Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghrrrhhrr

Czy taki interes ma szansę przetrwania i zysku?

Polecane posty

Gość ghrrrhhrr

Czyli gabinet prowadzony przez higienistkę stomatologiczną gdzie wykonywane by były jedynie zabiegi higienizacyjne np skaling czy piaskowanie.

Gość Eleeene
prywatnie tylko czy z umowa NFOZ? Jak wielkie jest miasto , w ktorym zamierzasz dzialac?

Gość ghrrrhhrr
Jak na razie nic nie planuje tylko się zastanawiam czy da się w ogóle z tego wyżyć i czy warto inwestować. Powiedzmy, że chodzi o miasto Białystok.

Gość Eleeene
moje zdanie jest takie: trudno bedzie z tego wyzyc , jako narod mamy male nawyki higieniczne, stomatolog czesto to koniecznosc a nie profilaktyka.Wiec zabiegi higieniczne tym bardziej. Jesli bedziesz wynajmowac lokal- duze obciazenie. Gdybys pracowal/a na etacie u kogos , bylaby do zaplacenia tylko skladka zdrowotna , inaczej Zus okolo 900 zl, jako dzialalnosc jednoosobowa. Najlepiej wedlug mnie byloby podpiac sie pod jakis gabinet dentystyczny i te uslugi oferowac. Bialystok duze miasto . Jako osobny , wlasny gabinet wedlug mnie -kiepska szansa. Ale to moje zdanie i tylko moje. Niezaleznie od niego zycze powodzenia.