Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia11111111

Czy facet 40lat może kochać 17latke?

Polecane posty

Gość zenosław pospolity 30ty
"zenek idz i naloz spodenki bo pieprzysz glupoty od kiedy to kobiety 30-40 traca swoja kobiecosc!? a 17 maja do zaoferowania wiecej? tak, taka mozna urobic jak modeline wg swojego schematu, bo to wlasnie one nie wiedza czego tak naprawde chca" Co to znaczy kobieta, która wie czego na prawdę chce? Mężczyznom nie imponują kobiety, które pną się po szczeblach kariery, wykazują zbyt dużo dozę ambicji, przebojowości, zawziętości, życiowej agresji - wiele takich. Nie imponują im kobiety, które w czasie studiów przerobiły w akademikach dziesiątki rozwiązłych imprez, bo takie przeżycia zaburzają zdolność kobiety do stworzenia mocnej więzi z mężczyzną. Po studiach takie imprezowe życie często trwa nadal, im dłużej tym gorzej dla kobiety i jej potencjalnej więzi z mężczyzną. Też wiele jest takich kobiet. Tracą taką kobiecą nieśmiałość, niewinność, ciepło, opiekuńczość, delikatność. Wraz z wiekiem poziom testosteronu w kobiecie wzrasta, co się przekłada bezpośrednio na "poziom kobiecości", że tak to określę. Kobiety starzeją się szybciej niż mężczyźni - to jest biologiczny fakt pomimo tego, ze kobiety średnio żyją dłużej. Dla sporo starszego od swojej kobiety faceta ona zawsze będzie tą młodą atrakcyjną babką, która będzie go motywowała do trzymania formy. Czy to nie jest tak, że wśród takich ambitnych, wiedzących "czego chcących" kobiet jest najwięcej ambitnych "samodzielnych" mam, które bagatelizują rolę ojca, menadźerek różnej maści, kobiet "po przejściach", które mają facetów za nic wyżalając swoją ukrytą złość za to, że dały się zwieść luźnemu, imprezowemu życiu, kobiet z magistrem bądź doktoratem, którym przez myśl nie przejdzie związać się z uczciwie, często fizycznie pracującym facetem z niższym wykształceniem, którym gdzieś, kiedyś wmówiono, że wykształcenie to droga do życiowego szczęścia, kariery i pieniędzy - kobiet samotnych, bądź w luźnych, krótszych lub dłuższych, związkach. To nie jest tak, ze mężczyźni się boją "wiedzących czego chcących" kobiet. Facetowi nie imponują po prostu typowo męskie cechy w charakterze kobiety. A zarówno młodsze jak i starsze kobiety (w ogromnej większości) chcą mieć rodzinę, dzieci, czuć się bezpiecznie pod przewodnictwem mężczyzny. Oczywiście są mężczyźni, którym imponują "wiedzące czego chcące" kobiety, lecz szybko okazuje się, że facet w takim związku jest w planie na niższym miejscu niż "wiedza czego się chce" kobiety. Mężczyzna ma prawo cenić sobie takie kobiety, ale większości facetów takie babki nie pociągają z czysto naturalnych przyczyn. Młoda kobieta ma szansę stworzyć z facetem silną więź, pod pewnym względem jest to tzw "ułożenie sobie" partnerki, ale na tym polega wieź, żeby ludzi mogli się do siebie dopasować. Starszemu, bardziej stabilnemu mężczyźnie łatwiej jest zapanować nad kobiecą, emocjonalną burzą niż rówieśnikowi, dlatego też kobieta ze starszym facetem jest często po prostu szczęśliwsza. Nie od dziś wiadomo, że kobiety płciowo dojrzewają znacznie wcześniej niż mężczyźni, również kobieca psychika kształtuje się znacznie wcześniej niż męska, i to jest różnica która nie zanika gdzieś w próżni w wieku 30tu, 40tu lat. Poza tym z twardej, zapieczonej gliny ciężko ulepić coś użytecznego, coś co będzie kształtem i formą odpowiadało dwojgu ludziom płci przeciwnej. Przykre, że przeciwko może być cały świat - rodzice, znajomi, sąsiedzi, obowiązujące stereotypy. To głównie z tego powodu taki związek ma niskie szanse na przetrwanie, mimo potencjalnej silnej więzi łączącej najbardziej zainteresowane strony. 23 lata różnicy to dużo i może nie przetrwać, ale 10, 15 lat różnicy to zupełnie przyzwoita różnica wieku, jak najbardziej zdrowa dla związku.

Gość pipik
kurwa jaki referat odpierdolil i radze mowic za siebie a nie za wszystkich

Gość agnieszka208
prawda jest taka że facet sobie przy tobie poprawia samoocenę czuje się męski, pewny siebie, pewnie kilkanaście lat temu był dnem ja już na samą myśl, co czuje jego żona mam drgawki, i bym się coś takiego nie zdecydowała i przede wszystkim - facet na ciebie nie zasługuje, ale jak chcesz być z nim to świadczy źle o tobie

Gość .....aaaaaaa.....
Pochwali się Tobą przed kumplami i Cię rzuci, a Ty będziesz tylko to rozpamiętywać i cierpieć. Lepiej znajdź sobie kogoś w swoim wieku. Przecież on mógł by być Twoim ojcem, pomyślałaś jak zareagują Twoi rodzice?? Facet się pociesza Tobą po stracie żony, przecież nie myśli o Tobie poważnie. Wyobrażasz bobie to jak idziesz z nim i swoimi znajomymi na imprezę?? Takie związki mają prawo bytu gdy kobieta jest starsza, więc np kiedy ma 30 lat, wtedy ma pełną świadomość tego co robi. Co będzie kiedy np wpadniecie?? Kto weźmie odpowiedzialność za dziecko?? Może teraz jest z Ciebie dumny - pokazuje kumplą jaką młodą dupe wyrwał, jaki to z niego ogier, ale za jakiś czas zacznie się Ciebie wstydzić - będą sytuacje kiedy np nie będzie pasowało mu pokazać Cię swoim znajomym - wtedy Cię zostawi.

Gość .masd
Nie rozumiem czemu maja sluzyc te moraly i porady Ona i tak jest w tej chwili zaslepiona i zrobi to co chce

Gość Misia1111111
Po pierwsze nie zostawię go przez to co powiecie po drugie dam mam czas wiem że 10miesięcy to nie dużo. I myślę że będzie dobrze:-) On nie jest typem faceta który musi się pochwalić swoją zdobyczą przed kolegami.

Gość agnieszka208
myślę że nie rzuci cię za szybko dopiero za jakieś 10 , 15 lat jak się zużyjesz pytanie jest takie: dlaczego szukał młodszej, dlaczego nie wytrwał w starym związku i postanowił iść na łatwiznę ? po prostu nie miej złudzeń, że z tobą postąpi inaczej...

Gość Misia1111111
Opowiadał mi kiedyś o swojej żonie. mówił ze to wszystko dlatego że ona robiła wieczne wojny o byle co. Ja też bym w takim związku nie wytrzymała.

Gość on_38
misia ,nic się nie martw.Skoro go kochasz a on Ciebie to nie ma problemu.Ja jestem w podbnej sytuacji,mam 38 lat a moja kobieta 19 lat.Probowałem umawiać się z kobietami od 30 roku życia ale niestety nie ma już w czym wybierać.Najczęsciej są już dzieciate i zużyte (a nie ma niestety nic gorszego dla faceta jak baba z dzieciakiem lub - o zgrozo- dzieciakami),taka od razu by chciała żeby zajmować się jej potomstwem łożyć na to itd itp.brrrr aż mi nie dobrze jak sobie o tym pomyśle.Na szczęście mądry facet nie weźmie takiego babska,bo w sumie z jakiej racji.Ktoś inny biodrami ruszał,spłodził a ty potem masz przejąć ten cały majdan ?????!!!! Nie doczekanie. Tak,Tak drogie 30+ z dzieciorami,mądrzy faceci was omijają szerokim łukiem i dobrze,trzeba było dobrze się prowadzić a nie teraz marudzić przed laptopem jak to jest mi samej źle z łebkiem. Dlatego ja mam 19-natkę która ma wszystko na swoim miejscu,jest ułożona tak jak trzeba,seksowna,świeża i piękna i co najważniejsze nie pomarszczona z rozstępami po bachorze. Pewnie zaraz będą głosy oburzenia,ale mi to lotto. TAK BYŁO ,JEST I BĘDZIE - facet zawsze będzie chciał świeżego mięska,a jak mówi inaczej to kłamie.i Tyle.Amen.

Gość agnieszka208
do on_38 dobrze gnoju że opisałeś, jak myślą faceci laska się opamięta do Misia1111111 jesteś młoda i naiwna i zapłacisz za to najwyższą cenę - zmarnowane życie i czas którego nic nie cofnie

No juz chyba jaśniej się wyrazic nie mogłeś o co chodzi takim podstarzalym kolesiom:P Współczuję autorce jesli trafila na kogos takiego jak ty

Gość Misia1111111
on_38, pytam z ciekawości. jak ci się ta dziewczyna znydzi to ją zostawisz?

Gość agnieszka208
a tak na marginesie nie wszędzie żyją araby, takie jak w Polsce i krajach islamskich znam włocha, który lubi starsze kobiety i w wieku 22 lat przespał się z kobietą 45 lat i widzę że kontynnuje ten trend nie dajcie sobie wmówić polskie kobiety, że wszędzie araby żyją i że to jest normalne...

Misia1111111 Właśnie po takiej wypowiedzi jak ta wyzej przemyslałabym związek z takim podstarzalym facetem Im chodzi jedynie o młode ciało - nic więcej Jestes dobra ale na krotką metę Wiesz uwazam ze nie ma sensu Cię przekonywac ze mamy racje bo jestes bardzo młoda, dziecinna i uwazasz ze jestes zakochana a on w Tobie Za jakis czas zrozumiesz swoj błąd niestety Nie zycze Ci tego ale tak bedzie PS: robisz bardzo dizo błędów:P Napewno masz srednią 4.6?:P

Gość on_38
w życiu jej nie zostawię.Nie umiecie czytać ze zrozumieniem to wasz problem. Daję jej to czego nie mogą dać jej rówieśnicy,a ona daje mi to czego nie mogą dać mi te nieszczęsne 30+. Mogę nawet pokusić się o stwierdzenie,że ją kocham i ona to odwzajemnia. Byliśmy ostatnio na wakacjach na lazurowym.Nie pamiętam piękniejszych wakacji. Do misia : Jeżeli wiesz że facet Cię kocha i czujesz to,to uważam że lepiej trafić nie mogłaś. On wie,że trafił mu się skarb i taka sytuacja może się nie powtórzyć.będzie dbał o Ciebie (o ile już tego nie robi). Jeszcze raz powtarzam :ŻADNA 30+ Z BACHORKAMI NA DODATEK NIE DA MU TEGO CO TY,ON NA 1000% JEST TEGO ŚWIADOM .

Gość agnieszka208
w ogóle jak pomyślę że taki śmierdzący staruch znalazł sobie młodą naiwną, zagubioną dziewczynę i przyjemnie spędza czas to aż mi się coś dzieje....

Gość Czy facet 40lat może kochać 17
tak. w każdy otwór ciała :O🖐️

Gość Misia1111111
jestem dyslektykiem. to ktoś kto wie jak się coś pisze ale i tak błędy roi. a w dodatku kupiłam nową klawiaturę i cholerstwo się zacina

on_38 No jasne Kazdy facet w Twoim wieku wolalby miec mlodziutką seksowną kobietkę albo dziewczynke jak autorka To dowartosciowuje, potwierdza atrakcyjnosc Ja nie yobrazam sobie o czym taki facet moze z takim dzieckiem rozmawiac Owszem do łóżka jest super ale co poza tym???

Gość on_38
agnieszka208 w ogóle jak pomyślę że taki śmierdzący staruch znalazł sobie młodą naiwną, zagubioną dziewczynę i przyjemnie spędza czas to aż mi się coś dzieje.... też by mi się coś działo,gdybym wiedział że nie mogę mieć tego co ona ma z łatwością. Staruch ??? Spójrz na takiego ibisza albo saletę uważasz ,że śmierdzą ?? Żal mi Cie,ale gołym okiem widać że nie jesteś kochana.

No ja nie wyobrażam sobie związku z 23 lata starszym facetem - takim w wieku mojego taty Choćby nie wiem jak był zadbany to kurcze....jest stary już A co z takim robić za 10 lat???Nie rozumiem tego Tym bardziej ze ja wyglądam bardzo młodo mimo swoich 25 lat To by wygladało akurat jak sytuacja autorki:PJa młoda i jakiś staruch:P Fuu I zastanawiałbym sie ciągle co taki facet chce od takiej młodej osoby jak ja???Co niedawno lalki odstawiła?No nie wiem autorko ja cie nie rozumiem

Gość agnieszka208
ja osobiście jestem kobietą i staruchów nienawidzę, wolę młodszych od siebie, bo też lubię i cenię młodość i otwartość nie ma nic gorszego niż śmierdzący stary knur....

Gość ninakaliente
mówisz że gdyby nie wiek to jest ideałem? :d kochanie gdybyście razem zamieszkali dopiero byś zobaczyła, ile was dzieli . Łatwo jest się spotykać z kimś co któryś dzień na parę godzinek ale w codziennym życiu taki związek nie miałby szans :D A poza tym myślisz, że czego szukają tacy panowie u młodych dup?:D

Gość agnieszka208
do on_38 ibisz to tragedia - staruch udający nastolatka, jest śmieszny mam duży wybór co do facetów, ale fakt że polaków nienawidzę, a najbardziej starych kochana jestem, tylko jakość sama się zakochać nie potrafię

on_38 No dla mnie Ibisz jest obleśny wybacz Taki wiecznie młody chce być:PŚmieszne to jest A Saleta?No temu to Bozia urody poskąpiła zdecydowanie:P No i sedno sprawy NA co mi taki stary kolo jak mogłabym mieć młodszego faceta z podobnymi zainteresowaniami jak moje na podobnym etapie zycia itp?

Gość on_38
żeby była jasność,moja kobieta ma 19 lat a tematów mamy miliony.Od motoryzacji przez kuchnie po astronomię.W łóżku rozumiemy się bez słów,zresztą w takich sytuacjach rozmowa nie jest konieczna :D

Gość Misia1111111
on_38 dziekuje chyba to było mi naprawdę potrzebne. może będe żałować kiedyś ale na razie żyje chwilą

Gość bhjbvhjbtwrvrt
on 38 a co dasz swojej niuni za 10 lat ?:D

Jak dla mnie facet starszy ode mnie więcej niż 10 lat zdecydowanie odpada Nie patrzę na takich gości z błyskiem w oku No jakoś nie widzę ich w roli ani towarzysza życia ani kochanka

Gość strattus
a taki 40to latek jak ten. ?? w sumie fajny facet www.showup.tv/pp/apocominick