Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia11111111

Czy facet 40lat może kochać 17latke?

Polecane posty

Gość jagna123
pam - ależ tak... są wolne kraje, gdzie facet wie że musi się przejmować jak wygląda, w jakiej jest formie jak facet ma uzależnioną poddaną to nie dba o sobie tylko korzysta i wymienia tak jest właśnie w polsce i krajach arabskich

Gość jsssssssss
ciekawe co zrobi On 38 jak jego lalunia zechce miec 'bachora' ??

Gość Korbkaodlatarki
No tak, on_38 jest dnem. Agreed. Egoista jakich dziś wielu. Nie, za granicą nie są młodzi aż do śmierci. Jak zwykle spłycasz całą wypowiedź, wypaczając ją, jak to facet. Nie chodzi o młodość, a o DBANIE O SIEBIE. Rozejrzyj się w autobusie, siedzą sami nieogoleni, śmierdzący, w koszuli w kratę/w starej jeansowej katanie/w sweterkach które rosły razem z nimi/ w starej bluzie która wygląda jakby ją ktoś wyrzygał "faceci". Mmm, nic tylko się podniecić (sarkazm). A wyjątki potwierdzają regułę. Polscy faceci to frajerzy bez gustu i higieny.

Gość paam
matko , jak ty jesteś bezdennie pusta kto ci dał prawo interpretować motywację innych ludzi . lepiej się popatrz na siebie bo na razie to wygląda ,że jesteś zwykła materialistką

Gość paam
autobusami jeżdżą tylko uczniowie i emeryci , więc wiadomo już do jakiej grupy należysz :p

Gość bhjbvhjbtwrvrt
lepiej się popatrz na siebie" a którym województwie uczą takiej pisowni?:D

Gość paam
w małopolskim powiat też podać ?

Gość Korbkaodlatarki
Sam jesteś pusty. Wiesz, są ludzie którzy nie będą samemu jeździć samochodem do pracy tylko po to, by jeździć samochodem. To nieekonomiczne, nieekologiczne i inne takie sprawy, o których masz pewnie małe pojęcie. Dziękujemy Ci za wyrażenie swojej opinii, a teraz wracaj na kwejka dziecko, by sobie stroić żarty o kobietach w kuchni, jak to single mają w zwyczaju.

17 i 40latek...oh nie. No bez przesady.... Kolejne prowo? Ja jestem z mezczyzna o 13 lat starszym-wiekszej roznicy bym nie chciala. 20 lat roznicy? Nigdy w zyciu.

Gość jagna123
gdyby ona jeszcze była przynajmniej starsza, 26 np. a tak to widać że sobie specjalnie naiwną znalazł, żeby ją od siebie uzależnić i odpowiednio ułożyć

Gość sjcslk
tatus z mamusia dowiedza sie i bedzie sie dzialo :D zeby tylko ziec nie zostal z ucietymi jajami:D

Gość Misia1111111
Chciałam rady ale widzę że źle trafiłam. Uzależnić od niego to ja mnie się jedynie emocjonalnie. Finansowo? Chyba sobie kpisz nigdy nie wzięłam od niego prezentu a już na pewno pieniędzy. Wychować? Już na to chyba za późno. A jeśli kiedy kolwiek roztaogemy się bez względu z jakich przyczyn to i tak nie będę tego żałować bo zdaje sobie sprawę z tego jak mi dobrze przy nim.

Gość pospolity smyk
Dojrzałe panie kipią z zazdrości. Piękno kobiety to jedna z podstawowych wartości, które ona wnosi do związku. Tak było, jest i będzie. Gdyby te dojrzałe panie były bardziej kobiece, mniej zrzędliwe, etc. Kobieta w wieku dojrzałym wie czego chce ponieważ uroda nie jest już jej podstawowym atutem. Mogłyby nadrabiać charakterem, umiejętnością bycia bardziej kobiecą. Niestety w dzisiejszych czasach coraz więcej pań jest z kobiecością na bakier. A nie ma nic gorszego niż zrzędliwa, chłodna i zgorzkniała kobieta w ostatnich latach swojej atrakcyjności cielesnej. Przyroda.

Teraz myslisz ze jestes w wieku 17 lat dorosla, masz pojecie o zyciu i jestes "dojrzala emocjonalnie" . Poczekaj jak bedziesz miec 25 bedziesz sie z siebie sama smiac...

Gość paam
nie przejmuj się tymi starymi ropuchami , które zżera zazdrośc że ktoś jest szczęśliwy

Gość nceownvjce
17:14 [zgłoś do usunięcia]pospolity smyk a zenek bez spodenek dalej pierdoli swoje

Gość Misia1111111
Nie uważam się za dojrzałą emocjonalnie. Życie jest piękne a ja właśnie doszłam do wniosku że nie warto marnować go na tym forum. Pa pa

Gość kaciaaa
te stara ropucho czego mam zadroscic? chooja starszego o 23 lata ktory juz zamoczyl w kazdej dziurze?:D:D:D

Gość pospolity smyk
"Chciałam rady ale widzę że źle trafiłam. Uzależnić od niego to ja mnie się jedynie emocjonalnie. Finansowo? Chyba sobie kpisz nigdy nie wzięłam od niego prezentu a już na pewno pieniędzy. Wychować? Już na to chyba za późno. A jeśli kiedy kolwiek roztaogemy się bez względu z jakich przyczyn to i tak nie będę tego żałować bo zdaje sobie sprawę z tego jak mi dobrze przy nim" Ten związek może się udać, aczkolwiek po warunkiem, że Twój mężczyzna będzie zdecydowany i na tyle silny oprzeć się atakom zawistnego ostracyzmu jakie na pewno nie raz was w życiu napotkają. Musi być na tyle silny aby stabilnie oprzeć się wszelkim przeciwnościom, które czekają was od ludzi złej woli. Jeśli będzie taki silny to pokochasz go jeszcze bardziej. Życzę szczęścia.

Gość nceownvjce
pa pa misia a teraz wroc jako pisia i powiedz misi, ze milosc wszystko przezwyciezy

Gość pospolity smyk
" 17:14 [zgłoś do usunięcia]pospolity smyk a zenek bez spodenek dalej pie**oli swoje " Nie, mówię o tym czego tak na prawdę pragną mężczyźni, a o czym otwarcie boją się mówić ze względu na nienawistne ataki różnego rodzaju zazdrośnic. Czyż nie jest normalne, że licealistki podkochują się w swoich nauczycielach. Ze swojej podstawówki znam dwa przypadki kiedy uczennica umawiała się z nauczycielem. Czyż studentki nie podkochują się w wykładowcach, no, tych młodszych. To powszechne zjawiska. Starsi faceci są bardzo atrakcyjni dla wielu kobiet, ale takie związki są poddane ostracyzmowi, i nikt nie raczy sensownie wyjaśnić dlaczego. Bo nie wypada? Bo co? Bo się komuś nie podoba. Jedna kobieta woli się związać z rówieśnikiem, a druga wili 20 lat starszego. Kogoś to boli? A jak boli to dlaczego? Feminizm i jego dziwne zasady rządzą, a reguły wzajemnej atrakcyjności kobiet i mężczyzn są niezmienne od setek tysięcy lat. Wiele osób dostosowujących się do zasad przyjętej poprawności zamyka drogę do swojego szczęścia. Potem okazuje się, że jedna czy druga puka się na boku ze starszym, lepiej sytuowanym facetem, a biedny partner-rówieśnik cierpi albo posuwa młodsze na boku. Takie życie.

Gość tuskopalikot.pl
A co powiecie na znalezione w sieci - czy o to kobietom chodzi czy to antyfeministyczne >???? Feminizm zwiastun upadku zachodniej cywilizacji http://obserwatorpolityczny.pl/index.php/2011/11/06/feminizm-zwiastun-upadku-zachodniej-cywilizacji/ Poniżej fragment: (ale sa mocniejsze) W oparciu o powyższe postulaty, nasze panie w praktyce zostałyby uwolnione od brzemienia wychowania dzieci, garnków, kuchni i dbania o rodzinę. Czyli skutecznie domknęlibyśmy rewolucję społeczną i obyczajową. Kobieta w istocie byłaby wolna, jako człowiek a nie, jako obiekt pożądania seksualnego (bez szminek, szpilek i stringów). Czy taki świat by się im spodobał? Czy odnalazłyby się w nowej roli, jako „ludzie? Powstaje pytanie, czy kobiety faktycznie byłyby skłonne do takiego wyrównania ról? Czy to by się im opłacało? Szkoda, że środowiska feministyczne nie informują, dokąd prowadzi droga, do której prowadzi ich retoryka. Jak wyglądałby taki świat, to już zupełnie inna kwestia. Z pewnością, nie będzie to już świat, jaki dotychczas znamy ten, który stworzył naszą cywilizację. W jakim kierunku potoczą się losy zachodu, zdanego na równowagę płci możemy się jedynie domyślać. Za prognozę może służyć projekcja sytuacji demograficznej, w której od połowy minionego wieku obserwujemy stały spadek liczby urodzeń na 1000 ludności. Abstrahując od warunków ekonomicznych nie bez znaczenia jest wzrost świadomości kobiet, które nie mają czasu rodzić i zajmować się rodzinami, ponieważ mają swoje tak upragnione studia i kariery. Prawdopodobną szansą będzie już chyba tylko rozmnażanie pozaustrojowe, klonowanie i eugenika. Feminizm zamknie naszą cywilizację, to już tylko kwestia czasu.

Mam 25 lat wyglądam na max 20 i nikt mnie jeszcze starą ropuchą nie nazwał:D Zgadzam się z Prinzesska_De Jak się ma te 25 lat i przypomni swoje 17 to śmiech bierze:D

Gość ytrtyty.
" Potem okazuje się, że jedna czy druga puka się na boku ze starszym, lepiej sytuowanym facetem," I tym potwierdziles, ze tu nie chodzi o milosc, a hande.Ty mi mlode cialo, ja tobie szmal.:D:D:D:D:D:D

A autorka to typowa 17 nastka:P Wielce zakochana, dumna ze starszy pan zwrócił na nią uwagę, w nosie ma opinie innych (tylko po co w takim razie sie pyta), uwaza ze złapała Pana Boga za rogi Dziewczyny pamiętacie te czasy?:P

Młoda, głupia i naiwna Szkoda jej no ale zrozumie po fakcie - gdy leciwy pan zastąpi ją młodszym modelem