Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam poważne pytanie

nauki przedmałżeńskie a seks

Polecane posty

Gość mam poważne pytanie

witam, wybieramy się z narzeczonym na nauki przedmałżeńskie. ciekawi mnie jak rozpatrywana jest sprawa seksu przedmałżeńskiego ?

Gość ony
na naukach nie radze, jeszcze jakis srogi ksiadz wam sie trafi :classic_cool:

Gość Stereoooootypek
Ale co to te nauki? - ksiadz radzi na czym polega malzenstwo? :D

Gość Sanders29
teraz są młodzi duchowni, rozbierają się i wszystko demonstrują

Gość mam poważne pytanie
no właśnie, ale co to znaczy 'srogi ksiądz' ? :) co jeśli padnie pytanie o seks, a ja nie mam zamiaru się czerwienić i mówić, że cnotkę to trzymam na po ślubie :D

Gość mam poważne pytanie
okej, a co na spowiedzi? ^^

Gość ony
a, wytylko mowic o tym chcecie :classic_cool:

Gość 15hh7lll
Sanders29 teraz są młodzi duchowni, rozbierają się i wszystko demonstrują-jest koja ty sie rozbierasz duchowny cie rozczula uszcześliwia ty dostajesz orgazm i karteczke że ukończyłaś kurs ,a twój przyszły mąż sie uczy i przygląda jak to sie robi.

Gość mam poważne pytanie
jeb - jak masz problem z tym, że jesteś pomarańczą to rozpocznij nowy wątek, tam pewnie odpowiedzą Ci inne owoce np banany :P ja tu pytam poważnie, a Ty mi się w wątek wpierniczasz :) A do poważnych ludzi mam jeszcze jedno pytanie, mieszkamy razem - przed ślubem. Do tego też się mogą dopierniczyć?

Nie wiem czego się obawiasz. Wykładnia kościoła jest znana. Zmienne jest tylko to jak prowadzący ładnie to uargumentuje, jak będzie z wami rozmawiał. Boisz się, że będziesz musiała publicznie się biczować, uzewnętrzniać?

może za nick? Moderacja lubi czasami blokować nicki które uzna za wulgarne

Gość agnieszka208
to straszne że klecha ci będzie mówił o małżeństwie i produkcji bachorów, czyli o czymś od czego on sam postanowił uciec no ale oni się lubią zajmować dupami kobiet, w końcu taka jest główna misja kościoła - panowanie nad rozrodczością ludzką gratuluję głupoty

Gość mam poważne pytanie
nie obawiam się :) po prostu jestem ciekawa :)

Nikt Ciebie nie będzie pytał czy uprawiasz seks A stanowisko kościoła jest jasne: seks przedmałżenski to grzech

Gość mam poważne pytanie
a jak na spowiedzi powiem, że mieszkam z narzeczonym od 4 lat i uprawiamy seks to co wtedy mi spowiednik zrobi? :)

Gość jagna123
błagaj, kalaj się, wyj o przebaczenie może jakiś klecha się zlituje w końcu jesteś tylko pokalaną polską kobietą

Gość mam poważne pytanie
jagna123 tak właśnie zrobię! uf dziękuję za pomoc, jagna, co ja bym zrobiła gdyby nie Ty...

Gość malzonkamila
Juz nie demonizujcie tak tych nieszczesnych kursow przedmalzenskich.. Zdarzaja sie nawiedzeni prowadzacy, ale nie wszedzie i nie zawsze. Ja swoj kurs wspominam bardzo milo, byl raczej psychologiczny - jak rozwiazywac konflikty , gdzie stawiam meza/zone (czy z boku moich wszystkich spraw, czy w centrum, itp.). Nie byl z ksiedzem tylko z jakas pania ktora prowadzi tego typu nauki. O metodach antykoncepcji powiedziala "Sami wiecie, ze jest duzo metod, ale kosciol uznaje tylko te naturalne, wiec o tych bedziemy mowic". W sumie to mierzenie temperatury nam sie przydaje teraz kiedy staramy sie o dziecko i wiem co i jak :) Nie bylo zadnych pytan o seks, wspolne mieszkanie, itp. itd. Bylo normalnie.

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam na imię Magda, moje fotki są tutaj: http://sex-rozmowy.pl/magda_sex_telefon.html . Jestem samotną 24 latką, lubię porozmawiać przez telefon i pomasować moją ogoloną cipkę. Jeśli masz ochotę na rozmowę ze mną lub spotkanie to zadzwoń, dorabiam sobie seks telefonami i szukam partnera, który byłby w stanie bzykać mnie parę dni pod rząd.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Ewelinka, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://sex-rozmowy.pl/ewelina_sex_telefon.html jestem młoda sexowna zgrabna i bardzo ładna nastolatka pobudzę cię tak byś przy moim glosie mógł osiągnąć orgazm, wszystkie tematy do rozmowy , na co masz ochotę zadzwon i przekonaj się jaka jestem dobra ;)