dziećmi cellulitem i rozstępami. Ale, pominąłeś jeden istotny aspekt, parszywy stary dziadzie. Za 10 lat Twoja 19 zacznie się stawać obleśną babą 30+, którymi tak bardzo gardzisz. I zmienisz ją na nową 19. Tak samo zrobi "chłopak" autorki. on_38, jesteś żałosny. Życzę Ci żeby jak najszybciej chuj Ci klapł, żeby młoda uciekła od takiego pasożyta, jak Ty. Pasożytujesz na jej młodości. Ona jest młoda, Ty nie. A co do kobiet 30+, fakt przeciętne polki 30+ rewelacyjne nie są, noszą addidasy, jeansy od chińczyków + za duży polar, ale proszę tego nie uogólniać. Nie każda kobieta zamienia się w chłopa. Są kobiety, które wtedy są nieprzyzwoicie piękne, najbardziej niegrzeczne w łóżku, noszą spódniczki i pończochy na pasie. Za to zdecydowana większość polskich facetów jest żenująca. Ani to zadbane, a wygląda jak z dupy. Więc proszę, wyleniały kogucie on_38, trochę więcej samokrytyki.

Gość jagna123
polscy faceci nie przodują w dbaniu o siebie i bardzo szybko się starzeją, a co za tym idzie nie są młodzi i świeży

Gość paam
za granicą za to wszyscy faceci są młodzi aż do śmierci czego to nie można dowiedzieć się na kafeterii

Gość jagna123
ale pomyślcie jakim dnem i egoistą jest ten facet on wie, że nie jest jej wart i że chce jej młodość i najlepsze lata wykorzystać i robi to z pełną świadomością bo tak mu dobrze....